Ljudi , znam da nas ima dosta koji loše stojimo sa CASH – RA ali tko ima mogućnosti neka pokuša dio usmjeriti na http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=dbc6ce4f-9c2b-4b5d-a088-ad7dff61be9b&open=four
Al moram priznat, dugo vec pratim forume i ovoliku skupinu kvazi-optimista nigdje nisam vidio… sve i jedan skacu do neba na +0,1 i pol, a s druge strane nebi kupili sada dionice ni da trziste padne jos 10 posto… zabavni ste decki, moj naklon [thumbsup]
Zašto se ne bi veselili i malom porastu, kad već padamo par tjedana.[thumbsup]
Trend se mijenja. Tebi za inat[thumbsup]
Zašto se ne bi veselili i malom porastu, kad već padamo par tjedana.[thumbsup]
Trend se mijenja. Tebi za inat[thumbsup]
Crobex iznad 4 soma!!!! Nevjerojatno!!!! Crobex u plusu!! juhuuuuuuu[thumbsup]
Von Braun: ” Zašto se ne bi veselili i malom porastu, kad već padamo par tjedana.[thumbsup] Trend se mijenja. Tebi za inat[thumbsup] ” Crobex iznad 4 soma!!!! Nevjerojatno!!!! Crobex u plusu!! juhuuuuuuu[thumbsup]
Daj odi zakopaj se u svoj pesimizam i uživaj. Pusti da mi uživamo u realnosti.
Daj odi zakopaj se u svoj pesimizam i uživaj. Pusti da mi uživamo u realnosti.
Nemoj biti bahat lepi, nije ti to dobro za optimizam
nathan47: ” Al moram priznat, dugo vec pratim forume i ovoliku skupinu kvazi-optimista nigdje nisam vidio… sve i jedan skacu do neba na +0,1 i pol, a s druge strane nebi kupili sada dionice ni da trziste padne jos 10 posto… zabavni ste decki, moj naklon [thumbsup] ” Zašto se ne bi veselili i malom porastu, kad već padamo par tjedana.[thumbsup] Trend se mijenja. Tebi za inat[thumbsup]
Svaki pomak iz negativnog trenda u ovo vrijeme važan je korak no kako me na rastužuje baš kad pada tako me ni ovo ne veseli puno
okačio sam emocije o klin[cool]
Crobex iznad 4 soma!!!! Nevjerojatno!!!! Crobex u plusu!! juhuuuuuuu[thumbsup]
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii[thumbsup]
ja ak sam preživio zadnjih par mjeseci sa svojim izmišljenim kreditima i pretjeranom izloženošću neuništiv sam!
no probio sam donji bollinger na moment, nije da nisam! [lol]
Ja sam u teskoj nedoumici, ili opet bull trap (vec sam ga popusio jednom) ili odosmo mi u zelenilo proljeca.
[pray]
Pa daj pogledajte kak se zeleni u EU.Pa tamo danima se prasi po 2-3% gore a danas su u US indexi za otvaranje jako gore – WM ima j….. rezultate.Pa sad vi razmislite kad dodu kod nas rezultati Konzuma,Leda,Koncara itd…..A da ne govorim HT.
Pa daj pogledajte kak se zeleni u EU.Pa tamo danima se prasi po 2-3% gore a danas su u US indexi za otvaranje jako gore – WM ima j….. rezultate.Pa sad vi razmislite kad dodu kod nas rezultati Konzuma,Leda,Koncara itd…..A da ne govorim HT.
U pravu ste kolega no treba biti strpljiv dok se optimizam vrati