zadnjih 10-tak postova=indikativno x 6 i odokativno x 2
sad bi u monty pytonu doša oni oficir,udrio sa nekon ,čini mi se ,kokošom glumca po glavi i rekao :ovaj skeč je postao previše budalast.
Ali neka ,malo pozitivne atmosfere u očekivanju sutrašnjeg z e l e n i l a[thumbsup]
gorgija: ” deimos: ” sakai: ” meni je indikativno da je svima vama nesto indikativno….. ” Ovo trziste prelazi iz manicno-depresivne faze u paranoidno-shizofrenu [lol] ” drugim riječima, iz medvjeđeg u bikovski sentiment [lol] ” ti to isto onak odokativno[huh]
medvjedi u cashu čekaju duboko u brlogu i trzaju se na okidaču.
a šta je važno bikovima? samo još “ne diraj mi moje dionice” i općenito ne talasaj.
Na srpskome dnevniku izvještaj s Beogradske burze….
Direktor burze konstantira da paničnog povlačenja stranog kapitala nema u današnjem trgovanju,promet utrostručen a kako stvari stoje politička situacija u zemlji je izgleda već uračunata u korekciju zadnjih dana…
A mi čekamo ne znam što,četvrtak ,nove mitinge hahahahaa………
I tebi je, vidim, nešto indikativno? Etiam tu, mi fili…
Kaj psujes Gospar[wink]
RAZMIŠLJAO SAM MALO I SHVATIO DA JE VEĆ ZBILJA KRAJNJE VRIJEME DA SE POČNEMO ZELENITI. OČEKUJEM SUTRA JEDAN LIJEP DAN PUN IZNENAĐENJA.
http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,2,19,,109309.jl[thumbsup]
Od 04.01 kad smo krenuli putem međeda do DANAS, radni dani crobexa su završili 24 dana u NEGATOVNOM i samo 9 dana u POZITIVNOM
Iš medo iš….[lol]
[color=blue]”Hrvatska, Makedonija i Albanija spremne za NATO”[/color]
Dali je istina da plavooki i zelenooki vide sve u tim bojama? He,he..nar. na burzi …[thumbsup]
Evo malo slike kako bi nam moglo izgledati uskoro.
Ovo dolje je…..pogađajte tko?[lol] [lol] [lol]