fazan: ” Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude. ” Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju……
Hoćemo glasovati? Tko je za a) gore i b) dole
Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju……
A na koliko smo sada bodova?
ivek123:
”
fazan: ” Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude. ” Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju……
”
Hoćemo glasovati? Tko je za a) gore i b) dole
Ja sam uvijek za a) GORE ali pitanje koliko je realno ovog trena.
3992,69
valentine: ” Koristiš li šestar kod iscrtavanja onih linija? ” To ti je PCP metoda………proizvoljno crtanje pravaca te poneka krivulja.
… ne jamčim za razine koje sam iscrtao … ipak je ovo paint i moja slobodna procjena … bez EWT i fibonaccija nemoguće je odrediti razine …
Pretpostavljam da vas dvojica imate neke sofisticiranije metode, pa vas molim da nam ih prezentirate i date svoju procjenu.
Von Braun: ” ivek123: ” fazan: ” Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude. ” Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju…… ” Hoćemo glasovati? Tko je za a) gore i b) dole ” Ja sam uvijek za a) GORE ali pitanje koliko je realno ovog trena. @Tork 3992,69
Ovakvu iskrenost nisam očekivao od tebe Ivek. Svala čast. Medvjed u janjećoj koži[lol]
Kako to da sad idemo gore?
Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley]
@fazan
Malo šale u ovim dosadnim vremenima.[wink]
Poslednja vrednost 2114,91
Promena -21
Promena % -0,98 %
Datum 19.2.2008 11:49
Interesantno da je Belex samo 0,98 u minusu[thumbsup]
Ivek me podsjeća na nametljivu udavaču. Stalno se nameće a svima kosa skače dok napokon princ ne sjaši s konja i odveze mladu….[smiley]
Hahahaha, a jesi me nasmijao.[thumbsup]
Nego….
ZSE uživo: 12,77 milijuna kuna prometa dionicom Ericssona
Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=02136d79-07d9-4419-9aba-666e1f6cf9ea&open=sec[/url
valentine: ” Koristiš li šestar kod iscrtavanja onih linija? ” To ti je PCP metoda………proizvoljno crtanje pravaca te poneka krivulja.
PCP-BA – proizvoljno crtanje pravaca – bez argumentata….[tongue]
[lol] [lol] [lol] Pa evo, reducirao sam pisanje a i jos malo cu. [embarass][embarass]