A gdje su danas?
Von Braun: ” Kolega imate temu KUPNJA-PRODAJA. Uostalom, jel netko tražio K/P ???[shocked] ” Komentiram samo s pomocu cinjenica. Mislim da se tako tema i zove.. Komentari trgovanja
Istina, sorry, a ja mislio da opet navlačiš[lol] [lol] [lol]
FTSE: jucer +2.75% + danas -0.75% = cca +2%
CRO: jucer: -0.38% + danas +2.38% = (crobex prati “svjetski trend” – tu ide ona sa sviscem i cokoladi) cca +2%
ono sto hocu reci: jucer je ftse bio u debelom plusu – danas ako padne i vise od jedan posto opet ce to biti dobar plus kumulativno gledajuci…
swami, na taj dan , kad skupština društva donese odluku, NA TAJ DAN , moraš biti u SDA- upisani vlasnik! To znači dionice moraš platiti / kupiti/ četiri dana prije/ 3+1 dan. Sad ti je jasno zakaj je prije par tjedana rasla PLIVA ? Radilo se o podjeli solidne dividende…svi su htjeli biti “vlasnici” dionica , na taj dan , kad skupština odredi…/ obavijest ti je na sda- korporativne vijesti…./ računaj na to , da poslije tog dana- svi idu ča…..po drugu dividendu ili kaj ja znam …..
Hvala Majstore,
sad odmah idem zvati LVCV upravu da im pijem krv, navodno su djelili dividendu a ja se nakrcao vec prije LVCV a dobio sipak.
Znaci imaju moj broj tekuceg sunce li im zarko…[tongue][tongue][proud]
Kako se ovdje čeka…..ajme….
danas će biti 25 milje prometa ako se ovako nastavi. “Dead cat market” ponovno udara.
Mislio sam da će se danas nešto promjenit na bolje ali jedino šta vidim je tuga i jad, e jesmo jadna burza, ako i imaš nešto love da bi izašo moraš računat sa 20% minusa …. i tako već mjesec i nešto …
tork: ” Von Braun: ” Solidan rast europskih indeksa[/b][/u] Vaš link ” A gdje su danas? http://uk.finance.yahoo.com/m2.php ” po meni većina će do početka trgovanja biti u plusu a do kraja trgovanja sigurno svi!
Do kojeg pocetka trgovanja?
molio bih poštovane investitore[cool] da sutra kupuju lavčevića bar po 1200[thumbsup], a može i po 1300[pray] vrlo zahvalni mali investitori[kiss] [proud][proud][proud]
kolega kakvu ste glupost rekli, uffff
nagovorite prodavace da stave naloge na 1200 ili 1300 pa ce se trziti mozda u rujnu
toka:
”
tork: ” Von Braun: ” Solidan rast europskih indeksa[/b][/u] Vaš link ” A gdje su danas? http://uk.finance.yahoo.com/m2.php ” po meni većina će do početka trgovanja biti u plusu a do kraja trgovanja sigurno svi!
”
Do kojeg pocetka trgovanja?
amerikanaca
Gledam jučer trgovanje INOM i HT-om, odlični prometi od 6 i 7 mil. sve ostalo slabo. Postavio bi nekoliko pitanja za one koji znaju više od mene; 1. Tko ima 7% INE i HT-a? 2. Da li braniteljski fond smije prodavati dionice prije 15.04? 3. Preko koje banke prodaju?
1. Fond hrv. branitelja
2. Ne
3. Erste (Erste Invest)