Ne znam jeste li primjetili, ali preokreti na našoj burzi se događaju uvijek oko 13.00 sati.
Kakvi preokreti?
Promet i rast dionica je premali da bi se desio preokret.
Uostalom vidljivo je da se fondovi više krvnički ne iskrcavaju, margini su stali…itd.
Da završimo oko 1%, ja zadovoljan. To je signal i pol za dalje.
ht nam tromiji od crobexa , pa jel nam to firma s najvecom zaradom ili?
Ne znam jeste li primjetili, ali preokreti na našoj burzi se događaju uvijek oko 13.00 sati.
Ptico, jel i ti u cashu?
Uostalom vidljivo je da se fondovi više krvnički ne iskrcavaju, margini su stali…itd.
Sve mi se nekako cini da se ukrcavaju novi margini….
fazan: ” Ne znam jeste li primjetili, ali preokreti na našoj burzi se događaju uvijek oko 13.00 sati. ” Ptico, jel i ti u cashu?
jok, i ono keša što imam čuvam za Galinca …
Von Braun: ” Uostalom vidljivo je da se fondovi više krvnički ne iskrcavaju, margini su stali…itd. ” Sve mi se nekako cini da se ukrcavaju novi margini….
Lud narod, a šta ćeš.[lol]
ajmo jopet po jajcu,znam da je dosadan al eto A1 definitivno[thumbsup]
Odmah potpisujem da trgovanje danas završi na ovim razinama.
I onda sutra nastavi rasti…..
Uh kako se čovik navuće na zelenilo.[lol]
Koliko ja pratim zadnja skoro 3 mijeseca ekipa se jos uvijek debelo utrpava u obveznice…..
Zar nisu, ako se ne varam, Graham &co. dokazali kako obveznice nisu ništa sigurnije utočište od dionica (kvalitetno raspoređenog portfelja) u vrijeme kriza, što se testiralo još u vrijeme B. Grahama?
Von Braun:
”
”
Sve mi se nekako cini da se ukrcavaju novi margini….
neka, što više casha više zelenila, naravno osim ako krene u suprotnom smjeru[huh]