DIOK jos malo pa u bloku………[cool]
to ti je navlakusa,pogledaj promet 200k,polako samo kad se digne promet a u plusu to je onda ono pravo.ovo je sve nedoreceno
Kako kaze jedan moj kolega, prije nego li se primim u kolo “Up! Up! Up!” valja prouciti malo stanje imovine fondova s kraja prosle godine i sada… nesto jest palo zbog pada cijena dionica, al bome mnogo je love odleprsalo
Što imaju ventilator pored love pa odletjelo?
Koliko čujem na raznim mjestima, od raznih investitora slične priče. Svi su u cashu i čekaju signal da se tržište pokrene, pa da krenu sa kupovinom. Bojim se da kada svi krenete biti će hip hopa na sve strane , i to onaj hard core style. Nema baš prodaje na dionicama, kao zadnjih dana i tjedana, ne znam baš koliko i da li ima skrivene prodaje, ne bih se baš kladio u to. Uvijek je dobro čuti da su ljudi u cashu, tada je bolje biti u dionicama. A vrijedi i obrnuto. Naravno za ovakve situacije kakve mi imamo zadnjih mjeseci na burzi.
Drugim riječima, ne znam kako ćete stići svi na vrijeme..
[wink]
nathan47: ” Kako kaze jedan moj kolega, prije nego li se primim u kolo “Up! Up! Up!” valja prouciti malo stanje imovine fondova s kraja prosle godine i sada… nesto jest palo zbog pada cijena dionica, al bome mnogo je love odleprsalo ” Što imaju ventilator pored love pa odletjelo?
[lol] [lol] [lol] [lol]
Pa stvarno ljudi, ovaj forum je bolji za nasmijati se nego popodnevne serije na Novoj TV
Tony C.: ” DIOK jos malo pa u bloku………[cool] ” to ti je navlakusa,pogledaj promet 200k,polako samo kad se digne promet a u plusu to je onda ono pravo.ovo je sve nedoreceno
Slažem se
Koliko ja pratim neke dionice, promete i kretanja, čini mi se da kvalitetni igrači pomalo skupljaju već danima bez dizanja cijena i prašine. Kad se namire, siguran sam da će u par poteza pokrenuti tržište prema gore… Uostalom pametni kupuju na rasprodaji, a drugi kad je to “in”[cool]
Makedonci dan završili Mbi +1,71 A Kosovo im u susjedstvu????? [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Pa procvetat će im izvoz na kosovo zar nisi sinoć gledao Otvoreno gdje iz Prištine kažu da se okreću Makedoniji, Albaniji i Crnoj Gori.[thumbsup]
Drugim riječima, ne znam kako ćete stići svi na vrijeme.. [wink]
To i ja podržavam takvo gledište, jer masa kad krene, zakucat će tržište.
A i fondovi isto tako. Ostali koji nisu u dionicama samo će blijedo gledati.
To je realnost[thumbsup]
plavi: ” Drugim riječima, ne znam kako ćete stići svi na vrijeme.. [wink] ” To i ja podržavam takvo gledište, jer masa kad krene, zakucat će tržište. A i fondovi isto tako. Ostali koji nisu u dionicama samo će blijedo gledati. To je realnost[thumbsup]
Sad su svi naime medvjedi to je poularno
plavi:
”
Drugim riječima, ne znam kako ćete stići svi na vrijeme.. [wink]
”
To i ja podržavam takvo gledište, jer masa kad krene, zakucat će tržište.
A i fondovi isto tako. Ostali koji nisu u dionicama samo će blijedo gledati.
To je realnost[thumbsup]
Uh sto volim istomisljenike [thumbsup], iskustvo me uci da se trziste krece suprotno od onoga sto misli masa
Masa je mislila da je INA preskupa – INA je odradila najveci IPO skok
Masa je mislila da je HT jeftin – uskoro ce biti i jeftiniji
Masa je mislila da je dobro sto ce mirovinci moc ulagat u dionice izvan prve kotacije – pad Crobexa od 20 i kusur posto
Masa misli da cemo se oporaviti u tren oka – __________________________ (ispuni logicki slijed)