Koliko god neki pljuvali, ipak neka izvješća ako uspoređujemo i nisu tako loša, neka čak i vrlo dobra. Nabrojat ću samo neka jer nisam sva pratio:
ocjena vrlo dobar: INGRA, KOEI (iako kvartalni gubitak, ali ima tu dosta nepoznanica)
dobar: DDJH
nedovoljan: ne želim nabrajati, ima in podosta
DLKV si zaboravio pod dobar?
rekao sam da nisam sve pratio, ti napravi drugu listu
tango: ” DLKV si zaboravio pod dobar? ” rekao sam da nisam sve pratio, ti napravi drugu listu
Ono što sam ja do sad vidio, nabolji su (ne ovim redom): DLKV, ARNT, INGR, ISTT, KODT, PBZ, DDJH, LEDO, KOEI, UNPP, ELKP i možda još poneki kojeg se ne mogu sjetiti. Ostalo ili prosjećno ili lošije nego prošle godine.
Pozdrav
trebalo bi sad pratiti ove dionice do nove godine i vidjeti što znače i koliko utječu dobra izvješća na dionice na našem tržištu.
što je to sa ovim TRUM ?? Trgopromet Umag, jel netko zna možda nešto više o tome, 10 kn po dionici? a pri uvrštenju 15 kn ???? (2002 godine) ?
ocjena vrlo dobar: KOEI (iako kvartalni gubitak, ali ima tu dosta nepoznanica)
kolega, molim vas da pojasnite sta je tu za vas dobro?
gubitak ili nepozanice?
trebalo bi sad pratiti ove dionice do nove godine i vidjeti što znače i koliko utječu dobra izvješća na dionice na našem tržištu.
Mogli bi napraviti i svoj index. Poslovni.hr dow jones!!
davorin: ” ocjena vrlo dobar: KOEI (iako kvartalni gubitak, ali ima tu dosta nepoznanica) ” kolega, molim vas da pojasnite sta je tu za vas dobro? gubitak ili nepozanice?
Vam je kolega već vrijem da se naučite osnovnih stvari u tržištu kapitala + čitanja financijskog izvještaja.
Moj osobni dojam, već ste nekoliko puta izašli ko padobranac ( bez uvrede ) sa svojim postovima.
Dobit je + 140 % u odnosu na isto razdoblje lani.Ako vas zanimaju detalji pogledajte na temi KOEI ili uzmite privatne instrukcije ( ovo mislim dobronamjerno , a ne kako bih Vas uvrijedio ).
što je to sa ovim TRUM ?? Trgopromet Umag, jel netko zna možda nešto više o tome, 10 kn po dionici? a pri uvrštenju 15 kn ???? (2002 godine) ?
gase se, čini mi se da idu u likvidaciju, to ne nužno ne mora biti, vidi što se dešava s tnsa
alesar: ” što je to sa ovim TRUM ?? Trgopromet Umag, jel netko zna možda nešto više o tome, 10 kn po dionici? a pri uvrštenju 15 kn ???? (2002 godine) ? ” gase se, čini mi se da idu u likvidaciju, to ne nužno ne mora biti, vidi što se dešava s tnsa
pa zašto onda promet ako se gase ? neke muljaže, nominala je 100 kn, nema apsolutno nikakvih podataka nigdje ništa ne mogu naći 🙂