povlači se prodaja s INE, ostali samo mali koji neznaju još povući nalog kod brokera![thumbsup]
to je bilo jutros u tri sata!
Ne to je sada ali yahoo gleda prema US vremenu….. Jedino ISE i ATX jos nisu krenuli.
kao sto je ivek rekao – gleda se US vrijeme – a i ne mislis da u 3 sata ujutro europske burze ne rade? [proud]
toka:
”
”
Ne to je sada ali yahoo gleda prema US vremenu….. Jedino ISE i ATX jos nisu krenuli.
pa opet i ako je realno vrijeme to je sve unutart 1%, a to do kraja trgovanja može se promjeniti u pozitivu isto kao što je bilo jučer, u ovo doba sve bilo u minusu na kraju skoro sve u dobrom plusu!
zar ne!
Nije baš da krvari, krenulo je loše, ali se situacija znatno popravila, ako ovako nastavi bit će zelenila danas!
DAX oziljno ide prema dolje 1,31 u minusu..
Koliko je DAX pao od pocetka godine? Ima netko tu informaciju?
ivek123:
”
toka:
”
”
”
pa opet i ako je realno vrijeme to je sve unutart 1%, a to do kraja trgovanja može se promjeniti u pozitivu isto kao što je bilo jučer, u ovo doba sve bilo u minusu na kraju skoro sve u dobrom plusu!
zar ne!
Apsolutno. Bumo vidjeli, dug je dan.
Koliko se UP trend bude jače nazirao, to će jadni MEDE biti očajniji i očajniji, ponavljajući bezbroj puta “inflacija, Kosovo, ZERP, NATO”. E to čini mi se sad rade. Frka im je. To će biti zadnja faza
Medvjedima je frka? od početka godine navlačite na bull trend a crobex je u tom periodu samo padao i na kraju potonuo 25%. Sigruno ste izgubili velik novac, ako je nekom frka vama je frka što se i vidi i umjesto da se pokrijete ušima i pokušate iz ovog iskustva nešto naučit vaši postovi su i dalje svaki dan isti. Isto ovo ste pisali i kad je crobex bio 5,000 i kada je bio 4,400. Optužujete ljude da navlače prema dole a koliko ste vi ljudi navukli da ulaze na tržište po puno višim cijenama? U biti vjerojatno niste navukli nikoga jer ne znam tko uopće obraća pažnju na vaše besmislene poruke.
Žalim za starim forumom od prije godinu dana kada se dalo pročitat zanimljivih razmišljanja i korisnih informacija. U vaših 2 i pol tisuće postova nisam našao niti jedan takav.
Naravno da će ovaj silazni trend jednom stati, možda i vrlo brzo ali to neće imati nikakve veze niti s vašim niti s mojim pisanjem na forumu.