Nije baš da krvari, krenulo je loše, ali se situacija znatno popravila, ako ovako nastavi bit će zelenila danas!
Gdje se ozbiljno popravila? DAX sve vise pada..
*bingo*: ” Nije baš da krvari, krenulo je loše, ali se situacija znatno popravila, ako ovako nastavi bit će zelenila danas! ” Gdje se ozbiljno popravila? DAX sve vise pada..
DAX je zadnji i krenuo, polako
ivek123:
”
toka:
”
to je bilo jutros u tri sata!
”
Ne to je sada ali yahoo gleda prema US vremenu….. Jedino ISE i ATX jos nisu krenuli.
”
pa opet i ako je realno vrijeme to je sve unutart 1%, a to do kraja trgovanja može se promjeniti u pozitivu isto kao što je bilo jučer, u ovo doba sve bilo u minusu na kraju skoro sve u dobrom plusu!
zar ne!
naravno da se sve moze jos zazeleniti – cak vjerujem da i ako bude crvenilo da na kraju nece biti vece od cca -0.2, -0.3%
ali sto se nas tice – mislim da mi s ovim nemamo realne veze – jedino ako ce netko umjetno spustiti cijene zbog te situacije..
a kad smo vec “kod nas” – kakvo je trend predtrgovanja na burzi?
Von Braun: ” Koliko se UP trend bude jače nazirao, to će jadni MEDE biti očajniji i očajniji, ponavljajući bezbroj puta “inflacija, Kosovo, ZERP, NATO”. E to čini mi se sad rade. Frka im je. To će biti zadnja faza ” Medvjedima je frka? od početka godine navlačite na bull trend a crobex je u tom periodu samo padao i na kraju potonuo 25%. Sigruno ste izgubili velik novac, ako je nekom frka vama je frka što se i vidi i umjesto da se pokrijete ušima i pokušate iz ovog iskustva nešto naučit vaši postovi su i dalje svaki dan isti. Isto ovo ste pisali i kad je crobex bio 5,000 i kada je bio 4,400. Optužujete ljude da navlače prema dole a koliko ste vi ljudi navukli da ulaze na tržište po puno višim cijenama? U biti vjerojatno niste navukli nikoga jer ne znam tko uopće obraća pažnju na vaše besmislene poruke. Žalim za starim forumom od prije godinu dana kada se dalo pročitat zanimljivih razmišljanja i korisnih informacija. U vaših 2 i pol tisuće postova nisam našao niti jedan takav. Naravno da će ovaj silazni trend jednom stati, možda i vrlo brzo ali to neće imati nikakve veze niti s vašim niti s mojim pisanjem na forumu.
E da ja ne mogu to za tebe reći[lol]
U zadnje vrijeme me napadaju medvjedi. To znači da su očajni.
Uskoro UP.[thumbsup]
DAX oziljno ide prema dolje 1,31 u minusu.. Koliko je DAX pao od pocetka godine? Ima netko tu informaciju?
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EGDAXI&t=3m
Oko 1000 bodova
Uskoro UP.[thumbsup]
Nisam siguran da cemo long term bas jako UP. Po meni tek zaguzvava:
*bingo*: ” Nije baš da krvari, krenulo je loše, ali se situacija znatno popravila, ako ovako nastavi bit će zelenila danas! ” Gdje se ozbiljno popravila? DAX sve vise pada..
DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije.
Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup]
sa dosta dionica prodaja se povukla koje ja pratim
DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije. Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup]
A gdje je DAX danas?
[color=red]-1,34%.[/color]
Von Braun: ” DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije. Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup] ” A gdje je DAX danas? [color=red]-1,34%.[/color]
-1,15[wink]
Von Braun: ” DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije. Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup] ” A gdje je DAX danas? [color=red]-1,34%.[/color]
A gdje je bio zadnjih tjedan dana?
U debelom plusu.
Uskačete si u usta kolega.
Von Braun:
”
DAX je od kraja korekcije otišao gore i stabilizirao se, a Crobex nije. Sličnost sa Crobexom je slučajna. Čini mi se da nas čeka ista stvar.[thumbsup]
”
A gdje je DAX danas?
[color=red]-1,34%.[/color]
normalno je da poslije bull run-a na dax-u dodje do laganog smirivanja i stabiliziranja cijene