Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gogo33: ” crobex je u minusu od početka godine cca:15 % to je realnost ljudi i stvarno osobno neznam kada se može reći da je jeftina kupnja!!![cry] ” crobex je u minusu oko 23% sto je znacajna razlika

hvala na ispravci frojd bi rekao da je to omaška (nesvjesno zanemarivanje realnosti) nerealno mi zvuči 23% ali stvarno je!!!

živjeli!!!

Kužim pesimizam i oprez kod nekih, ali Adris , ADPL, HT … nikako nemogu biti skupe na ovim razinama … tako da o priči tobogan dole ne pije vodu. Ako netko ima kakav argument da je ovo skupo, neka kaže šta je to točno skupo! … ja kužim da neke dionice imaju svoju pravu vijednost, .. ali mi tržimo sa cijenom u narednih godinu dvije … tako da ako dionica X sada vrijedi 100kn a znamo danas sutra da će vrijedit 200kn, e pa nedam ti je ipod 180 … Kada mirovinci pokupe to kvalitetnih i zasad likvidnih dionica ostat će nam na burzi svega 20% HT-a, Adrisa, Ine itd … i onda nećemo tržit sa tim dionicama na razinama današnjim

Cookie Monster

Kužim pesimizam i oprez kod nekih, ali Adris , ADPL, HT … nikako nemogu biti skupe na ovim razinama … tako da o priči tobogan dole ne pije vodu. Ako netko ima kakav argument da je ovo skupo, neka kaže šta je to točno skupo! … ja kužim da neke dionice imaju svoju pravu vijednost, .. ali mi tržimo sa cijenom u narednih godinu dvije … tako da ako dionica X sada vrijedi 100kn a znamo danas sutra da će vrijedit 200kn, e pa nedam ti je ipod 180 … Kada mirovinci pokupe to kvalitetnih i zasad likvidnih dionica ostat će nam na burzi svega 20% HT-a, Adrisa, Ine itd … i onda nećemo tržit sa tim dionicama na razinama današnjim

A tko to onda tako jeftino rasprodaje HT?

Najbolje ponude [ HT-R-A ] Kupnja Cijena
30 288,00
62 287,66
165 287,65
50 287,60
200 287,55
Cijena Prodaja
289,00 220
289,97 2009
289,98 37
289,99 463
290,00 2129

Mea parvitas.

tenkista: ” Rast će biti strelovit. U 3 dana nadoknadit će se cijeli minus od početka godine. Dajem glavu da će biti tako i postat ću vam ovaj post.[thumbsup] ” Cuvaj glavu tenkista druze stari… nakon prve ‘korekcije’ za vroieme parlamentarnih izbora mnogi su se kleli da ce pobjec glavom bez obzira cim trziste krene gore. Imali su sansu i umjesto da prodaju – kupovali su. Sada puse vec drugi put zaredom… zar stvarno mislis da ce vecina pocuclati veslo i treci put? [thumbsup]

A cuj, sad vec ima i toga što nije skupo. Ali za ikakvo dizanje tržišta treba naći neki dugoročniji razlog optimizma, inace bi dizanjem samo ohrabrili prodaju. Potvrda da Ameri neće u recesiju je nužna, smirivanje situacije s EU, neke gospodarske mjere . kako je puno loših stvari došlo u kratko vrijeme, može se desit i suprotno .

Rast će biti strelovit. U 3 dana nadoknadit će se cijeli minus od početka godine. Dajem glavu da će biti tako i postat ću vam ovaj post.[thumbsup]

i ja prognoziram rast. mozda ne tako strelovit ali rast je gotovo siguran… koliko cujem polako se stvara klima za pokretanje kupnje i promjene trenda… [thumbsup]

Rast će biti strelovit. U 3 dana nadoknadit će se cijeli minus od početka godine. Dajem glavu da će biti tako i postat ću vam ovaj post.[thumbsup]

ne znam baš… nije da ne bih volio da si u pravu, ali mislim da globalna političko ekonomska situacija ni slučajno ne obećava tako nešto.
Kosovo i sve što se zbiva oko njega je veliki problem!
Slažem se da pojedine dionice kao npr. brodari usko gledano nemaju veze s Kosovom, ali kako se politička situacija komplicira, tako i investitori bježe iz dionica u cash, ili još bolje – u zlato. Svjedoci smo da cijena zlata znaćčajno raste u zadnje vrijame… A to sve skupa nikako ne ide na ruku rastu dionica, već djeluje baš suprotno.[pray]

vipyyyyyyyy

vidi ERNT-R-A

a tko kupuje?

RBA OMF

a zašto kupuje?

1.
2.
3.

Od koga kupuje?

I love the Smell of Profits in the Morning

Cuvaj glavu tenkista druze stari… nakon prve ‘korekcije’ za vrijeme parlamentarnih izbora mnogi su se kleli da ce pobjec glavom bez obzira cim trziste krene gore. Imali su sansu i umjesto da prodaju – kupovali su. Sada puse vec drugi put zaredom… zar stvarno mislis da ce vecina pocuclati veslo i treci put? [thumbsup]

Mislim da da. Posisat će veslo i 5x samo da zarade.[thumbsup]
Malo psihologije kolega nathanxx.

Ulazak u ERNT….12 milja kuna……počinjemo???

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

A cuj, sad vec ima i toga što nije skupo. Ali za ikakvo dizanje tržišta treba naći neki dugoročniji razlog optimizma, inace bi dizanjem samo ohrabrili prodaju. Potvrda da Ameri neće u recesiju je nužna, smirivanje situacije s EU, neke gospodarske mjere . kako je puno loših stvari došlo u kratko vrijeme, može se desit i suprotno .

Je, sam kaj, kuzis, krize ne nastaju prek noci – recesija, kosovo, inflacija, zerp, banana… to smo sve imali u najavi nekoliko mjeseci, neke stvari i godinama prije neg kaj su kulminirale na nasem trzistu…

imao si jedan fini Crobex emajlirani lonac i juhicu koja je polako kuhala… sad kad je juhica prokuhala valja skuhati malo junetine, piletine il ceg vec a onda pustit da se jelo ohladi… a to je, kuzis, proces koji traje [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

vipyyyyyyyy vidi ERNT-R-A a tko kupuje? RBA OMF a zašto kupuje? 1. 2. 3.

1. zato sto je jeftino ( dobra cijena je 2800kn, a sad je 2500kn – kad dodje oporavak ide na 3300kn)
2. zato sto je ERNT super firma
3. zato sto ima dobru likvidnost

Mislim da da. Posisat će veslo i 5x samo da zarade.[thumbsup]
Malo psihologije kolega nathanxx.

Da, da… psihologia vas je zveknula sa 80 milijuna kuna po kupnji u pola sata nekidan… imas pravo to su bili sve veslocuclaci [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Posisat će veslo i 5x samo da zarade.[thumbsup] Malo psihologije kolega nathanxx.

Ja sam vec u velikom plusu samo da dodem na nulu sa ovim stanjem.
Neka dionice narastu do razina na kojima sam ih kupio (a mislio sam da sam ih tada jeftino kupio) i ja sretan. [thumbsup]

Mea parvitas.

New Report

Close