Nathan: Inflacija , kosovo, recesija zerp cemo nekako , ova banana me brine [lol]
Ma nisam ni mislio prek noci, ali ne vjerujem da će nam se desit Nikkei, ipak smo emerging market
i plitko tržište [thumbsup]
Von Braun: ” Mislim da da. Posisat će veslo i 5x samo da zarade.[thumbsup] Malo psihologije kolega nathanxx. ” Da, da… psihologia vas je zveknula sa 80 milijuna kuna po kupnji u pola sata nekidan… imas pravo to su bili sve veslocuclaci [thumbsup]
Govorimo o današnjem danu i budućnosti, a ne prije neki dan.
Crobex 0,18%
Govorimo o današnjem danu i budućnosti, a ne prije neki dan.
Ti, stari, brijem vise ne znas ni sam sto pises …
Von Braun: ” Govorimo o današnjem danu i budućnosti, a ne prije neki dan. ” Ti, stari, brijem vise ne znas ni sam sto pises …
Ma uvijek me zbuni drukanje na korekciju. Nema činjenica, pa se se sav zbunim.
Vidim, morati ću opet na sunčanje i na kavu.
Ma uvijek me zbuni drukanje na korekciju. Nema činjenica, pa se se sav zbunim.
drukanje na korekciju? smijesno… ko da bih ja mogao ikog odgovoriti da kupi recimo adris na 200 kuna ili ht na 200 kuna… stari mo imas vrlo jednostavno cinjenice na ovakvom trzistu
1. Skupo
2. Realno cijenjeno (nazalost u ovakvoj situaciji jos nedovoljno dobro)
3. Jeftino
4. Rasprodaja
5. Clearance – poznatiji kaatkad i kao slom trzista
Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude.
Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude.
Koristiš li šestar kod iscrtavanja onih linija?
Vidim ti si ljubitelj i poklonik toplih napitaka [thumbsup]
Realno, ak se ne poklope neke lose stvari
Koristiš li šestar kod iscrtavanja onih linija?
To ti je PCP metoda………proizvoljno crtanje pravaca te poneka krivulja.
fazan: ” Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude. ” Vidim ti si ljubitelj i poklonik toplih napitaka [thumbsup] Realno, ak se ne poklope neke lose stvari
pročitajte pažljivo …
A pattern on bar charts resembling a cup with a handle. The cup is in the shape of a “U” and the handle has a slight downward drift. The right-hand side of the pattern has low trading volume. It can be as short as seven weeks and as long as 65 weeks.
As the stock comes up to test the old highs, the stock will incur selling pressure by the people who bought at or near the old high. This selling pressure will make the stock price trade sideways with a tendency towards a downtrend for four days to four weeks… then it takes off. Below is an example of a cup and handle chart pattern:
Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju……
fazan: ” Evo ljudi, ovo je moj pogled na razvoj situacije. Neka ostane zabilježeno pa neka mi sude. ” Znaci li to da vidis dno na 3700? Ja i napisao da cu tu negdje u kupnju……
pa neki dan smo se složili … klizi dolje … izvješća gore … ljeto dolje … jesen gore …
ne jamčim za razine koje sam iscrtao … ipak je ovo paint i moja slobodna procjena … bez EWT i fibonaccija nemoguće je odrediti razine …