Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam jeste li primjetili, ali preokreti na našoj burzi se događaju uvijek oko 13.00 sati.

Kakvi preokreti?
Promet i rast dionica je premali da bi se desio preokret.
Uostalom vidljivo je da se fondovi više krvnički ne iskrcavaju, margini su stali…itd.
Da završimo oko 1%, ja zadovoljan. To je signal i pol za dalje.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ht nam tromiji od crobexa , pa jel nam to firma s najvecom zaradom ili?

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Ne znam jeste li primjetili, ali preokreti na našoj burzi se događaju uvijek oko 13.00 sati.

Ptico, jel i ti u cashu?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

skriveni nalozi postaju nacionalna zabava [huh]

Uostalom vidljivo je da se fondovi više krvnički ne iskrcavaju, margini su stali…itd.

Sve mi se nekako cini da se ukrcavaju novi margini….

skype - ivek1234

fazan: ” Ne znam jeste li primjetili, ali preokreti na našoj burzi se događaju uvijek oko 13.00 sati. ” Ptico, jel i ti u cashu?

jok, i ono keša što imam čuvam za Galinca …

I love the Smell of Profits in the Morning

Von Braun: ” Uostalom vidljivo je da se fondovi više krvnički ne iskrcavaju, margini su stali…itd. ” Sve mi se nekako cini da se ukrcavaju novi margini….

Lud narod, a šta ćeš.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ajmo jopet po jajcu,znam da je dosadan al eto A1 definitivno[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Odmah potpisujem da trgovanje danas završi na ovim razinama.
I onda sutra nastavi rasti…..
Uh kako se čovik navuće na zelenilo.[lol]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Koliko ja pratim zadnja skoro 3 mijeseca ekipa se jos uvijek debelo utrpava u obveznice…..

Zar nisu, ako se ne varam, Graham &co. dokazali kako obveznice nisu ništa sigurnije utočište od dionica (kvalitetno raspoređenog portfelja) u vrijeme kriza, što se testiralo još u vrijeme B. Grahama?

Von Braun:

Sve mi se nekako cini da se ukrcavaju novi margini….

neka, što više casha više zelenila, naravno osim ako krene u suprotnom smjeru[huh]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

skriveni nalozi postaju nacionalna zabava [huh]

kako nalog može bit skriven?

Cookie Monster

New Report

Close