s toljagom [smiley]
pozdrav tuna! ha cuj, stojim iza one da bi svatko trebao slusati iskljucivo sebe. ja sam najgore prosao u onim rijetkim prilikama kada sam slusao druge… oni koji misle da trziste ide gore – neka kupuju, oni koji misle suprotno – neka prodaju… ja trenutno pijuckam caj (jer me boli grlo) i gledam kako rulja, bas kao na brodu,. trci coporativno s jedne strane na drugu… a svi znamo sta se u takvim situacijama dogadja s brodom [proud]
Uh skoro pa nisam prepoznao tvoj post [huh], zar se nismo dogovorili da ga ne zapocinjes bez “UP! UP! UP!”
Odgovaram identičnim oružjem.[thumbsup]
Šta ti i Ivek123 istrkeljate, nije normalno.[lol]
Medvjedić je sve sporiji i sporiji. Spava mu se. Napapao se isprema se za dugi san[thumbsup]
Meni se sve cini da je medvedja sapa u velikom swingu i kada udari moglo bi biti bolno…. [cool][cool]
pozdrav tuna! ha cuj, stojim iza one da bi svatko trebao slusati iskljucivo sebe. ja sam najgore prosao u onim rijetkim prilikama kada sam slusao druge… oni koji misle da trziste ide gore – neka kupuju, oni koji misle suprotno – neka prodaju… ja trenutno pijuckam caj (jer me boli grlo) i gledam kako rulja, bas kao na brodu,. trci coporativno s jedne strane na drugu… a svi znamo sta se u takvim situacijama dogadja s brodom [proud]
DOBRO REČENO:
-svatko bi trebao isključivo slušati sebe kod donošenja odluke o prodaji ili kupnji
-uvjek se loše prođe kada se sluša druge, ako išta a ono drugi su uvjek više krivi
-procijene za kupnji donosite sami i drugima ne sugerirajte
-procijene za prodaju donosite sami a druge pustite neka prodaju kada odluče
-čaj je uvijek dobar kada grlo boli još dodati malo ruma [thumbsup]
-uvijek ići suprotno od rulje i gomila obično nekoga zgazi
sve si dobro rekao tj. napisao![smiley][thumbsup]
Ivek i Nathane , mada mi idete često na nerve , moram proznati da fakat znate i nasmijati !
[thumbsup]
wiking: ” opaaa postali smo vidoviti,cudi me od tebe da znas prognoze.Jesi vidio to u grahu [lol] eto ja isto mogu reci da cemo napraviti 4 koraka naprijed a pola nazad ” Nema to veze s vidovitoscu vec iskustvom, zdravom logikom i racionalnim prosudjivanjem…. ima jedna dobra stara od stonesa ‘Time is on my side’… Ja znam da vecina vas koji tu skacete poput siparica na svaki skokic ima sposobnost prezivljavanja kratkorocno, bas poput ribe koju izvuces na suho, al decki dragi dugorocono cete se ili isprofilirati u normalne, racionalne investitore ili cete se vratiti u kladionu iz koje ste dosli… to je jednostavno tako [thumbsup] kazem dugorocno jer crobex nije zveknuo 25 posto u mjesec i pol dana da bi se vratio nazad na istu razinu u dva tjedna… ocekujte 6 do 12 mjeseci kilavljenja
Crobex je pao najmanje 25%, a za povratak nam treba iznad 30% rasta, i mislim da se neće to odigrati na brzinu. Ja pijem Ness, i gledam kako mi porfelj raste. I ne mislim na ništa drugo nego na kupovinu ovih jeftinih dionica. Korekcija je predugo trajala.
Mali su prestrašeni, još rezervirani i u cashu, ali kad se oslobode i kad budu sigurni, letimo gore.
klaudija: ” Trgovanje na burzi kroz godinu i nije mi se pokazalo baš naj,tako da sam odlučio danas, da ču ovih dana mjesec,dva napustiti ove vode i otiči na drugu stranu ulaganja koje mi se do sada ljepo pokazalo nije nikakva tajna ali mogu samo reči da se od 7 mjeseca 2007 zaradilo 120%+ mislim da to sve govori,ako koga zanima neka si pogleda stranicu http://www.finanzasforex.com i neka odluči pa ako se odluči može se javiti na pwt o još detaljima za pristup. pozdrav[thumbsup] ” zato se pustaju ove jeftine forex reklame, a malo jaci komentari se odma moderiraju… te price o forex i basnoslovnim prinosima su postale ko reklame za lance srece[lol] [lol]
ljudi, dugorocno 90 % ljudi gubi na FOREXU. i to ne odredjeni postotak novca kao sto se moze izgubiti na dionicama, nego sve ulozeno.
dobijaju samo stvarni znalci ili veliki igraci koji rade preko banaka. a da bi postao stvarni znalac moras potrositi dosta love ili imati jako dobar info od nekog kako se to radi. neka vas eventualni povremeni dobici ne zavaraju…
Ivek i Nathane , mada mi idete često na nerve , moram proznati da fakat znate i nasmijati !
A vidis, ti si meni recimo bas drag, i bas mi je drago da te nasmijem s vremena na vrijeme…. tko zna, mozda ce i trziste imati smisla za humor u iducim mjesecima [thumbsup]
janlana:
”
”
A vidis, ti si meni recimo bas drag, i bas mi je drago da te nasmijem s vremena na vrijeme…. tko zna, mozda ce i trziste imati smisla za humor u iducim mjesecima [thumbsup]
tržiste je vec sad dovoljno humoristicno
tko zna, mozda ce i trziste imati smisla za humor u iducim mjesecima [thumbsup]
Sve mi se cini da ima. Ali za crni humor!!!
ZSE uživo: Uljanik plovidba ostvarila više od četvrtine ukupnog prometa i porasla 17 posto