valentine: ” Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley] ” Hahahaha, a jesi me nasmijao.[thumbsup] Nego…. ZSE uživo: 12,77 milijuna kuna prometa dionicom Ericssona Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=02136d79-07d9-4419-9aba-666e1f6cf9ea&open=sec[/url
muka mi je od tvojih postova! … stvarno muka, nemogu ih ni ignorirat jer di god da dođem nešto čitat ti pišeš … [cry]
Von Braun: ” valentine: ” Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley] ” Hahahaha, a jesi me nasmijao.[thumbsup] Nego…. ZSE uživo: 12,77 milijuna kuna prometa dionicom Ericssona Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=02136d79-07d9-4419-9aba-666e1f6cf9ea&open=sec[/url ” muka mi je od tvojih postova! … stvarno muka, nemogu ih ni ignorirat jer di god da dođem nešto čitat ti pišeš … [cry]
Neću citirati onda postove sa business.hr.
Polako kolega. Nije sve u parama.NHF
Jučer je došlo do laganog klizanja Crobexa uz nizak ostvareni promet. Neki analitičari to tumače time da su „mali“ odlučili čekati reakciju „velikih“ (čekati s njima kao lovci u zasjedi da im se trofej približi), te očekuju da je moguće da će tada zapucati svi i da će oporavak biti intenzivan, poput oporavka većeg od četiri posto kakav se dogodio prošlog utorka. Na pitanje kada će se to dogoditi isti analitičari ne usude se odgovoriti.
ovaj petrov….[undecid]
ma ne smeta mi sto najavljuje rast, barem cu uhvatiti koju kunu. ali ove manipulacije… stvarno mi vec ide na k…c! [angry]
Saladin: ” Von Braun: ” valentine: ” Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley] ” Hahahaha, a jesi me nasmijao.[thumbsup] Nego…. ZSE uživo: 12,77 milijuna kuna prometa dionicom Ericssona Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=02136d79-07d9-4419-9aba-666e1f6cf9ea&open=sec[/url ” muka mi je od tvojih postova! … stvarno muka, nemogu ih ni ignorirat jer di god da dođem nešto čitat ti pišeš … [cry] ” Neću citirati onda postove sa business.hr. Polako kolega. Nije sve u parama.
ma znam da nije u param sve ali pusti brate da pišu oni koji neki k znaju, [wink]
dobar si ti dečko , pun želje za životom i optimizma ali pretjeruješ ga pomalo 🙂
Von Braun: ” Saladin: ” Von Braun: ” valentine: ” Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley] ” Hahahaha, a jesi me nasmijao.[thumbsup] Nego…. ZSE uživo: 12,77 milijuna kuna prometa dionicom Ericssona Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=02136d79-07d9-4419-9aba-666e1f6cf9ea&open=sec[/url ” muka mi je od tvojih postova! … stvarno muka, nemogu ih ni ignorirat jer di god da dođem nešto čitat ti pišeš … [cry] ” Neću citirati onda postove sa business.hr. Polako kolega. Nije sve u parama. ” ma znam da nije u param sve ali pusti brate da pišu oni koji neki k znaju, [wink] dobar si ti dečko , pun želje za životom i optimizma ali pretjeruješ ga pomalo 🙂
ALI TKO ZNA??
Misilm da nitko ne zna,pa čak i od ovih iskusnijih jer nisu došli još u ovakvu sitaciju i pattern.
Samo nagađaju i nagađaju…isto ko i ja. Svi rade planove po logici, a logike na burzi ni za lijek.
ma sve ok, samo ipak malo spam-aš teme … vidiš da si natuko preko 2.300 postova u pola godine … mislim da si apsolutni rekorder … a svi postovi govore isto, idemo gore bit će meda i mlijeka [shocked], ako i hoćemo nešto zaradit na burzi, možda bi ipak trebalo malo da se spustimo natovarimo i čekamo sunce [thumbsup]
.. nemože trava rast samo od sunca, treba i kiše
Von Braun: ” Saladin: ” Von Braun: ” valentine: ” Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley] ” Hahahaha, a jesi me nasmijao.[thumbsup] Nego…. ZSE uživo: 12,77 milijuna kuna prometa dionicom Ericssona Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=02136d79-07d9-4419-9aba-666e1f6cf9ea&open=sec[/url ” muka mi je od tvojih postova! … stvarno muka, nemogu ih ni ignorirat jer di god da dođem nešto čitat ti pišeš … [cry] ” Neću citirati onda postove sa business.hr. Polako kolega. Nije sve u parama. ” ma znam da nije u param sve ali pusti brate da pišu oni koji neki k znaju, [wink] dobar si ti dečko , pun želje za životom i optimizma ali pretjeruješ ga pomalo 🙂
Kolega Saladine , meni se diže kosa od konstantnog drukeraja nadole , od Iveka , Nathana Karoja i sličnih koji non-stop prodaju teški crnjak svima ovdje .
I onda vjerojatno na kraju dana nekom doma prodaju fore tipa
jesam vam rekao , jesam vam nagovjestio, a jesam ja čarobnjak u proricanju padova !!
Tvoji su postovi dobri i pametni i nastavi i dalje , ali daj pusti malo i optimizma .
MISLIM DA JE TO SADA VIŠE NEGO IKADA POTREBNO SVIMA OVDJE !!
Von Braun: ” ” ma sve ok, samo ipak malo spam-aš teme … vidiš da si natuko preko 2.300 postova u pola godine … mislim da si apsolutni rekorder … a svi postovi govore isto, idemo gore bit će meda i mlijeka [shocked], ako i hoćemo nešto zaradit na burzi, možda bi ipak trebalo malo da se spustimo natovarimo i čekamo sunce [thumbsup] .. nemože trava rast samo od sunca, treba i kiše
Febo me šiša za 2 mjeseca, a ima isto postova.
ALI TKO ZNA?? Misilm da nitko ne zna,pa čak i od ovih iskusnijih jer nisu došli još u ovakvu sitaciju i pattern. Samo nagađaju i nagađaju…isto ko i ja. Svi rade planove po logici, a logike na burzi ni za lijek.
Ivek zna.
btw. Kako dugo pratis TK?
Gdje se mogu vidjeti indexi stranih burzi od početka godine pa do danas? Za zapadnu Evropu i Aziju sumnjam da su više uopće u minusu, Ameri su negdje oko 0. Izgleda da je ipravo ova godina bum u svijetu za ulaganje. zato su bernake i slični trubili kontra da nadokupe ali koliko vidim nisu uspjeli. osim ako su kupovali kod nas ili tek namjeravaju. Mogao bi Buffet dići npr. Dlkv negdje na 3000 pa pričekati dok mu dođe za 10 godina na 30000 kn![thumbsup]
Ivek zna. btw. Kako dugo pratis TK?
Ovo Ivek zna, me podsjeća na onu pjesmu
HDZ zna, zna, zna
HDZ zna, zna, zna….
dalje već svi znamo, pobjeda HDZ donosi najveću korekciju u povijesti Hrvata
da vidimo tko sad zna
tork: ” Ivek zna. btw. Kako dugo pratis TK? ” Ovo Ivek zna, me podsjeća na onu pjesmu HDZ zna, zna HDZ zna, zna…. dalje već svi znamo, pobjeda HDZ donosi najveću korekciju u povijesti Hrvata da vidimo tko sad zna
Neeee, hahahahahahaa, ti si danas u elementu.[lol]
Imam ukliješteni živac ispod lopatice, pa kad se smijem boli ko vrag.