Nek se i kilavimo 6-12 mjeseci,nije bitno samo nek idemo prema gore[rolleyes]
Nek se i kilavimo 6-12 mjeseci,nije bitno samo nek idemo prema gore[rolleyes]
Bas kako ti veli potpis, hehe… dobar si [thumbsup]
Mislim da je nathan u pravu. Ono što bi moglo pogurati crobex gore je po meni pozivnica za Nato. Onda bi mogli uletiti stranci. Tu bi mogli profitirati vasnici dionica kompanija koje će imati odlične GFI. A dobra GFI bi mogla privremeno podići vrijednost koje dionice. no bez suporta iz vana ništa od nekog velikog rasta.
Mislim da je nathan u pravu. Ono što bi moglo pogurati crobex gore je po meni pozivnica za Nato. Onda bi mogli uletiti stranci. Tu bi mogli profitirati vasnici dionica kompanija koje će imati odlične GFI. A dobra GFI bi mogla privremeno podići vrijednost koje dionice. no bez suporta iz vana ništa od nekog velikog rasta.
po tome Nathan nije u pravu jer pozivnica stize za 2 mj. i GFI a ne 6-12 mjeseci ali je u pravu da ljudi ne racunaju ni priblizno crobex 5000 do 2009.
Problem je sto neda ljudima ni malo da se vesele na danasnji rast
zgubidan10: ” Nek se i kilavimo 6-12 mjeseci,nije bitno samo nek idemo prema gore[rolleyes] ” Bas kako ti veli potpis, hehe… dobar si [thumbsup]
Mislim da je NATHAN47 specijalizirao bacanje graha u plitku šalicu i njegovo tumačenje.[lol]
po tome Nathan nije u pravu jer pozivnica stize za 2 mj. i GFI a ne 6-12 mjeseci ali je u pravu da ljudi ne racunaju ni priblizno crobex 5000 do 2009.
Problem je sto neda ljudima ni malo da se vesele na danasnji rast
Hm, a di je nathan tocno spomenuo strane investicije?? Malo ste me zbunili [huh]
Jos jednom ponavljam, za dobru zabavu preporucam bocu finog vina u dobrom drustvu, kakvu dobru predstavu ili dobar film…
Burza nije mjesto na koje investitori dolaze kako bi se radovali ili izdeprimirali vec kako bi disperzirali rizik, uvecali vlastitu imovinu i u konacnici – zaradili… Svatko tko misli suprotno, bojim se da je fulao igraliste
uostalom, zar vam ne dodje dobro netko ko ce vas malo prizemljiti kada dobijete krila…. [thumbsup]
Hm, a di je nathan tocno spomenuo strane investicije?? Malo ste me zbunili [huh] Jos jednom ponavljam, za dobru zabavu preporucam bocu finog vina u dobrom drustvu, kakvu dobru predstavu ili dobar film… Burza nije mjesto na koje investitori dolaze kako bi se radovali ili izdeprimirali vec kako bi disperzirali rizik, uvecali vlastitu imovinu i u konacnici – zaradili… Svatko tko misli suprotno, bojim se da je fulao igraliste uostalom, zar vam ne dodje dobro netko ko ce vas malo prizemljiti kada dobijete krila…. [thumbsup]
Medvjedi su očajni po 20X danas kažem. Jel tako natenane47?
Grizu, napadaju, uskaču, ali crobex je zakopan na 2%[lol] [thumbsup][thumbsup]
Mislim da će danas biti jaaako velikih BUY signala za slijedeći period rasta.
A1 faza je davno počela-
uostalom, zar vam ne dodje dobro netko ko ce vas malo prizemljiti kada dobijete krila…. [thumbsup]
s toljagom [smiley]
Medvjedi su očajni po 20X danas kažem. Jel tako natenane47?
Grizu, napadaju, uskaču, ali crobex je zakopan na 2%[lol] [thumbsup][thumbsup]
Uh skoro pa nisam prepoznao tvoj post [huh], zar se nismo dogovorili da ga ne zapocinjes bez “UP! UP! UP!”
asdfgh123: ” Mislim da je nathan u pravu. Ono što bi moglo pogurati crobex gore je po meni pozivnica za Nato. Onda bi mogli uletiti stranci. Tu bi mogli profitirati vasnici dionica kompanija koje će imati odlične GFI. A dobra GFI bi mogla privremeno podići vrijednost koje dionice. no bez suporta iz vana ništa od nekog velikog rasta. ” po tome Nathan nije u pravu jer pozivnica stize za 2 mj. i GFI a ne 6-12 mjeseci ali je u pravu da ljudi ne racunaju ni priblizno crobex 5000 do 2009. Problem je sto neda ljudima ni malo da se vesele na danasnji rast
ali ako ne dobijemo poziovnicu…