lijepo zelenili, crobex na 1,73+.., a vidimo i malo usporavanje,vrijeme marendi…nastavak poslije podne i onda stabilizacija…
Ma bilo bi dobro kad bi ovako i ostalo.. triba nam par pzitivnih dana i nužno je da se stabilizira tržište.. [proud]
zmrklic: ” skriveni nalozi postaju nacionalna zabava [huh] ” kako nalog može bit skriven?
Može , imaš negdje temu o tome , minimalno 1/10 mora biti vidljivo izložena, razlika od ATM-a je ta što ne vidiš da se radi o skrivenom nalogu dok ne lupipš po njemu.
zmrklic: ” skriveni nalozi postaju nacionalna zabava [huh] ” kako nalog može bit skriven?
Lijepo nazoves brokera i kazes mu da zelis skriveni nalog. Ja ih ne koristim jer radim online, ali osim protiv liparenja, čuo sam da su trenutno in odnosno fancy
[lol]
Dosta bi bilo rasta za danas [thumbsup],
da nam se sutra ne razbije o glavu [wink]
zmrkliću.ode ti ULPL u blokadu uskoro…..[thumbsup]
Saladin: ” zmrklic: ” skriveni nalozi postaju nacionalna zabava [huh] ” kako nalog može bit skriven? ” Može , imaš negdje temu o tome , minimalno 1/10 mora biti vidljivo izložena, razlika od ATM-a je ta što ne vidiš da se radi o skrivenom nalogu dok ne lupipš po njemu.
i toj je legalno? .. kakve su to gluposti … strašno!
IGH se sprema za uzlet. Prodaja se krca već 1,5h, ali nikao da opali zbog iskrcavanja.
Maknuli se paketi sa prodaje.
[thumbsup]
ULPL…blokada….cijena ko da nikad bila u korekciji.
ovim tempom promet ce biti nekih 70-75M sto i nije tak lose.Ide dnevnik valjda bude neki druk[lol]
izgleda da je konacno svima doslo u glavu da kosovo nema veze s vezom…
mi trenutno +1.9%, makedonci cak +2.7%, belex samo -0.27%
što se ovo događa na ULPL? zna li netko razlog ovolikog rasta? Lijepo, lijepo[proud]
dokapitalizacija…