Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

premali su mi prometi jos uvijek[yawn]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ivekjendvatri ne zalijeci se bull trap je

Ma ovo niti nije pravi bull trap. Trebalo je to malo jace skociti gore uz malo jaci promet onda bi bio pravi bull trap. I da traje barem tjedan dana. Ovo je telac trapcic….

skype - ivek1234

Ivekjendvatri ne zalijeci se bull trap je

po meni može biti jedino bear trap, bikovi su odavno u papirima

Heaven or Las Vegas

Bolje bi ti bilo da kreneš dok stigneš, lijepo sam jučer napisao ako svi krenete od jednom nećete stići, zablokirat ćete nam Crobex.
[cool]

Moram priznati da nisam ocekivao da ces i ti ogresti u kolektivnu euforiju stari prijatelju. Izgleda da si gore zapeo neg sto sam prvotno mislio. U svakom slucaju za tvoje i dobro ostalih nadam se da ste vi u pravu a ja i nekolicina u krivu [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Koliko ja pratim zadnja skoro 3 mijeseca ekipa se jos uvijek debelo utrpava u obveznice…..

skype - ivek1234

plavi: ” Bolje bi ti bilo da kreneš dok stigneš, lijepo sam jučer napisao ako svi krenete od jednom nećete stići, zablokirat ćete nam Crobex. [cool] ” Moram priznati da nisam ocekivao da ces i ti ogresti u kolektivnu euforiju stari prijatelju. Izgleda da si gore zapeo neg sto sam prvotno mislio. U svakom slucaju za tvoje i dobro ostalih nadam se da ste vi u pravu a ja i nekolicina u krivu [thumbsup]

Kolektivnu euforiju?
Pa čitam između redaka i ništa više.
A da sam ove godine u minusu , jesam, kao i svi. Svaka druga korekcija je moj promašaj, odnosno pogodak.
Ono u 11. mjesecu je bio pun pogodak, ovo skoro pa pun promašaj. Da nisam bluemanu prodao par Ingri na 53 000, mogao bih reći potpuno promašaj što se korekcije tiče.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Bolje bi ti bilo da kreneš dok stigneš, lijepo sam jučer napisao ako svi krenete od jednom nećete stići, zablokirat ćete nam Crobex. [cool] ” Moram priznati da nisam ocekivao da ces i ti ogresti u kolektivnu euforiju stari prijatelju. Izgleda da si gore zapeo neg sto sam prvotno mislio. U svakom slucaju za tvoje i dobro ostalih nadam se da ste vi u pravu a ja i nekolicina u krivu [thumbsup]

Nema vas nekolicina, ima vas jaaako puno, ali ste pritajeni.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Potuklo skriveni nalog na JDPL. Tuta foce na 650,00 …

I love the Smell of Profits in the Morning

Na Adrisu izviru neki čudni nalozi na 425 … koliko god pobereš nikne novi

Cookie Monster

lijepo zelenili, crobex na 1,73+.., a vidimo i malo usporavanje,vrijeme marendi…nastavak poslije podne i onda stabilizacija…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Na Adrisu izviru neki čudni nalozi na 425 … koliko god pobereš nikne novi

i na atpl,ini,jdpl,ulpl. vjerojatno i na još nekima koje ne pratim. A skrivene naloge mogu samo veliki zadavati,right?

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Ne znam jeste li primjetili, ali preokreti na našoj burzi se događaju uvijek oko 13.00 sati.

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close