promet uzasan; tehnicari koji je to znak[lol]
da bi trebalo doci do zaokreta trenda
Od prema dolje u još više prema dolje[lol]
Napokon došlo vrijeme da nema bezglave prodaje, sad je čekanje na odgovor – na kupovini.
i polako to sve ide izgleda iz crvena ka zelenu bar zasad.
I meni se čini da je počelo skidanje s aska (DLKV, ATGR, INA, pa čak i LKPC)[thumbsup]
vipy: ” promet uzasan; tehnicari koji je to znak[lol] ” da bi trebalo doci do zaokreta trenda
zato sam i pitao, ajd da vidimo…
wiking: ” vipy: ” promet uzasan; tehnicari koji je to znak[lol] ” da bi trebalo doci do zaokreta trenda ” zato sam i pitao, ajd da vidimo…
Psihološki masa očekuje zaokret trenda. Vidjet ćemo.
Prvi sat trgovanja, 7 miliona kuna. Vjetar u kosi…….[cool]
Svi oni koji se nadaju gledati crobex iznad 4500 u idućih mjesec dana mislim da ce ostat kratkih rukava. Trenutna stagnacia uklapa se u ono sto sam ocekivao… no mislim da je ona vrlo varlive prirode i ovako niski rometi sa prodaom koja se spusta zapravo pokazuje da smo za vecinu kupaca jos uvijek skupi… stoga ja vidim daljnje potonuce crobexa do razina na kojima ce se povecati likvidnost uz vrlo male promiene cijena… u protivnom opet ce biti tobogana
Napokon došlo vrijeme da nema bezglave prodaje, sad je čekanje na odgovor – na kupovini. i polako to sve ide izgleda iz crvena ka zelenu bar zasad.
malo zelenoga i euforije von brauna i ekipe koja je kupovala prije mjesec dana pod parolom ljudi što čekate kupujte ove jeftine dionice pa onda malo jače crveno pa depresija pa opet malo zeleno i opet euforija…i tako ukrug, ljudi divim se nepopravljivim optimistima i čudim se odkud crpe energiju…nažalost činjenice im ne idu u prilog a kad se podvuče crta crobex je u minusu od početka godine cca:15 % to je realnost ljudi i stvarno osobno neznam kada se može reći da je jeftina kupnja!!![cry]
moj portfelj je na najnizim granama, jel doslo vrijeme da se samo prisjecam loseg razdoblja, nisam siguran
Koji potez na PTKM! 2000 komada u sekundi…[thumbsup]
wiking: ” da bi trebalo doci do zaokreta trenda ” Svi oni koji se nadaju gledati crobex iznad 4500 u idućih mjesec dana mislim da ce ostat kratkih rukava. Trenutna stagnacia uklapa se u ono sto sam ocekivao… no mislim da je ona vrlo varlive prirode i ovako niski rometi sa prodaom koja se spusta zapravo pokazuje da smo za vecinu kupaca jos uvijek skupi… stoga ja vidim daljnje potonuce crobexa do razina na kojima ce se povecati likvidnost uz vrlo male promiene cijena… u protivnom opet ce biti tobogana
U nekim stvarima stvarno treba pameti da se pogodi, npr. padati će sutra.
Mislim da će se desiti stagnacija bez daljnjeg pada, što pokazuje mali prometi i mali pad Crobexa.
To da smo skupi za večinu kupaca, to je diskutabilno. Masa kad namiriši čistu situaciju i kupovinu fondova, krenuti će u kupnju, a to znači par dana po par posto i već smo na 4500 bodova.
Situacija se vrlo brzo može promijeniti, kao i K/P.