Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko ja?[huh]

Ma kaaakvii!
[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kaj se dogodilo u sad-u, neko negativno izv.?

Nafta probila 100 USD…

skype - ivek1234

Ivek: Nafta probila 100 USD…

Čekaj dok Kinezi počnu štancat i voziti aute bit će i 300 USD.[lol]

Čekaj dok Kinezi počnu štancat i voziti aute bit će i 300 USD.[lol]

Čekam, jedva čekam! Koliko je to iron ore za prevesti…
BTW, vidim da brodarima ne smeta crvenilo američkih indeksa!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Izgleda da medo sutra ide ponovno u šoping…[angry]

POKRET OTPORA

Ne, medo se vratio u brlog. Ako je uopce izisao van iz njega. [cool] Za mene i po meni je sve ovo nebitno na short term. Hoce li danas 1% up ili down nema veze. Ali ne mislim vise pisati o tome i skupljati pljuvacku po monitoru. [embarass]

skype - ivek1234

Alfon: ” Izgleda da medo sutra ide ponovno u šoping…[angry] ” Ne, medo se vratio u brlog. Ako je uopce izisao van iz njega. [cool]

Volim medvjeda samo na gulaš s njokima…

POKRET OTPORA

Ide ali po asku.[lol] Dno je utvrđeno.
Bude medo malo po malo u rupu.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ameri su danas imali par sjajnih ekonomskih izviještaja a završili u crvenom.Nagradno pitanje zašto su pali a imali su sjajna izvješća ajmo znalci?

SAM PROTIV SVIH

Ameri su danas imali par sjajnih ekonomskih izviještaja a završili u crvenom.Nagradno pitanje zašto su pali a imali su sjajna izvješća ajmo znalci?

Pa nafta preko 100 USD i spekulacija da ce OPEC smanjiti proizvodnju….

skype - ivek1234

Zato što su vidjeli da se na našem tržištu takva situacija ponavlja svakodnevno pa bi i oni htjeli bit frajeri.[rolleyes]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Ne Ivek nego počela špekulacija da neće rezati kamate.Znao sam da ćeš se uloviti

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close