Žalim za starim forumom od prije godinu dana kada se dalo pročitat zanimljivih razmišljanja i korisnih informacija. U vaših 2 i pol tisuće postova nisam našao niti jedan takav.
Nisi jedini, al ako se nastavi pad crobexa mislim da bi nam se zelja za kvalitetnim forumom mogla obistiniti oko 3000 bodova
tork: ” Von Braun: ” DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije. Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup] ” A gdje je DAX danas? [color=red]-1,34%.[/color] ” -1,15[wink]
Ups evo opet na 1,28.
Ma ne treeba ga gledati na transaktivnoj bazi.
No da je bio u debelom plusu kako kaze Von Braun nije.
Na većini dionica maknula se prodaja.
INGRa prva na prodaji 39k. O tome vam ja pričam.
*bingo*: ” tork: ” Von Braun: ” DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije. Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup] ” A gdje je DAX danas? [color=red]-1,34%.[/color] ” -1,15[wink] ” Ups evo opet na 1,28. Ma ne treeba ga gledati na transaktivnoj bazi. No da je bio u debelom plusu kako kaze Von Braun nije.
To si dobro rekao “Ma ne treeba ga gledati na transaktivnoj bazi”.
-1,07 [rolleyes]
*bingo*: ” tork: ” Von Braun: ” DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije. Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup] ” A gdje je DAX danas? [color=red]-1,34%.[/color] ” -1,15[wink] ” Ups evo opet na 1,28. Ma ne treeba ga gledati na transaktivnoj bazi. No da je bio u debelom plusu kako kaze Von Braun nije.
Kolega, imate li naočale ili neka druga sredstva za ispravljanje vida.
Pa stavio sam grafove. Tko nije bio poslije korekcije u debelom plusu? Europa cijela se zelenila tjedan dana.
Tork, ko malo djete si.
tork: ” *bingo*: ” tork: ” Von Braun: ” DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije. Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup] ” A gdje je DAX danas? [color=red]-1,34%.[/color] ” -1,15[wink] ” Ups evo opet na 1,28. Ma ne treeba ga gledati na transaktivnoj bazi. No da je bio u debelom plusu kako kaze Von Braun nije. ” Kolega, imate li naočale ili neka druga sredstva za ispravljanje vida. Pa stavio sam grafove. Tko nije bio poslije korekcije u debelom plusu? Europa cijela se zelenila tjedan dana. Tork, ko malo djete si.
dok se EU zelenila mi smo padali !!!
INA +4,33%…tko je jučer pričao nešto za INU??? Da ćemo potonuti zbog nje.
A zašto se udara po asku[lol] . Pozdrav Bill Gatesu.
E dečki moji dragi.
Tork, ko malo djete si.
U cijeloj ovoj prici po postovima dijete mozes biti jedino ti.
Pogledaj malo sto forumasi pisu o tvojim postovima i sto misle pa dalje prosudi sam.