ma i meni su super te odokativne procjene kao tvoja. a jesi li ti opazila da je od početka 2007. belex uz sve nikoliće i kosovo do danas na +29%, a crobex +21%?
Bez uvrede al Gorgija mi nije musko ime, no dobro… prije no li se upustis u usporedbu crobexa i belexa uzmi u obzir zestoku fundamentalnu podcijenjenost njihovih u odnosu na nase dionice… cak i kada je njihovo trziste bilo na ATH-ima jos uvijek je bilo dionica koje su bile vise nego isplative dok kod nas to nije bio slucaj…
gorgija: ” ma i meni su super te odokativne procjene kao tvoja. a jesi li ti opazila da je od početka 2007. belex uz sve nikoliće i kosovo do danas na +29%, a crobex +21%? ” Bez uvrede al Gorgija mi nije musko ime, no dobro… prije no li se upustis u usporedbu crobexa i belexa uzmi u obzir zestoku fundamentalnu podcijenjenost njihovih u odnosu na nase dionice… cak i kada je njihovo trziste bilo na ATH-ima jos uvijek je bilo dionica koje su bile vise nego isplative dok kod nas to nije bio slucaj…
zašto misliš da kod nas nije toga bilo, … evo recimo MMTZ ? … jel precijenjena?
@drhtqava r.
nhf, no moračeš promijenit lokaciju !
TRANSAKCIJE – HMDN-R-ABroj Vrijeme Cijena Količina Ukupno
863 12:50:36 125,00 4 500,00
+23,76%
Zivotna zelja mi je upoznat ovog cara [thumbsup][thumbsup]
[lol] vjerovatno insider koji radi u hotelu.
zašto misliš da kod nas nije toga bilo, … evo recimo MMTZ ? … jel precijenjena?
Inicijalno bih rekao da nije, u usporedbi sa sektorom takodjer nije… no moram priznati da mi je dopizdila netransparentnost uprave i da sam MMTZ prodao davnih dana… jednostavno toliku netransparentnost vise nisam spreman platiti ni 10.000 kuna.
BELEX15
BELEXline
SRX
Poslednja vrednost 2135,91
Promena -2,37
Promena % -0,11 %
Datum 18.2.2008 13:01
Inace u Srbiji mirno, malo razbijali navijaci, kao sto sam i prognozirao, mozda ce biti malo vise guzve u cetvrtak, kad se ocekuje veliki skup u organizaciji Vlade i Predsjednika… po meni jos uvijek veca prijetnja za nas potencijalni nemiri u RS
kako se moze dogoditi da ozbiljna institucija kao erste banka kaze da ht vrijedi 400, a onda se na burzi ne moze postici niti 300???
o cemu se tu radi?
osim o panici malih… to vec znam.
Mali najmanje prodaju HT to je istina i nemojte sada širiti neistine.
Jedva 40 000 malih je prodalo od toga ko zna koliko ih nije imalo ni pune pakete.
gorgija: ” ma i meni su super te odokativne procjene kao tvoja. a jesi li ti opazila da je od početka 2007. belex uz sve nikoliće i kosovo do danas na +29%, a crobex +21%? ” Bez uvrede al Gorgija mi nije musko ime, no dobro…
bez uvrede kolega ali ulažite u klasično obrazovanje, a ponekad je dovoljno i proguglati.
što se tiče skupoće dionica u srbiji i hrvatskoj, baš sam danas postao čini mi se na ovoj temi link na članak u seebiz koji sugerira da onaj pravi investicijski ciklus koji se očekuje i rast ni u hrvatskoj još ionako nismo vidjeli. kada ćemo ga vidjeti, tko zna uz ovakvu parasocijalističku ekonomsku politiku, ali u svakom slučaju više treba očekivati od budućnosti nego što se dogodilo u ovih prošlih nekoliko godina.