Ne razumijem u čemu neki vide problem u forexu! Valjda jer su ljudi izvarani na sve moguće načine dosad pa sve gdje se dobro može zaraditi smatraju prevarom! I da, može se jako dobro zaraditi, čak i preko 10 posto mjesečno, već druga godina kako imam takve prinose! I povratio sam i glavnicu i dobit i još mnogi koji su nakon mene uplatili! Ne radi se uvijek o financijskom inženjeringu, samo što treba znati kome dati pare na raspolaganje!
Ne želim reklamirati nikoga tako da neću ni spominjati ime firme preko koje ulažem, a to znaju i oni koji me na PP pitaju detalje, jer ni svome bratu nisam savjetovao da uplati!
Samo vam želi reći da je moguće i da svako ulaganje u forex nije prevara!
Po svijetu su tisuce ljudi koji su naivni uplacivali lovu na nepostojece forex investicijske racune i tu bivali prevareni pa ljudi imaju averziju prema forexu, forex je ipak za malo vece igrace i ekipu sa info. a ako ti imas contact koji to sve radi za tebe, super za tebe! forex je puno rizicniji i kod vecih suma su samo i veci hedgovi u igri… a i nemas bas neki forex forum… pa je malo dosadno pratit[wink]
dok ivek ne kupi dionice ja neću imati mira, previše je puta bio u pravu da bi se zanemarivalo mišljenje ovakve iskuksnjare
Kako ti sve shvaćaš ozbiljno.
Ivek123 ti je možda već u dionicama. Neće ti on reći točno šta ima ili nema…itd.
Muljanje na kvadrat.
wiking:
”
nigdje neces vidjet da sam ja spominjao str. investicije i ak sam vec tu nisam tak ko ti da drzim jaram na ocima kao konj i vidim samo posao,zaradu,dobit,disperziju…ak nemas nista ljudskog u sebi da se tu malo nasalis onda se nemoj ni javljat na gluposti nego samo strogo poslovno.Niti sam popio red bull niti cu izlazit sa minusom.Trziste ima svoj tijek i tu ne mozes ni ti, ni ja, niko sa foruma da utjece a ti sad i dalje budi strogo poslovan i ne zaboravi obuci odjelo i kravatu kad sjedas pred PC, ipak si ti poslovnjak a mi krdo koje se sali
”
ulala… kratak fitilj (ili lanac) vidim… nitko nista nije rekao protiv zabave na forumu, tja ti si fulao zlatna vremena kada se na forumu plakalo od smijeha sto ce ti posvjedociti kolega dejavue, lemur king, SLK, tima i ostali…. bilo je i onih s amputiranim smislom za humor poput kolege plavog (isprike kolega al fakti su fakti) i uvijek je bilo zabavno, i rijetko ispresijecano napisima optimista bez pokrica… onda je dosao red IPO-a a forum je otiso u bananu…
poanta price da ne duljim
humor na forumu – svakako
ulaganje radi mogucnosti radovanja na burzi – trebam li komentirati?
prije par stranica si rekao da tu nisi radi zabave,daj se dogovori prvo sam sa sobom, i ja se radujem kad zaradjujem na burzi a ti placi ak ulazes i zaradjujes odnosno pa ti si bez emocija tj.mrtav covjek EOD
dok ivek ne kupi dionice ja neću imati mira, previše je puta bio u pravu da bi se zanemarivalo mišljenje ovakve iskuksnjare
kad se on bude iskrcavao tada ces ti kupovati jer ce on tada ulaziti u dionice[lol]
po tome Nathan nije u pravu jer pozivnica stize za 2 mj. i GFI a ne 6-12 mjeseci ali je u pravu da ljudi ne racunaju ni priblizno crobex 5000 do 2009.
Problem je sto neda ljudima ni malo da se vesele na danasnji rast
Fakat mi se ne da prepucavat o tome ko je sta napisao al evo poboldo sam tvoj napis na koji sam ja rekao da se na burzu ne ulkze kako bi se radovalo vec kako bi se zaradilo… humor na forumu nigdje nisam ni spomenuo, a ak ti po mojim postovima ne kuzis da se ja jako dobro zabavljam, onda moram priznat da mi je zao kaj poslovni ne nudi nacin da ti to nacrtam [thumbsup]
Ja pijem Ness, i gledam kako mi porfelj raste. I ne mislim na ništa drugo nego na kupovinu ovih jeftinih dionica.
– ja pijem kaficu i kuham gulaš od bikovog mesa.
– izgleda sam se nakupovala dionica na samome dnu, ako nije bull trap.
– gledam kako Von Braun predvodi gubitnike na TOP-u 10.
– nego koliko si izgubio u ovoj korekciji ?
– i kako to kupuješ dionice, je li samo u mislima ?
– jer bikovi obično puno toga nakupuju na ATH.
– ma mogla bi napisati i još toga, ali i ovo je previše.
– ovu temu redovito čitam, rijetko pišem na ovoj teme, ali previše je ovo s bikovima i medvjedima.
– mani je jedini cilj zaraditi na burzi.
– zato kupujem jeftino a prodajem skupo.
– i ne zamaram se jesam li bik ili medvjed, bit je u zaradi.
Pozdrav !
blade: ” dok ivek ne kupi dionice ja neću imati mira, previše je puta bio u pravu da bi se zanemarivalo mišljenje ovakve iskuksnjare ” kad se on bude iskrcavao tada ces ti kupovati jer ce on tada ulaziti u dionice[lol]
a ti si na osnovu ovoga zaključio da sam je nešto kupovao ili nekupovao
Hah prodao pola ULPL, Ulovio 3820, tamo ce se iskrcavat ekipa iz LPKC [lol] [lol]
Svaka čast žmrkliću, ti stvarno imaš sreće.[thumbsup]
I mislio sam da ćeš nešto prodati.
@misko, nismo se razumjeli. po ovome sto si napisao vidim da ne trgujes osobno, nego si dao novce znalcima, da rade s njima. ja govorim o samostalnom trgovanju, o ljudima koji preko raznih platformi bez znanja sami idu u to.
Naravno da ne trgujem sam, forex je legalno i u svijetu poznato tržište, ima bezbroj agencija i firmi koji raspolažu s novcem ulagača, baš kao i investicijski fondovi, i tako ti novac ili zarađuju ili gube! Baš kao što to rade i naše i sve svjetske banke! Neke firme rade legalno a neke su financijski inženjering!
Ne volim ni ja čitati bilo kakve reklame o tome na forumu i spamove koji stižu gdje god se okreneš u svijetu financija, ali samo sam htio reći da ne možemo generalizirati i osuđivati svako ulaganje u forex tržište, to bi bilo kao da na svaki spomen o Zagrebačkoj burzi kao platformi za trgovanje dionicama, neko kaže da je to prevara ili financijski inženjering!
Zato o svojem ulaganju na forex i ne dajem nikakve informacije, svatko od nas ima google i svoju odgovornost pa neka radi šta želi!
zmrklic: ” Hah prodao pola ULPL, Ulovio 3820, tamo ce se iskrcavat ekipa iz LPKC [lol] [lol] ” Svaka čast žmrkliću, ti stvarno imaš sreće.[thumbsup] I mislio sam da ćeš nešto prodati.
Ne mora biti, mozda ode preko 4k sutra, ali u ova teška vremena ….
Drugih pola čuvat, nikad nisam još nešto dokapitalizirao pa da vidimo kak to ide …