Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cijela hajka protiv poskupljenja .
Narode odite na burzu tamo je sve jeftino .
IINA-JEFTINO
HT-JEFTINO
IGH-JEFTINO
ATPL-JEFTINO …..
Opet bojim se kupiti , jer sutra će možda biti još jeftinije .[sad]

@TunaSalad

Gledao sam unazad zadnjih nekoliko tjedana i svi mirovinci su zestoko na kupnji;
s druge strane, sasvim je jasno da nisu mogli kupiti sve na trzistu jer bi odmah dignuli trziste s ovolikim kolicinama;

mirovinci skupljaju, nema sumnje. i tržište im ide na ruku.
za ovo klizaje se poklopilo više stvari (kriza vani, izlazak stranaca …), ali ne mogu se oteti dojmu da je ipak glavni “motiv” ovaj jači ulazak mirovinaca. to je dolazak nove love koja mami da joj se iskrca dio dotad skupljenih dionica – a to su jači igrači sigurno znali puno prije nas. pa su možda i cijene početkom 2007. napucane zbog toga i sad mogu prodavati sa finom zaradom i uz padanje cijena.

nekako mi se čini da bi recimo Zabin Luković mogao imati neke ideje oko svega ovoga. sad je prošlo nešto vremena od njegove prodaje i nitko osim njega nije uspio ništa značajnije prodati ZABE po toj cijeni … razočaran sam što ga HANFA nije malo priupitala za zdravlje.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Kosovari danas dijelili besplatno kruh i odmah analitičari procijenili da nam privreda ode u k…. ove godine.[lol] [lol] [lol]

nekako mi se čini da bi recimo Zabin Luković mogao imati neke ideje oko svega ovoga. sad je prošlo nešto vremena od njegove prodaje i nitko osim njega nije uspio ništa značajnije prodati ZABE po toj cijeni … razočaran sam što ga HANFA nije malo priupitala za zdravlje.

E, ali da je skinuo 1 PUNT sa ask-a, vidio bi belaja…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

mirovinci skupljaju, nema sumnje. i tržište im ide na ruku.
za ovo klizaje se poklopilo više stvari (kriza vani, izlazak stranaca …), ali ne mogu se oteti dojmu da je ipak glavni “motiv” ovaj jači ulazak mirovinaca. to je dolazak nove love koja mami da joj se iskrca dio dotad skupljenih dionica – a to su jači igrači sigurno znali puno prije nas. pa su možda i cijene početkom 2007. napucane zbog toga i sad mogu prodavati sa finom zaradom i uz padanje cijena.

– mirovinci skupljaju zato sto (smatraju da) su dionice jeftine
– dolazak mirovinaca se ocekivao zadnje 2 godine
– najveci rast dionica u 2007 se dogodio prije donosenja zakona za ulazak u mirovinaca
– pravilnik je donesen u 12 mj(?) trebao je biti u 9mj,
– osobno sam usao u blue chip- odnosno one dionice koje su zanimljive mirovincima i “pogodio”
– po mom misljenju mirovinci utjecu na smanjivanje free floata
– ulazak mirovinaca je ipak je odlicna stvar; samo mi se cini da oni nece biti bas aktivni na prodaji… [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

danas suša na poslovnom što se tiče posjeta. Cijeli dan 6648. Gdje su one cifre 30k-40k??

Možda su popravili brojač … [lol]

Šalu na stranu, to bi sada trebao biti realan broj trenutno spojenih korisnika, na cijelom portalu, koliko se ja razumijem u to.
Prije je bio prikazivan kumulativan broj posjetitelja…..[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Zašto padamo ?!
Sjećate se kad je nedavno iz MMF procurila vijest–Hrvatska spada u grupu zemalja kojima prijeti financijski slom!
Većina je mislila da je to zahebancija i nitko nije shvatio poruku za ozbiljno osim stranih ulagača koji su direktno i indirektno povukli svoju lovu…zatim izbori,pa izvlačenje love mirovinaca iz fondova ,pa recesija u SAD ,pa malo i panika sitnih ulagaća te fondova i sada Kosovo .
Splet negativnih događanja u relativno kratkom vremenu u državi koja živi na kredit,nedopušta brzi oporavak.
Nemojte me krivo shvatit,ali ovdje prići nije kraj…
Iako je Kosovo proglasilo svoju državu politička situacija je idalje vrlo napeta i samo laik i veliki neznalica na tu temu odmahuje rukom..
Zdravi kapital nikada ne ulazi u nemirne regije u obliku keša…već u obliku oružja -nažalost
Najavljene su najveće demonstracije …u beogradu za četvrtak i logičnno je svi mudro prate i ne ulažu,a primjer vam je današnji najmanji promet u ovoj godini….
Nakonokončanja i smirivanja stanja u regiji ,čeka nas još jedan veliki pad ako ne odustanemo od ZERPA,a danas su nas već vrlo oštro opomenuli iz EU!

Sada smo EU pod povečalom i svaki naš kiks naplatit će…a mi ćemo to prvi osijetit na burzi ako krene po zlu,CROBEX je narasao na krilima ulaska u EUROPU a isto tako brzo mogao bi i past ako od nje odustanemo….
neki su pitali i gdje je dno ,e pa nominalna vrijednost dionice je dno ,ako na vrijeme niste istu prodali…
[cool][cool][cool]…iako nam nije lijepo vrijeme ja sam se ipak odlućio za naoćale,,he,he[thumbsup]

POKRET OTPORA

Ukupno korisnika: 60
Ukupno gostiju: 7167
Stvarno interesantno!!!! Neznam kad sam zadnji put u ovo vrijeme vidio ovako malo posjetitelja.

ivek123:

blow: ” i izjava Stojića na dnevniku RTL da je sada bolje uložiti u štednju nego u dionice ” Tip je najveci lazov na ovim prostorima. Nemrem njega niti HAAB nikako provariti.

Ivek sad si sigurno zbunjen nakon njegove izjave…
Inače kad on nešto provali potrebno je učiniti upravo suprotno, što češ sada?

da li neko tu karikaturu uopće doživljava ozbiljno?

pa on je igrač svjetskih razmjera, samo mu treba prokljuvit ulogu! [wink]

Ukupno korisnika: 60 Ukupno gostiju: 7167 Stvarno interesantno!!!! Neznam kad sam zadnji put u ovo vrijeme vidio ovako malo posjetitelja.

Pročistilo se

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

drugacije broje….

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Duser: ” ivek123: ” blow: ” i izjava Stojića na dnevniku RTL da je sada bolje uložiti u štednju nego u dionice ” Tip je najveci lazov na ovim prostorima. Nemrem njega niti HAAB nikako provariti. ” Ivek sad si sigurno zbunjen nakon njegove izjave… Inače kad on nešto provali potrebno je učiniti upravo suprotno, što češ sada? ” da li neko tu karikaturu uopće doživljava ozbiljno? pa on je igrač svjetskih razmjera, samo mu treba prokljuvit ulogu! [wink]

…fino je on izmuzo lovu od nas ,sve na foru npr. KOEI,DLKV…podcijenjene dionice,ljudi kupuju a HYPO izađe i sad nam se smije …

[lol] [lol] [lol]

POKRET OTPORA

New Report

Close