Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Navlače ko “veliki”. Svak na svoju stranu. Još kad dođe čovjek reklama.

I još svijetle na ljudima,to je izmislio naš Joško Lokas

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

stock: ” Ima više kupaca. Nastupaju dogovorno. Ne licitiraju, skidaju male i neinformirane koji prodaju. Uskoro ide dokapitalizacija po 400 kuna. Sudjelovanje u dokapitalizaciji jamči udio u vlasništvu. Dobit zagarantirana u kratkoročno-srednjeročnom periodu. Dugoročno nesagledivo velika. ” Dobit nesagledivo velika?? Hahaha!! Fino navlačenje,kolega!

Da baš ću tebe navlačit sa 200 kuna u džepu!
Promotri malo promjene u vlasničkoj strukturi LKPC od početka godine do sada. Tada ćeš valjda shvatiti da ovdi navlačenja nikom ne trba jer je ionako velika gužva.
Ja sam svoje kupio po 1.100 kuna u siječnju i zatim podebljavao na 1.300 i 1.500. Više od ovog ne mogu kupvat jer će mi trbat love i za dokapitalizaciju i za druge projekte. A ti vidi kako ćeš

Opet minus na VSE -0.60 %. Još ako padne Đoko ode to opet preko 1%.

Kolku pamet sipaš ima te na svakoj temi a neznaš ni sastav VIN indeksa. Kaj je ovo osnovna škola?

Ima jedan pjetlić kod nas zove se Jurica. Isto kao ti misli da sve zna.

Jurek, jurek se buš opametil il budeš nešto pametno narisao ?

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Kad pročitate text s gornjeg linka bit će vam jasno da se u stvari sve već znai zato takva potražnja za ovom dionicom, a radnici su svedeni i na manje od navedenih 10%
Luka Ploče je strateški subjekt ne samo Hrvatske već cijele regije,a dalje sam zaključi kuda to vodi

Nije istina kolega, u džepu imam točno 540 kuna i 50 lipa… I ne tvrdim da dionica neće rasti u nekom određenom periodu (ali to se može reći za bilo koju dionicu) nego su mi smiješne vaše rečenice. “Dobit ZAGARANTIRANA u kratkotročno-srednjoročno periodu” “dobit NESAGLEDIVO velika”. U kojem financijskom izvještaju to piše? Možda u komentarima? Kažete da nemate love da dokupite još ove dionice jer vam treba za druge projekte? Pa što ćem vam drugi projekti kad je dobit u Luci Ploče nesagledivo velika. I ne samo to nego je i zagarantirana?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Nije istina kolega, u džepu imam točno 540 kuna i 50 lipa… I ne tvrdim da dionica neće rasti u nekom određenom periodu (ali to se može reći za bilo koju dionicu) nego su mi smiješne vaše rečenice. “Dobit ZAGARANTIRANA u kratkotročno-srednjoročno periodu” “dobit NESAGLEDIVO velika”. U kojem financijskom izvještaju to piše? Možda u komentarima? Kažete da nemate love da dokupite još ove dionice jer vam treba za druge projekte? Pa što ćem vam drugi projekti kad je dobit u Luci Ploče nesagledivo velika. I ne samo to nego je i zagarantirana?

E pa zato što je i u tim projektima isto tako zagarantirana i nesagledivo visoka. Smo je teško procijeniti što će prije a što posli. Zato i postoji ona znamenita o jajima i košari. Što bi ti sada da ti otkrivam i druge priče. E pa ajde, baš si mi simpa.

Evo ja ti želim da ti se želje i ostvare i da zaradiš. Iskreno! Samo me to o zagarantiranoj dobiti zasmetalo i učinilo mi se navlakački jer je sigurna samo smrt. I porezi… [smiley2]

Molim Vas da li znate kada se očekuju devetomjesečno izvješće za LEDO R-A-.
Hvala

[color=black][/color]MAXIMILIAN

Evo ja ti želim da ti se želje i ostvare i da zaradiš. Iskreno! Samo me to o zagarantiranoj dobiti zasmetalo i učinilo mi se navlakački jer je sigurna samo smrt. I porezi… [smiley2]

prijatelj jedan dobri kolega stolar mi kaže: ‘nikad tako nešto ne želim ljudima jer duboko znam da su ljudi spremni na svakakve želje koje večinom nisu u skladu s njihovim potrebama’

nema mi druge nego se zae..ti

prijatelj jedan dobri kolega stolar mi kaže: ‘nikad tako nešto ne želim ljudima jer duboko znam da su ljudi spremni na svakakve želje koje večinom nisu u skladu s njihovim potrebama’

Pa što je stolar kad može knjige pisati!!
[smiley2] Veća lova,ha? [smiley11]

piše on i knjige – poeziju [smiley2]

ali stolarija ipak ima neku lovu barem – poezija je iz ljubavi (ma i stolarija je iz ljubavi – sve je iz ljubavi kod njega, stvarno je poseban)

samo da ga ne navucem na dionice haha

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close