drugacije broje….
kako?
vipy:
”
drugacije broje….
”
kako?
prije su ko Broj Jedan: jedan tebi, jedan meni, dva tebi, jedan dva meni, tri tebi, jedan dva tri meni …
a sad normalno … jedan dva tri …
Izdržite još treći mjesec ,a onda po primjeru iz 2007.g. za 2008. počet će se bilježiti DATUMI UTVRĐIVANJA POPISA RADI ISPLATE DIVIDENDE : evo koji su bili prošle godine : 28.02. EKOM R-A 13.03. NVTR-R-A 30.03. MMBA-R-A- 05.04. PBZ -R-A 06.04. ISTT-R-A 11.94. ZABA-R-A 24.04. CKML R-A- 20.04. ZIRS-R-A 23.04. RPSP-R-A ………..ITD-ITD……..tko ima podatke ,nek nas podsjeti na ostala dionička društva koja će isplaćivati dividendu / valjda približno u slično vrijeme /
Miami, koliko trebas drzati dionice da bi dobio dividendu i kako se kontrolira isplata. Odnosno kako znaju gdje isplatiti dividendu ?
Ukupno korisnika: 60
Ukupno gostiju: 7167
Stvarno interesantno!!!! Neznam kad sam zadnji put u ovo vrijeme vidio ovako malo posjetitelja.
He he…nije više kumulativno…ring a bell?…[smiley]
molio bih poštovane investitore[cool] da sutra kupuju lavčevića bar po 1200[thumbsup], a može i po 1300[pray]
vrlo zahvalni mali investitori[kiss]
[proud][proud][proud]
Evo baš gledam Kraš, koji je na cijenama od prije 2 godine i 2 mjeseca. Zanimljivo.
Ring a bell[lol]
Balon se ispuhao[thumbsup]
Evo baš gledam Kraš, koji je na cijenama od prije 2 godine i 2 mjeseca. Zanimljivo. Ring a bell[lol] Balon se ispuhao[thumbsup]
nažalost nitko nije zapušio rupe[lol]
Mislim da nas sutra čeka dobar promet i rast … , Kosovo je na diplomatima, bez obzira na FI neke dionice su i sad dobra kupnja, ulazak u EU je ipak prioritet ispred ZERP-a … bez obzira na Sanaderove i Jandrokovićeve izljeve patrotizma, evropa već ide natrag unazad par dana …. , u biti htio sam reć da se nadam rastu [embarass]
Evo baš gledam Kraš, koji je na cijenama od prije 2 godine i 2 mjeseca. Zanimljivo. Ring a bell[lol] Balon se ispuhao[thumbsup]
Veća je bila cijena prije 11 godina!
meni samo ima jedna logika u svemu ovom hrvatska je kandidat za nato a svi znamo kako trziste reagira na tu vijest ulazak stranog kapitala je u tom slucaju neminovan zato vjerujem da mirovinski fondovi drze ovakve cijene da bi skupili sto vise dionica jer poslje ulaska u nato te iste bi im mogle biti preskupe i zato ja ocekujem oporavak trzista tek sredinom ozujka kad bi fondovi po mome trbali poceti dizati cijene mislim da je sada ulaziti u blu cipove glupo onome ko se misli baviti day trjedanjem blu cipove treba izbjegavati ako se zeli zaraditi u ovom djelu godine mislim da ce blu cipovi gore ali tek u jesen eto nije nagovor za kupnju ili prodaju bilo kakvih dionica samo opazanje
Duser:
”
Ivek sad si sigurno zbunjen nakon njegove izjave…
Inače kad on nešto provali potrebno je učiniti upravo suprotno, što češ sada?
”
Ako on sugerira orocenje onda je to DEFINITIVNO POGRESNO!!! Moram malo promisliti. Bem ti dobio sam Stojica na svoju stranu Katastrofa!!!! [cry][cry][cry][cry]
Sada ti nebi bio u koži nikao kada je PIKSI rekao da moramo novce na štrdnju[bye]