Sad su svi naime medvjedi to je poularno
I ti si se prodao. Pih.
Ne prodajem ja dušu ovim darkerima. Sve crnilo.[lol]
MASA MISLI DA IDEMO DOLJE; ONDA KUPUJ KO LUD……ja sam jedini antidarker….
evo malo inf. iz komšiluka: Poslednja vrednost 2123,09
Promena -12,83
Promena % -0,6 %
Datum 19.2.2008 13:01
Von Braun: ” plavi: ” Drugim riječima, ne znam kako ćete stići svi na vrijeme.. [wink] ” To i ja podržavam takvo gledište, jer masa kad krene, zakucat će tržište. A i fondovi isto tako. Ostali koji nisu u dionicama samo će blijedo gledati. To je realnost[thumbsup] ” Uh sto volim istomisljenike [thumbsup], iskustvo me uci da se trziste krece suprotno od onoga sto misli masa Masa je mislila da je INA preskupa – INA je odradila najveci IPO skok Masa je mislila da je HT jeftin – uskoro ce biti i jeftiniji Masa je mislila da je dobro sto ce mirovinci moc ulagat u dionice izvan prve kotacije – pad Crobexa od 20 i kusur posto Masa misli da cemo se oporaviti u tren oka – __________________________ (ispuni logicki slijed)
Slažem se sa nathanom, pošto je sada masa u cashu, trebali bi gore. Ja nisam u toj masi, jer ja sam u dionicama, suprotno masi. Sumnjam da bi više mogli dolje, jednostavno ne vidim opravdan razlog za to u ovom trenutku. Inflacija, ZERP, kosovo, sve će se to rješti i rješava.
Slažem se sa nathanom, pošto je sada masa u cashu, trebali bi gore. Ja nisam u toj masi, jer ja sam u dionicama, suprotno masi. Sumnjam da bi više mogli dolje, jednostavno ne vidim opravdan razlog za to u ovom trenutku. Inflacija, ZERP, kosovo, sve će se to rješti i rješava.
Masa u cashu? Hm, ne znam kak da ti priopcim to frende al love bas i nema ak nisi primijetio… odplivala je s trzista i ide u orocenu stednju, a sto se tice lossih vijesti one tek stizu – zaduzenost na rekordnoj razini, nezaustavljiva inflacija zbog globalnih kretanja, sad ce i RS htjet odcijepljenje, prebacivanje krivice za ZERP na EU umjesto da shvatimo da nas EU ne *ebe zbog ZERP-a vec zbog toga kaj imamo cigansku vladu koja ne postuje parafirane dogovore… pandorina kutija tek se odskrinula plavi moj…
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
uhhh kako je lijepo vani -….
ode EU
Ja ne razumijem ovo sa masom? Ako pesimisti imaju novac a optimisti nemaju, kako ćemo mi up?
S kojim novcima kad su novci pesimista na oročenju.
Znači nema je najmanje 6 mjeseci, a možda i godinu?
plavi: ” Slažem se sa nathanom, pošto je sada masa u cashu, trebali bi gore. Ja nisam u toj masi, jer ja sam u dionicama, suprotno masi. Sumnjam da bi više mogli dolje, jednostavno ne vidim opravdan razlog za to u ovom trenutku. Inflacija, ZERP, kosovo, sve će se to rješti i rješava. ” Masa u cashu? Hm, ne znam kak da ti priopcim to frende al love bas i nema ak nisi primijetio… odplivala je s trzista i ide u orocenu stednju, a sto se tice lossih vijesti one tek stizu – zaduzenost na rekordnoj razini, nezaustavljiva inflacija zbog globalnih kretanja, sad ce i RS htjet odcijepljenje, prebacivanje krivice za ZERP na EU umjesto da shvatimo da nas EU ne *ebe zbog ZERP-a vec zbog toga kaj imamo cigansku vladu koja ne postuje parafirane dogovore… pandorina kutija tek se odskrinula plavi moj…
Ti ko Ivek ponavljaš jedno te isto. Inflacija, ZERP, KOsovo…..
Daj nađi neki normalniji razlog za korekciju, do tada Europa i ostale zemlje oko Kosova su u plusu.
Kako to komentiraš. Oni su glupi, i neoprezni, a mi kao nismo. Daj molim te.[undecid]
evo od jucer; ulasci mirovinaca samo u zadnja 2 tjedna i samo u top 10 [lol] [lol] mozda se decki ne razumiju u dionice [lol] [lol]
Moram priznati da ne mogu shvatiti što vidiš u tim mirovincima. Iste te dionice su imali OIF-ovi. Mirovince zanima keš. Osim toga, jedino RBA kupuje svojski na tržištu, tj. pomalo skuplja. Erste i PBZ miruju, a AZ se mota oko INE. To je ono što se može vidjeti iz top 10. Osim toga, ako kupuju na tržištu a imaju tu snagu, kupovat će sigurno po što jeftinijim cijenama.