nathan47: ” tko zna, mozda ce i trziste imati smisla za humor u iducim mjesecima [thumbsup] ” Sve mi se cini da ima. Ali za crni humor!!!
Neuspjeli pokušaj sijanja očaja i pesimizma.[thumbsup]
Znam kako vam je.
” Neuspjeli pokušaj sijanja očaja i pesimizma.[thumbsup] Znam kako vam je.
[/quote]
ne neznate
da znam
nigdje neces vidjet da sam ja spominjao str. investicije i ak sam vec tu nisam tak ko ti da drzim jaram na ocima kao konj i vidim samo posao,zaradu,dobit,disperziju…ak nemas nista ljudskog u sebi da se tu malo nasalis onda se nemoj ni javljat na gluposti nego samo strogo poslovno.Niti sam popio red bull niti cu izlazit sa minusom.Trziste ima svoj tijek i tu ne mozes ni ti, ni ja, niko sa foruma da utjece a ti sad i dalje budi strogo poslovan i ne zaboravi obuci odjelo i kravatu kad sjedas pred PC, ipak si ti poslovnjak a mi krdo koje se sali
klaudija: ” Trgovanje na burzi kroz godinu i nije mi se pokazalo baš naj,tako da sam odlučio danas, da ču ovih dana mjesec,dva napustiti ove vode i otiči na drugu stranu ulaganja koje mi se do sada ljepo pokazalo nije nikakva tajna ali mogu samo reči da se od 7 mjeseca 2007 zaradilo 120%+ mislim da to sve govori,ako koga zanima neka si pogleda stranicu http://www.finanzasforex.com i neka odluči pa ako se odluči može se javiti na pwt o još detaljima za pristup. pozdrav[thumbsup] ” zato se pustaju ove jeftine forex reklame, a malo jaci komentari se odma moderiraju… te price o forex i basnoslovnim prinosima su postale ko reklame za lance srece[lol] [lol]
Ne razumijem u čemu neki vide problem u forexu! Valjda jer su ljudi izvarani na sve moguće načine dosad pa sve gdje se dobro može zaraditi smatraju prevarom! I da, može se jako dobro zaraditi, čak i preko 10 posto mjesečno, već druga godina kako imam takve prinose! I povratio sam i glavnicu i dobit i još mnogi koji su nakon mene uplatili! Ne radi se uvijek o financijskom inženjeringu, samo što treba znati kome dati pare na raspolaganje!
Ne želim reklamirati nikoga tako da neću ni spominjati ime firme preko koje ulažem, a to znaju i oni koji me na PP pitaju detalje, jer ni svome bratu nisam savjetovao da uplati!
Samo vam želi reći da je moguće i da svako ulaganje u forex nije prevara!
bez uljanika promet oko 55 mil. za sada.. slabo, slabo.. kakav je ovo killing spree na LRH???? [undecid]
dok ivek ne kupi dionice ja neću imati mira, previše je puta bio u pravu da bi se zanemarivalo mišljenje ovakve iskuksnjare
Jel postoji mogucnost na forumu da se pojedin korisnik stavi na IGNORE listu tako da ne moram citati vise njegova *ranja?
nigdje neces vidjet da sam ja spominjao str. investicije i ak sam vec tu nisam tak ko ti da drzim jaram na ocima kao konj i vidim samo posao,zaradu,dobit,disperziju…ak nemas nista ljudskog u sebi da se tu malo nasalis onda se nemoj ni javljat na gluposti nego samo strogo poslovno.Niti sam popio red bull niti cu izlazit sa minusom.Trziste ima svoj tijek i tu ne mozes ni ti, ni ja, niko sa foruma da utjece a ti sad i dalje budi strogo poslovan i ne zaboravi obuci odjelo i kravatu kad sjedas pred PC, ipak si ti poslovnjak a mi krdo koje se sali
ulala… kratak fitilj (ili lanac) vidim… nitko nista nije rekao protiv zabave na forumu, tja ti si fulao zlatna vremena kada se na forumu plakalo od smijeha sto ce ti posvjedociti kolega dejavue, lemur king, SLK, tima i ostali…. bilo je i onih s amputiranim smislom za humor poput kolege plavog (isprike kolega al fakti su fakti) i uvijek je bilo zabavno, i rijetko ispresijecano napisima optimista bez pokrica… onda je dosao red IPO-a a forum je otiso u bananu…
poanta price da ne duljim
humor na forumu – svakako
ulaganje radi mogucnosti radovanja na burzi – trebam li komentirati?
Neron: ” klaudija: ” Trgovanje na burzi kroz godinu i nije mi se pokazalo baš naj,tako da sam odlučio danas, da ču ovih dana mjesec,dva napustiti ove vode i otiči na drugu stranu ulaganja koje mi se do sada ljepo pokazalo nije nikakva tajna ali mogu samo reči da se od 7 mjeseca 2007 zaradilo 120%+ mislim da to sve govori,ako koga zanima neka si pogleda stranicu http://www.finanzasforex.com i neka odluči pa ako se odluči može se javiti na pwt o još detaljima za pristup. pozdrav[thumbsup] ” zato se pustaju ove jeftine forex reklame, a malo jaci komentari se odma moderiraju… te price o forex i basnoslovnim prinosima su postale ko reklame za lance srece[lol] [lol] ” Ne razumijem u čemu neki vide problem u forexu! Valjda jer su ljudi izvarani na sve moguće načine dosad pa sve gdje se dobro može zaraditi smatraju prevarom! I da, može se jako dobro zaraditi, čak i preko 10 posto mjesečno, već druga godina kako imam takve prinose! I povratio sam i glavnicu i dobit i još mnogi koji su nakon mene uplatili! Ne radi se uvijek o financijskom inženjeringu, samo što treba znati kome dati pare na raspolaganje! Ne želim reklamirati nikoga tako da neću ni spominjati ime firme preko koje ulažem, a to znaju i oni koji me na PP pitaju detalje, jer ni svome bratu nisam savjetovao da uplati! Samo vam želi reći da je moguće i da svako ulaganje u forex nije prevara!
@misko, nismo se razumjeli. po ovome sto si napisao vidim da ne trgujes osobno, nego si dao novce znalcima, da rade s njima.
ja govorim o samostalnom trgovanju, o ljudima koji preko raznih platformi bez znanja sami idu u to.
Jel postoji mogucnost na forumu da se pojedin korisnik stavi na IGNORE listu tako da ne moram citati vise njegova *ranja?
Postoji, stavi na njega IGNORE