Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko god neki pljuvali, ipak neka izvješća ako uspoređujemo i nisu tako loša, neka čak i vrlo dobra. Nabrojat ću samo neka jer nisam sva pratio:

ocjena vrlo dobar: INGRA, KOEI (iako kvartalni gubitak, ali ima tu dosta nepoznanica)
dobar: DDJH
nedovoljan: ne želim nabrajati, ima in podosta

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

DLKV si zaboravio pod dobar?

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

DLKV si zaboravio pod dobar?

rekao sam da nisam sve pratio, ti napravi drugu listu

ovaj post ne poziva na kupnju/prodaju dionica

tango: ” DLKV si zaboravio pod dobar? ” rekao sam da nisam sve pratio, ti napravi drugu listu

Ono što sam ja do sad vidio, nabolji su (ne ovim redom): DLKV, ARNT, INGR, ISTT, KODT, PBZ, DDJH, LEDO, KOEI, UNPP, ELKP i možda još poneki kojeg se ne mogu sjetiti. Ostalo ili prosjećno ili lošije nego prošle godine.

Pozdrav

trebalo bi sad pratiti ove dionice do nove godine i vidjeti što znače i koliko utječu dobra izvješća na dionice na našem tržištu.

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

što je to sa ovim TRUM ?? Trgopromet Umag, jel netko zna možda nešto više o tome, 10 kn po dionici? a pri uvrštenju 15 kn ???? (2002 godine) ?

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

ocjena vrlo dobar: KOEI (iako kvartalni gubitak, ali ima tu dosta nepoznanica)

kolega, molim vas da pojasnite sta je tu za vas dobro?

gubitak ili nepozanice?

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

trebalo bi sad pratiti ove dionice do nove godine i vidjeti što znače i koliko utječu dobra izvješća na dionice na našem tržištu.

Mogli bi napraviti i svoj index. Poslovni.hr dow jones!!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

davorin: ” ocjena vrlo dobar: KOEI (iako kvartalni gubitak, ali ima tu dosta nepoznanica) ” kolega, molim vas da pojasnite sta je tu za vas dobro? gubitak ili nepozanice?

Vam je kolega već vrijem da se naučite osnovnih stvari u tržištu kapitala + čitanja financijskog izvještaja.
Moj osobni dojam, već ste nekoliko puta izašli ko padobranac ( bez uvrede ) sa svojim postovima.
Dobit je + 140 % u odnosu na isto razdoblje lani.Ako vas zanimaju detalji pogledajte na temi KOEI ili uzmite privatne instrukcije ( ovo mislim dobronamjerno , a ne kako bih Vas uvrijedio ).

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Stiglo i izvješče za JDBA – koje ju svrstava na gore pomenutu listu najboljih.[smiley2]

što je to sa ovim TRUM ?? Trgopromet Umag, jel netko zna možda nešto više o tome, 10 kn po dionici? a pri uvrštenju 15 kn ???? (2002 godine) ?

gase se, čini mi se da idu u likvidaciju, to ne nužno ne mora biti, vidi što se dešava s tnsa

alesar: ” što je to sa ovim TRUM ?? Trgopromet Umag, jel netko zna možda nešto više o tome, 10 kn po dionici? a pri uvrštenju 15 kn ???? (2002 godine) ? ” gase se, čini mi se da idu u likvidaciju, to ne nužno ne mora biti, vidi što se dešava s tnsa

pa zašto onda promet ako se gase ? neke muljaže, nominala je 100 kn, nema apsolutno nikakvih podataka nigdje ništa ne mogu naći 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close