MIslim da ide brzo kraj korekcije i kod nas i vani.
Bit ce sve cesce ali i sve krace.
VAni su se vec pocele anke oporavljati..
Mozda jos kvartal dva otpisa i to je to..
Masa misli da cemo se oporaviti u tren oka – __________________________ (ispuni logicki slijed)
A nije baš da masa tako misli. Čini mi se da smo podijeljeni.
MIslim da ide brzo kraj korekcije i kod nas i vani. Bit ce sve cesce ali i sve krace. VAni su se vec pocele anke oporavljati.. Mozda jos kvartal dva otpisa i to je to..
predviđanja su za jesen … vidi moj grafikon na stranici 3346 …
Ti ko Ivek ponavljaš jedno te isto. Inflacija, ZERP, KOsovo…..
Daj nađi neki normalniji razlog za korekciju, do tada Europa i ostale zemlje oko Kosova su u plusu.
Kako to komentiraš. Oni su glupi, i neoprezni, a mi kao nismo. Daj molim te.[undecid]
Ok – Prezaduzenost, pad kupovne moci, poskupljenje kredita, i mozda dvije najvaznije cinjenice – JOS UVIJEK SKUPE DIONICE I PRIJETNJE EU O ZAMRZAVANJU PREGOVORA… kome ovo potonje nije jasno kakav utjecaj ima na trziste moze pogledati kako se crobex ponasao 2005. na 2006. u slicnoj situaciji… ali ti se tada vjerojatno nisi bavio burzom
blueman: ” MIslim da ide brzo kraj korekcije i kod nas i vani. Bit ce sve cesce ali i sve krace. VAni su se vec pocele anke oporavljati.. Mozda jos kvartal dva otpisa i to je to.. ” predviđanja su za jesen … vidi moj grafikon …
Na IGH kad su govorili u doba Mesićevih smicalica u 11. mjesecu, mnogi su govorili da IGH ide do 8500-9000kn, ali zaustavio se na 10k kuna. Tako ja isto mislim za Crobex. Čini mi se da se drži 4000 bodova ko pijan plota.[thumbsup]
Meni se cini da malo fali likvidnosti pa da imamo Pump&Dump shemu…… Tko misli da je promjena trenda u pitanju eto prilike. [lol] [lol] [lol]
Moja predvidjanja su da ce doci do difrencijacije na trzistu, da ce otici dionice koje mogu opravdati znatno vise cijene od trenutnih; dok s druge strane neke nikad nece otici prema gore
[cool][cool][cool][cool][cool]
Ok – Prezaduzenost, pad kupovne moci, poskupljenje kredita, i mozda dvije najvaznije cinjenice – JOS UVIJEK SKUPE DIONICE I PRIJETNJE EU O ZAMRZAVANJU PREGOVORA... kome ovo potonje nije jasno kakav utjecaj ima na trziste moze pogledati kako se crobex ponasao 2005. na 2006. u slicnoj situaciji… ali ti se tada vjerojatno nisi bavio burzom
Daj ne budi smiješan.
Crobex 0,69%…opla[thumbsup]
Daj ne budi smiješan.
[thumbsup]
… kome ovo potonje nije jasno kakav utjecaj ima na trziste moze pogledati kako se crobex ponasao 2005. na 2006. u slicnoj situaciji… ali ti se tada vjerojatno nisi bavio burzom
zamisli …
[cool]