premali su mi prometi jos uvijek[yawn]
Ivekjendvatri ne zalijeci se bull trap je
Ma ovo niti nije pravi bull trap. Trebalo je to malo jace skociti gore uz malo jaci promet onda bi bio pravi bull trap. I da traje barem tjedan dana. Ovo je telac trapcic….
Ivekjendvatri ne zalijeci se bull trap je
po meni može biti jedino bear trap, bikovi su odavno u papirima
Bolje bi ti bilo da kreneš dok stigneš, lijepo sam jučer napisao ako svi krenete od jednom nećete stići, zablokirat ćete nam Crobex.
[cool]
Moram priznati da nisam ocekivao da ces i ti ogresti u kolektivnu euforiju stari prijatelju. Izgleda da si gore zapeo neg sto sam prvotno mislio. U svakom slucaju za tvoje i dobro ostalih nadam se da ste vi u pravu a ja i nekolicina u krivu [thumbsup]
Koliko ja pratim zadnja skoro 3 mijeseca ekipa se jos uvijek debelo utrpava u obveznice…..
plavi: ” Bolje bi ti bilo da kreneš dok stigneš, lijepo sam jučer napisao ako svi krenete od jednom nećete stići, zablokirat ćete nam Crobex. [cool] ” Moram priznati da nisam ocekivao da ces i ti ogresti u kolektivnu euforiju stari prijatelju. Izgleda da si gore zapeo neg sto sam prvotno mislio. U svakom slucaju za tvoje i dobro ostalih nadam se da ste vi u pravu a ja i nekolicina u krivu [thumbsup]
Kolektivnu euforiju?
Pa čitam između redaka i ništa više.
A da sam ove godine u minusu , jesam, kao i svi. Svaka druga korekcija je moj promašaj, odnosno pogodak.
Ono u 11. mjesecu je bio pun pogodak, ovo skoro pa pun promašaj. Da nisam bluemanu prodao par Ingri na 53 000, mogao bih reći potpuno promašaj što se korekcije tiče.
plavi: ” Bolje bi ti bilo da kreneš dok stigneš, lijepo sam jučer napisao ako svi krenete od jednom nećete stići, zablokirat ćete nam Crobex. [cool] ” Moram priznati da nisam ocekivao da ces i ti ogresti u kolektivnu euforiju stari prijatelju. Izgleda da si gore zapeo neg sto sam prvotno mislio. U svakom slucaju za tvoje i dobro ostalih nadam se da ste vi u pravu a ja i nekolicina u krivu [thumbsup]
Nema vas nekolicina, ima vas jaaako puno, ali ste pritajeni.[thumbsup]
lijepo zelenili, crobex na 1,73+.., a vidimo i malo usporavanje,vrijeme marendi…nastavak poslije podne i onda stabilizacija…
Na Adrisu izviru neki čudni nalozi na 425 … koliko god pobereš nikne novi
i na atpl,ini,jdpl,ulpl. vjerojatno i na još nekima koje ne pratim. A skrivene naloge mogu samo veliki zadavati,right?