o.0
Meni vise nis nije jasno. Dioki +7.63 a ATPL +1.13
Kaj bi rekli u mom kvartu, tu se stvarno ne zna tko tu koga u zdrav ili manje zdrav mozak. [tongue]
sad stvarno vec par dana rokamo po šoderu, kljuke su nam odrvenile. ljudi moji, pitanje je vremena gda ideme gere ili ti up up up. ako sme mogli bito ovako dugo u banani, bome strpite se malo jer ono pravo tek dolazi[thumbsup]
8. HPB D.D./KD INVESTMENTS – KD BALANCED OIF 3.368 0,79 Skrb. račun
A vidi tko je to bio [cool]
Crobex 0,28%
IGH i INGRa….građeninari kreću…..[thumbsup]
sad stvarno vec par dana rokamo po šoderu, kljuke su nam odrvenile. ljudi moji, pitanje je vremena gda ideme gere ili ti up up up. ako sme mogli bito ovako dugo u banani, bome strpite se malo jer ono pravo tek dolazi[thumbsup]
Joda pise kao sto i prica u filmu…malo nerazumljivo [lol]
Kolega Saladine , meni se diže kosa od konstantnog drukeraja nadole , od Iveka , Nathana Karoja i sličnih koji non-stop prodaju teški crnjak svima ovdje .
I onda vjerojatno na kraju dana nekom doma prodaju fore tipa
jesam vam rekao , jesam vam nagovjestio, a jesam ja čarobnjak u proricanju padova !!
Tvoji su postovi dobri i pametni i nastavi i dalje , ali daj pusti malo i optimizma .
MISLIM DA JE TO SADA VIŠE NEGO IKADA POTREBNO SVIMA OVDJE !!
Dragi moj, bojim se da je vama ovdje uz crn pesimizam, crn i realizam… ako volite sanjati, lijepo astuk pod glave i na spavanje… ne znam za druge al ja ne mislim da cemo stagnirati i padati zato er mi je to fora vec zato sto nam je realnost takva kakva jest i cim se prije s time pomirite tim cete prije postati kvaalitetni investitori – u protivnom, ak vam vec fali optimizma lijepo u crkvu Boga moliti
Da vise da krenu, jer kao sto je jedan kolega rekao na forumu, mogu trpiti -20% na godinu ali ne i na mjesec.
Ovo je cista dosada, povuci potegni kao zadnji c.g..i se natezu u lipe.
Na kraju se vidi i metalitet nasih fond managera i manjak regulativa od strane Hanfe
Dragi moj, bojim se da je vama ovdje uz crn pesimizam, crn i realizam… ako volite sanjati, lijepo astuk pod glave i na spavanje… ne znam za druge al ja ne mislim da cemo stagnirati i padati zato er mi je to fora vec zato sto nam je realnost takva kakva jest i cim se prije s time pomirite tim cete prije postati kvaalitetni investitori – u protivnom, ak vam vec fali optimizma lijepo u crkvu Boga moliti
Nekako imam osjećaj da rastemo da bi ti govorio kako nam je realnost da rastemo, ali ajde moguće da se varam.[thumbsup]
janlana: ” Kolega Saladine , meni se diže kosa od konstantnog drukeraja nadole , od Iveka , Nathana Karoja i sličnih koji non-stop prodaju teški crnjak svima ovdje . I onda vjerojatno na kraju dana nekom doma prodaju fore tipa jesam vam rekao , jesam vam nagovjestio, a jesam ja čarobnjak u proricanju padova !! Tvoji su postovi dobri i pametni i nastavi i dalje , ali daj pusti malo i optimizma . MISLIM DA JE TO SADA VIŠE NEGO IKADA POTREBNO SVIMA OVDJE !! ” Dragi moj, bojim se da je vama ovdje uz crn pesimizam, crn i realizam… ako volite sanjati, lijepo astuk pod glave i na spavanje… ne znam za druge al ja ne mislim da cemo stagnirati i padati zato er mi je to fora vec zato sto nam je realnost takva kakva jest i cim se prije s time pomirite tim cete prije postati kvaalitetni investitori – u protivnom, ak vam vec fali optimizma lijepo u crkvu Boga moliti
Janlan ma pusti ga. On je vječni darker. Kad Crobex bude +2% on će vikati iz svega glasa, idemo dolje.
Živjeli darkeri. Malo vas je.[thumbsup]
Crobex 0,45%….dobre vijesti stižu…….
Al moram priznat, dugo vec pratim forume i ovoliku skupinu kvazi-optimista nigdje nisam vidio… sve i jedan skacu do neba na +0,1 i pol, a s druge strane nebi kupili sada dionice ni da trziste padne jos 10 posto… zabavni ste decki, moj naklon [thumbsup]