Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nek se i kilavimo 6-12 mjeseci,nije bitno samo nek idemo prema gore[rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Nek se i kilavimo 6-12 mjeseci,nije bitno samo nek idemo prema gore[rolleyes]

Bas kako ti veli potpis, hehe… dobar si [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Mislim da je nathan u pravu. Ono što bi moglo pogurati crobex gore je po meni pozivnica za Nato. Onda bi mogli uletiti stranci. Tu bi mogli profitirati vasnici dionica kompanija koje će imati odlične GFI. A dobra GFI bi mogla privremeno podići vrijednost koje dionice. no bez suporta iz vana ništa od nekog velikog rasta.

Mislim da je nathan u pravu. Ono što bi moglo pogurati crobex gore je po meni pozivnica za Nato. Onda bi mogli uletiti stranci. Tu bi mogli profitirati vasnici dionica kompanija koje će imati odlične GFI. A dobra GFI bi mogla privremeno podići vrijednost koje dionice. no bez suporta iz vana ništa od nekog velikog rasta.

po tome Nathan nije u pravu jer pozivnica stize za 2 mj. i GFI a ne 6-12 mjeseci ali je u pravu da ljudi ne racunaju ni priblizno crobex 5000 do 2009.
Problem je sto neda ljudima ni malo da se vesele na danasnji rast

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

@El Coyote

Takva pitanja postavljajte na Bez cenzure – Općenito

Suricata suricatta

zgubidan10: ” Nek se i kilavimo 6-12 mjeseci,nije bitno samo nek idemo prema gore[rolleyes] ” Bas kako ti veli potpis, hehe… dobar si [thumbsup]

Mislim da je NATHAN47 specijalizirao bacanje graha u plitku šalicu i njegovo tumačenje.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

po tome Nathan nije u pravu jer pozivnica stize za 2 mj. i GFI a ne 6-12 mjeseci ali je u pravu da ljudi ne racunaju ni priblizno crobex 5000 do 2009.
Problem je sto neda ljudima ni malo da se vesele na danasnji rast

Hm, a di je nathan tocno spomenuo strane investicije?? Malo ste me zbunili [huh]

Jos jednom ponavljam, za dobru zabavu preporucam bocu finog vina u dobrom drustvu, kakvu dobru predstavu ili dobar film…

Burza nije mjesto na koje investitori dolaze kako bi se radovali ili izdeprimirali vec kako bi disperzirali rizik, uvecali vlastitu imovinu i u konacnici – zaradili… Svatko tko misli suprotno, bojim se da je fulao igraliste

uostalom, zar vam ne dodje dobro netko ko ce vas malo prizemljiti kada dobijete krila…. [thumbsup]

Hm, a di je nathan tocno spomenuo strane investicije?? Malo ste me zbunili [huh] Jos jednom ponavljam, za dobru zabavu preporucam bocu finog vina u dobrom drustvu, kakvu dobru predstavu ili dobar film… Burza nije mjesto na koje investitori dolaze kako bi se radovali ili izdeprimirali vec kako bi disperzirali rizik, uvecali vlastitu imovinu i u konacnici – zaradili… Svatko tko misli suprotno, bojim se da je fulao igraliste uostalom, zar vam ne dodje dobro netko ko ce vas malo prizemljiti kada dobijete krila…. [thumbsup]

Medvjedi su očajni po 20X danas kažem. Jel tako natenane47?
Grizu, napadaju, uskaču, ali crobex je zakopan na 2%[lol] [thumbsup][thumbsup]
Mislim da će danas biti jaaako velikih BUY signala za slijedeći period rasta.
A1 faza je davno počela-

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

uostalom, zar vam ne dodje dobro netko ko ce vas malo prizemljiti kada dobijete krila…. [thumbsup]

s toljagom [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Medvjedi su očajni po 20X danas kažem. Jel tako natenane47?
Grizu, napadaju, uskaču, ali crobex je zakopan na 2%[lol] [thumbsup][thumbsup]

Uh skoro pa nisam prepoznao tvoj post [huh], zar se nismo dogovorili da ga ne zapocinjes bez “UP! UP! UP!”

asdfgh123: ” Mislim da je nathan u pravu. Ono što bi moglo pogurati crobex gore je po meni pozivnica za Nato. Onda bi mogli uletiti stranci. Tu bi mogli profitirati vasnici dionica kompanija koje će imati odlične GFI. A dobra GFI bi mogla privremeno podići vrijednost koje dionice. no bez suporta iz vana ništa od nekog velikog rasta. ” po tome Nathan nije u pravu jer pozivnica stize za 2 mj. i GFI a ne 6-12 mjeseci ali je u pravu da ljudi ne racunaju ni priblizno crobex 5000 do 2009. Problem je sto neda ljudima ni malo da se vesele na danasnji rast

ali ako ne dobijemo poziovnicu…

Meni se sve cini da je medvedja sapa u velikom swingu i kada udari moglo bi biti bolno…. [cool][cool]

skype - ivek1234

New Report

Close