volio bih dijelit vas optimizam, ali cemu napadate svaki glas razuma (Ivek i drugi), neka ljudi kaze sto misle, to i je smisao foruma
mislim da ti klasifikacija nije baš točna, naime to da su oni glas razuma. zapravo sumnjam da bi se i oni složili s tim.
i medvjedi znaju da su ovo sada jako povoljne cijene za kupnju na srednji rok. samo što oni ne žele propustiti ako budu još niže. tako da bi prije glas razuma bili oni koji su zadovoljni ovim popustom i sada kupuju. medvjedi koji žele uhvatiti recimo dalekovod na 1100 ili niže ili IGH ispod 11000 svjesno su se odlučili na rizik da im cijena pobjegne i više se ne spusti na sadašnje razine.
možeš ih nazvati kockarima jer za mali dobitak riskiraju da izgube više samo zato što vjeruju svom njuhu, perfekcionistima jer žele kupovati na samom dnu, ili kako god. i ni ja ne znam kako bih se sada ponašao da sam u cashu. ali kada bih odlučio čekati još niže cijene sigurno ne bih mislio da sam zato razuman nego da testiram svoju sreću i bio bih vrlo nervozan.
Ma di mi je Ivek dosadno mi bez njega
Ma di mi je Ivek dosadno mi bez njega
Nosi frajer lovu direkt u banku da uloži jer sutra u 10h 00min kupujeeeeeeeee!
Banke rade do 19h!
Ma di mi je Ivek dosadno mi bez njega Nosi frajer lovu direkt u banku da uloži jer sutra u 10h 00min kupujeeeeeeeee! Banke rade do 19h!
Otkud ti info jeli ti on rekao?
Otkud ti info jeli ti on rekao?
Ma jok…..
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Otkud ti info jeli ti on rekao? Ma jok….. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Sumljivo je to meni znam da ste si dobri vas dvojica a njega nema ne piše
Ali je cijeli dan pratio forum!
Jako indikativno, slažeš se?
Ali je cijeli dan pratio forum! Jako indikativno, slažeš se?
Meni svejedno vjeruj mi kad mi takve stvari budu važne kupit ću si konpac
Ali zanimljivije je kad piše
Nemogu vjerovat sa čime se zamarate.[yawn]
Nemogu vjerovat sa čime se zamarate.[yawn]
a baš[cry]
Ali je cijeli dan pratio forum!
Jako indikativno, slažeš se?
Hm, a indikativno je da i ti pratis dali on prati…