Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

drugacije broje….

kako?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

vipy: ” drugacije broje…. ” kako?

..u eurima…he,he,[wink]

POKRET OTPORA

vipy:

drugacije broje….

kako?

prije su ko Broj Jedan: jedan tebi, jedan meni, dva tebi, jedan dva meni, tri tebi, jedan dva tri meni …
a sad normalno … jedan dva tri …

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Izdržite još treći mjesec ,a onda po primjeru iz 2007.g. za 2008. počet će se bilježiti DATUMI UTVRĐIVANJA POPISA RADI ISPLATE DIVIDENDE : evo koji su bili prošle godine : 28.02. EKOM R-A 13.03. NVTR-R-A 30.03. MMBA-R-A- 05.04. PBZ -R-A 06.04. ISTT-R-A 11.94. ZABA-R-A 24.04. CKML R-A- 20.04. ZIRS-R-A 23.04. RPSP-R-A ………..ITD-ITD……..tko ima podatke ,nek nas podsjeti na ostala dionička društva koja će isplaćivati dividendu / valjda približno u slično vrijeme /

Miami, koliko trebas drzati dionice da bi dobio dividendu i kako se kontrolira isplata. Odnosno kako znaju gdje isplatiti dividendu ?

AZ? Hvala, ne.

Ukupno korisnika: 60
Ukupno gostiju: 7167
Stvarno interesantno!!!! Neznam kad sam zadnji put u ovo vrijeme vidio ovako malo posjetitelja.

He he…nije više kumulativno…ring a bell?…[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

molio bih poštovane investitore[cool] da sutra kupuju lavčevića bar po 1200[thumbsup], a može i po 1300[pray]
vrlo zahvalni mali investitori[kiss]
[proud][proud][proud]

Evo baš gledam Kraš, koji je na cijenama od prije 2 godine i 2 mjeseca. Zanimljivo.
Ring a bell[lol]
Balon se ispuhao[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Evo baš gledam Kraš, koji je na cijenama od prije 2 godine i 2 mjeseca. Zanimljivo. Ring a bell[lol] Balon se ispuhao[thumbsup]

nažalost nitko nije zapušio rupe[lol]

If you go to bed with an itchy ass, you wake up with smelly fingers.

Mislim da nas sutra čeka dobar promet i rast … , Kosovo je na diplomatima, bez obzira na FI neke dionice su i sad dobra kupnja, ulazak u EU je ipak prioritet ispred ZERP-a … bez obzira na Sanaderove i Jandrokovićeve izljeve patrotizma, evropa već ide natrag unazad par dana …. , u biti htio sam reć da se nadam rastu [embarass]

Cookie Monster

Evo baš gledam Kraš, koji je na cijenama od prije 2 godine i 2 mjeseca. Zanimljivo. Ring a bell[lol] Balon se ispuhao[thumbsup]

Veća je bila cijena prije 11 godina!

meni samo ima jedna logika u svemu ovom hrvatska je kandidat za nato a svi znamo kako trziste reagira na tu vijest ulazak stranog kapitala je u tom slucaju neminovan zato vjerujem da mirovinski fondovi drze ovakve cijene da bi skupili sto vise dionica jer poslje ulaska u nato te iste bi im mogle biti preskupe i zato ja ocekujem oporavak trzista tek sredinom ozujka kad bi fondovi po mome trbali poceti dizati cijene mislim da je sada ulaziti u blu cipove glupo onome ko se misli baviti day trjedanjem blu cipove treba izbjegavati ako se zeli zaraditi u ovom djelu godine mislim da ce blu cipovi gore ali tek u jesen eto nije nagovor za kupnju ili prodaju bilo kakvih dionica samo opazanje

Duser:

Ivek sad si sigurno zbunjen nakon njegove izjave…
Inače kad on nešto provali potrebno je učiniti upravo suprotno, što češ sada?

Ako on sugerira orocenje onda je to DEFINITIVNO POGRESNO!!! Moram malo promisliti. Bem ti dobio sam Stojica na svoju stranu Katastrofa!!!! [cry][cry][cry][cry]

Sada ti nebi bio u koži nikao kada je PIKSI rekao da moramo novce na štrdnju[bye]

SAM PROTIV SVIH

New Report

Close