Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

idemo gore….Crobex 0,44%…di ste drukeri…došao sam sa kave…[lol]

gdje to
previše kave

idemo gore….Crobex 0,44%…di ste drukeri…došao sam sa kave…[lol]

Blago tebi[rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Von Braun: ” idemo gore….Crobex 0,44%…di ste drukeri…došao sam sa kave…[lol] ” gdje to previše kave

Sorry, minus…. upravo -0,36%[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

A je ti zadovoljstvo dugo trajalo, ajd ti na kavu opet…

black11: ” Von Braun: ” idemo gore….Crobex 0,44%…di ste drukeri…došao sam sa kave…[lol] ” gdje to previše kave ” Sorry, minus…. upravo -0,36%[thumbsup]

taman je bilo donekle dobro dok te nije bilo, mogo bi opet na kavu barem do 16 h

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

puno se pričalo o kosovu , crobexu i korelaciji

a BELEX15 + 1,7 !

ispada da je Kosovu u Hrvatskoj[shocked][lol]

Von Braun: ” black11: ” Von Braun: ” idemo gore….Crobex 0,44%…di ste drukeri…došao sam sa kave…[lol] ” gdje to previše kave ” Sorry, minus…. upravo -0,36%[thumbsup] ” taman je bilo donekle dobro dok te nije bilo, mogo bi opet na kavu barem do 16 h

Šta je , ne možete bez mene[lol] [lol] [lol]
Evo 29 miliona prometa. Tko to ruši Crobex…PA MALI DRHTAVCI…..i HT……nitko drugi….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Kad se pojave malo veći nalozi na kupnji na HT-u jako brzo ih se natovari i poklopi.[embarass] Kad imamo stidljivu kupnju a prodaja ima mladu za udaju.[lol]

nema zime mislim za HT
malo nas vozaju gore , dolje, ali kad vide da ljudi više ne trzaju i da su MALI PROMETI, početi će to još rasti preko 300kn
kad se objavi da će dividenda biti oko 17-22 kn, trebalo bi i to anticipirati u uključiti u moguću cijenu- znači do 315 kn barem

[smiley]

Izgleda da fond manageri imaju neko natjecanje na Sljemenu danas

a ako fondovi ne ulete ni danas, ni sutra, ni iduci tjedan, ni za dva tjedna? [lol]

If you go to bed with an itchy ass, you wake up with smelly fingers.

Kao što je ekipa nasjedala na priče ide crobex na 6000, sad nasjeda na priče ide crobex na 3000.
I to iskusni investitori. Ne bi reko da su u pravu, šetnja 3800 – 4200 do ljeta IMHO.

Što je to. Zar samo toliki pad.?? Navikli smo več na veče padove , pa mi je to več kao rast[sealed][lol]

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sjedinjene-drzave-priznale-neovisno-kosovo/374923.aspx

New Report

Close