Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a i europa osla na [bye]

Šta je meni ovo trebalo...

povlači se prodaja s INE, ostali samo mali koji neznaju još povući nalog kod brokera![thumbsup]

dan je pametniji od noći

Europa nam krvari.

Mea parvitas.

a i europa osla na [bye]

to je bilo jutros u tri sata!

dan je pametniji od noći

Ne to je sada ali yahoo gleda prema US vremenu….. Jedino ISE i ATX jos nisu krenuli.

skype - ivek1234

dookie:

a i europa osla na [bye]

kao sto je ivek rekao – gleda se US vrijeme – a i ne mislis da u 3 sata ujutro europske burze ne rade? [proud]

Šta je meni ovo trebalo...

pa mi tak i tak zaostajemo za EU..dok su oni rasli po 2 % mi smo padali ako se ne varam….

toka:

Ne to je sada ali yahoo gleda prema US vremenu….. Jedino ISE i ATX jos nisu krenuli.

pa opet i ako je realno vrijeme to je sve unutart 1%, a to do kraja trgovanja može se promjeniti u pozitivu isto kao što je bilo jučer, u ovo doba sve bilo u minusu na kraju skoro sve u dobrom plusu!
zar ne!

dan je pametniji od noći

Nije baš da krvari, krenulo je loše, ali se situacija znatno popravila, ako ovako nastavi bit će zelenila danas!

14.04.2008.

DAX oziljno ide prema dolje 1,31 u minusu..

Koliko je DAX pao od pocetka godine? Ima netko tu informaciju?

Mea parvitas.

ivek123:

toka:

pa opet i ako je realno vrijeme to je sve unutart 1%, a to do kraja trgovanja može se promjeniti u pozitivu isto kao što je bilo jučer, u ovo doba sve bilo u minusu na kraju skoro sve u dobrom plusu!
zar ne!

Apsolutno. Bumo vidjeli, dug je dan.

skype - ivek1234

Koliko se UP trend bude jače nazirao, to će jadni MEDE biti očajniji i očajniji, ponavljajući bezbroj puta “inflacija, Kosovo, ZERP, NATO”. E to čini mi se sad rade. Frka im je. To će biti zadnja faza

Medvjedima je frka? od početka godine navlačite na bull trend a crobex je u tom periodu samo padao i na kraju potonuo 25%. Sigruno ste izgubili velik novac, ako je nekom frka vama je frka što se i vidi i umjesto da se pokrijete ušima i pokušate iz ovog iskustva nešto naučit vaši postovi su i dalje svaki dan isti. Isto ovo ste pisali i kad je crobex bio 5,000 i kada je bio 4,400. Optužujete ljude da navlače prema dole a koliko ste vi ljudi navukli da ulaze na tržište po puno višim cijenama? U biti vjerojatno niste navukli nikoga jer ne znam tko uopće obraća pažnju na vaše besmislene poruke.

Žalim za starim forumom od prije godinu dana kada se dalo pročitat zanimljivih razmišljanja i korisnih informacija. U vaših 2 i pol tisuće postova nisam našao niti jedan takav.

Naravno da će ovaj silazni trend jednom stati, možda i vrlo brzo ali to neće imati nikakve veze niti s vašim niti s mojim pisanjem na forumu.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close