Uh šta je netko navukao kupnju na IGH, pa se istresao…
evo od jucer;
ulasci mirovinaca samo u zadnja 2 tjedna i samo u top 10
[lol] [lol]
mozda se decki ne razumiju u dionice
[lol] [lol]
ja ak sam preživio zadnjih par mjeseci sa svojim izmišljenim kreditima i pretjeranom izloženošću neuništiv sam! no probio sam donji bollinger na moment, nije da nisam! [lol]
znači nisam jedini…vidiš to sam i ja rekao sebi, ako sam preživio sve ovo sad mi stvarno nitko više ništa ne može…osim novog pada naravno[smiley]
evo od jucer; ulasci mirovinaca samo u zadnja 2 tjedna i samo u top 10 [lol] [lol] mozda se decki ne razumiju u dionice [lol] [lol]
A nis mi to ne znaci kad se ne snalazim u tim brojcicama…..[embarass]
Koliko čujem na raznim mjestima, od raznih investitora slične priče.
Svi su u cashu i čekaju signal da se tržište pokrene, pa da krenu sa kupovinom.
Bojim se da kada svi krenete biti će hip hopa na sve strane , i to onaj hard core style. Nema baš prodaje na dionicama, kao zadnjih dana i tjedana, ne znam baš koliko i da li ima skrivene prodaje, ne bih se baš kladio u to.
Uvijek je dobro čuti da su ljudi u cashu, tada je bolje biti u dionicama. A vrijedi i obrnuto. Naravno za ovakve situacije kakve mi imamo zadnjih mjeseci na burzi.
Kako kaze jedan moj kolega, prije nego li se primim u kolo “Up! Up! Up!” valja prouciti malo stanje imovine fondova s kraja prosle godine i sada… nesto jest palo zbog pada cijena dionica, al bome mnogo je love odleprsalo
mali porast uz mali volumen ne znači ništa.
dobro je što nema panike, ni jučer, ni danas.
čeka se djia iznad 12790, dax iznad 7000…
dao Bog.
evo od jucer; ulasci mirovinaca samo u zadnja 2 tjedna i samo u top 10 [lol] [lol] mozda se decki ne razumiju u dionice [lol] [lol]
Jel ja to dobro vidim da ERSTE plavi drži OPTIMU?!Kakvi idijoti…..idući mjesec mijenjam fond!