Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi , znam da nas ima dosta koji loše stojimo sa CASH – RA ali tko ima mogućnosti neka pokuša dio usmjeriti na http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=dbc6ce4f-9c2b-4b5d-a088-ad7dff61be9b&open=four

Al moram priznat, dugo vec pratim forume i ovoliku skupinu kvazi-optimista nigdje nisam vidio… sve i jedan skacu do neba na +0,1 i pol, a s druge strane nebi kupili sada dionice ni da trziste padne jos 10 posto… zabavni ste decki, moj naklon [thumbsup]

Zašto se ne bi veselili i malom porastu, kad već padamo par tjedana.[thumbsup]
Trend se mijenja. Tebi za inat[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Zašto se ne bi veselili i malom porastu, kad već padamo par tjedana.[thumbsup]
Trend se mijenja. Tebi za inat[thumbsup]

Crobex iznad 4 soma!!!! Nevjerojatno!!!! Crobex u plusu!! juhuuuuuuu[thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Von Braun: ” Zašto se ne bi veselili i malom porastu, kad već padamo par tjedana.[thumbsup] Trend se mijenja. Tebi za inat[thumbsup] ” Crobex iznad 4 soma!!!! Nevjerojatno!!!! Crobex u plusu!! juhuuuuuuu[thumbsup]

Daj odi zakopaj se u svoj pesimizam i uživaj. Pusti da mi uživamo u realnosti.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Daj odi zakopaj se u svoj pesimizam i uživaj. Pusti da mi uživamo u realnosti.

Nemoj biti bahat lepi, nije ti to dobro za optimizam

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Makedonci dan završili Mbi +1,71
A Kosovo im u susjedstvu?????
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

nathan47: ” Al moram priznat, dugo vec pratim forume i ovoliku skupinu kvazi-optimista nigdje nisam vidio… sve i jedan skacu do neba na +0,1 i pol, a s druge strane nebi kupili sada dionice ni da trziste padne jos 10 posto… zabavni ste decki, moj naklon [thumbsup] ” Zašto se ne bi veselili i malom porastu, kad već padamo par tjedana.[thumbsup] Trend se mijenja. Tebi za inat[thumbsup]

Svaki pomak iz negativnog trenda u ovo vrijeme važan je korak no kako me na rastužuje baš kad pada tako me ni ovo ne veseli puno
okačio sam emocije o klin[cool]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Crobex iznad 4 soma!!!! Nevjerojatno!!!! Crobex u plusu!! juhuuuuuuu[thumbsup]

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja ak sam preživio zadnjih par mjeseci sa svojim izmišljenim kreditima i pretjeranom izloženošću neuništiv sam!

no probio sam donji bollinger na moment, nije da nisam! [lol]

Ja sam u teskoj nedoumici, ili opet bull trap (vec sam ga popusio jednom) ili odosmo mi u zelenilo proljeca.
[pray]

AZ? Hvala, ne.

Pa daj pogledajte kak se zeleni u EU.Pa tamo danima se prasi po 2-3% gore a danas su u US indexi za otvaranje jako gore – WM ima j….. rezultate.Pa sad vi razmislite kad dodu kod nas rezultati Konzuma,Leda,Koncara itd…..A da ne govorim HT.

Pa daj pogledajte kak se zeleni u EU.Pa tamo danima se prasi po 2-3% gore a danas su u US indexi za otvaranje jako gore – WM ima j….. rezultate.Pa sad vi razmislite kad dodu kod nas rezultati Konzuma,Leda,Koncara itd…..A da ne govorim HT.

U pravu ste kolega no treba biti strpljiv dok se optimizam vrati

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close