Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fazan: ” Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude. ” Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju……

Hoćemo glasovati? Tko je za a) gore i b) dole

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju……

A na koliko smo sada bodova?

Mea parvitas.

ivek123:

fazan: ” Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude. ” Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju……

Hoćemo glasovati? Tko je za a) gore i b) dole

Ja sam uvijek za a) GORE ali pitanje koliko je realno ovog trena.

@Tork

3992,69

skype - ivek1234

valentine: ” Koristiš li šestar kod iscrtavanja onih linija? ” To ti je PCP metoda………proizvoljno crtanje pravaca te poneka krivulja.

… ne jamčim za razine koje sam iscrtao … ipak je ovo paint i moja slobodna procjena … bez EWT i fibonaccija nemoguće je odrediti razine …

Pretpostavljam da vas dvojica imate neke sofisticiranije metode, pa vas molim da nam ih prezentirate i date svoju procjenu.

I love the Smell of Profits in the Morning

Von Braun: ” ivek123: ” fazan: ” Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude. ” Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju…… ” Hoćemo glasovati? Tko je za a) gore i b) doleJa sam uvijek za a) GORE ali pitanje koliko je realno ovog trena. @Tork 3992,69

Ovakvu iskrenost nisam očekivao od tebe Ivek. Svala čast. Medvjed u janjećoj koži[lol]
Kako to da sad idemo gore?

Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@fazan
Malo šale u ovim dosadnim vremenima.[wink]

Kako to da sad idemo gore?

Ne gledaj index CROBEX na transaktivnoj bazi.

Mea parvitas.

Poslednja vrednost 2114,91
Promena -21
Promena % -0,98 %
Datum 19.2.2008 11:49

Interesantno da je Belex samo 0,98 u minusu[thumbsup]

Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley]

Hahahaha, a jesi me nasmijao.[thumbsup]

Nego….
ZSE uživo: 12,77 milijuna kuna prometa dionicom Ericssona

Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=02136d79-07d9-4419-9aba-666e1f6cf9ea&open=sec[/url

valentine: ” Koristiš li šestar kod iscrtavanja onih linija? ” To ti je PCP metoda………proizvoljno crtanje pravaca te poneka krivulja.

PCP-BA – proizvoljno crtanje pravaca – bez argumentata….[tongue]

[lol] [lol] [lol] Pa evo, reducirao sam pisanje a i jos malo cu. [embarass][embarass]

skype - ivek1234

New Report

Close