Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drustvo na moj novac tvrdi da ulaze u JDPL samo jos nisu dosli do top 10 – PBZ CO; ako je tako – onda se cini da svi kupuju,,,,
Znaci decki kupuju, a ne dizu cijene
ako to uspijevaju kupiti na trzistu; onda su im brokeri definitivno majstori– tolike kolicine kupljene uz pad cijene

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

e ovo mi je uljepšalo dan [smiley]

“U Zagrebu, nažalost, Crobex i dalje luta pustopoljinama neodlučnih ulagača, kao Frodo kroz močvare na granicama Mordora. Nadamo se samo da ga ne vode likovi poput Golluma, jer bi to značilo da se ide ravno u zamku, i to petom brzinom.”

a na kraju naravoučenije:

“Stoga, preporučujemo ulagačima da, dok razmišljaju što sa svojim dionicama, pogledaju preko granice na zelene travnjake semafora europskih burzi. Možda netko dobije inspiraciju.”

http://www.jutarnji.hr/novac/trziste_kapitala/clanak/art-2008,2,18,ftse_zse,109094.jl

btw gdje nam je naš gollum123, od podneva ga nigdje ne čitam, nisu valjda opet otključali medvjeđi brlog? [cool]

@vipy
ili su majstori možda oni koji su u 2007. u zadnjem jurišu digli cijene znajući da će se uskoro iskrcavati mirovincima?

premali smo mi igrači da bi znali što veliki kemijaju.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

ili su majstori možda oni koji su u 2007. u zadnjem jurišu digli cijene znajući da će se uskoro iskrcavati mirovincima?

To je bio čisti otkup dionica zbog izlaska mirovinca iz fonda. Nažalost to nismo znali
[undecid]

i izjava Stojića na dnevniku RTL da je sada bolje uložiti u štednju nego u dionice

Tip je najveci lazov na ovim prostorima. Nemrem njega niti HAAB nikako provariti.

skype - ivek1234

@TunaSalad
Gledao sam unazad zadnjih nekoliko tjedana i svi mirovinci su zestoko na kupnji;
s druge strane, sasvim je jasno da nisu mogli kupiti sve na trzistu jer bi odmah dignuli trziste s ovolikim kolicinama;

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

blow: ” i izjava Stojića na dnevniku RTL da je sada bolje uložiti u štednju nego u dionice ” Tip je najveci lazov na ovim prostorima. Nemrem njega niti HAAB nikako provariti.

Ivek sad si sigurno zbunjen nakon njegove izjave…
Inače kad on nešto provali potrebno je učiniti upravo suprotno, što češ sada?

Heaven or Las Vegas

Ivek sad si sigurno zbunjen nakon njegove izjave…
Inače kad on nešto provali potrebno je učiniti upravo suprotno, što češ sada?

Ako on sugerira orocenje onda je to DEFINITIVNO POGRESNO!!! Moram malo promisliti. Bem ti dobio sam Stojica na svoju stranu Katastrofa!!!! [cry][cry][cry][cry]

skype - ivek1234

Ponestaje municije za udaranje po bidu i odmah se uprežu “nazovi” analitičari u središnjim informativnim emisijama.[lol]

ma koji analitičari, bilo bi dobro da postave isto pitanje petorici različitih analitičara da nam kažu zašto burza pada/stoji , dobili bi pet totalno različitih odgovora … ,

Cookie Monster

Ponestaje municije za udaranje po bidu i odmah se uprežu “nazovi” analitičari u središnjim informativnim emisijama.[lol]

Veli momak, još če biti jedan nagli pad pa idemo gore, hm, hm, hm,………. znate kak se veli, ko zadnji magarac

danas suša na poslovnom što se tiče posjeta. Cijeli dan 6648. Gdje su one cifre 30k-40k??

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

New Report

Close