gorgija: Krivnju cu prebaciti na multitaskanje u posljednjih nekoliko sati pa sam previdio da si valjda s “nedostatkom nacitanosti” mislio na to sto smatram da je gorgija zensko ime, a da tu polugu nisi iskoristio s namjerom omalovazavanja, kao sto je to na ovom forumu najcesci slucaj… u tom slucaju mogu, u svoju obranu, reci da mi povijest, posebice ona anticka, nikada nije bila jaca strana [thumbsup]
to je trebala biti parafraza onoga ovdje popularnog “ulažite u znanje”, ništa više, sorry [cool]
ja sam iskoristila nalog kupnje na PTKM i riješila se dionica, pa sam kupila LEDO….. ajde gdje su zaljubljenici
u ovu krasnu dionicu…. drukajte sad malo…. treba nam…
igh se probudio, možda i ostale drmne
Pa sad, 100 kom po bid-u bas i nije budjenje kakvo vecina ocekuje.
Kad se pojave malo veći nalozi na kupnji na HT-u jako brzo ih se natovari i poklopi.[embarass]
Kad imamo stidljivu kupnju a prodaja ima mladu za udaju.[lol]
Gdje je Ivek umirem od dosade kad ga nema
Kad se pojave malo veći nalozi na kupnji na HT-u jako brzo ih se natovari i poklopi.[embarass]
Kad imamo stidljivu kupnju a prodaja ima mladu za udaju.[lol]
A u medjuvremenu 63-ojke lupaju ko osice…
[yawn] ne znam za vas, ali meni je danas fakat jako dosadno… [yawn]
daj ajde, nek netko ucini nesto…[undecid]
Razmišljam da sve živo rasprodam i natovarim se HT-a , ako dividenda bude 15-20 kn , puna šaka brade
Ajmo se kladit kolika će danas biti najveća rupa između dviju transakcija. Po meni 3 min i 12 sec. Između 14:37,19 i 14:40,31.
[yawn] ne znam za vas, ali meni je danas fakat jako dosadno… [yawn]
daj ajde, nek netko ucini nesto…[undecid]
[yawn] ne znam za vas, ali meni je danas fakat jako dosadno… [yawn] daj ajde, nek netko ucini nesto…[undecid]
pa da, hajde ivek kupi konačno, sad možeš sam podići na 4100, a ljudi će se navući pa ćeš se moći iskrcati na 4400, onako kako ti to najviše voliš [proud]