Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidi šta kaže Von Braun i Ivek , zbroji i podijeli sa dva = datum

Cookie Monster

ma i meni su super te odokativne procjene kao tvoja. a jesi li ti opazila da je od početka 2007. belex uz sve nikoliće i kosovo do danas na +29%, a crobex +21%?

Bez uvrede al Gorgija mi nije musko ime, no dobro… prije no li se upustis u usporedbu crobexa i belexa uzmi u obzir zestoku fundamentalnu podcijenjenost njihovih u odnosu na nase dionice… cak i kada je njihovo trziste bilo na ATH-ima jos uvijek je bilo dionica koje su bile vise nego isplative dok kod nas to nije bio slucaj…

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

gorgija: ” ma i meni su super te odokativne procjene kao tvoja. a jesi li ti opazila da je od početka 2007. belex uz sve nikoliće i kosovo do danas na +29%, a crobex +21%? ” Bez uvrede al Gorgija mi nije musko ime, no dobro… prije no li se upustis u usporedbu crobexa i belexa uzmi u obzir zestoku fundamentalnu podcijenjenost njihovih u odnosu na nase dionice… cak i kada je njihovo trziste bilo na ATH-ima jos uvijek je bilo dionica koje su bile vise nego isplative dok kod nas to nije bio slucaj…

zašto misliš da kod nas nije toga bilo, … evo recimo MMTZ ? … jel precijenjena?

Cookie Monster

@drhtqava r.

nhf, no moračeš promijenit lokaciju !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

TRANSAKCIJE – HMDN-R-ABroj Vrijeme Cijena Količina Ukupno
863 12:50:36 125,00 4 500,00
+23,76%
Zivotna zelja mi je upoznat ovog cara [thumbsup][thumbsup]

[lol] vjerovatno insider koji radi u hotelu.

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

zašto misliš da kod nas nije toga bilo, … evo recimo MMTZ ? … jel precijenjena?

Inicijalno bih rekao da nije, u usporedbi sa sektorom takodjer nije… no moram priznati da mi je dopizdila netransparentnost uprave i da sam MMTZ prodao davnih dana… jednostavno toliku netransparentnost vise nisam spreman platiti ni 10.000 kuna.

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

BELEX15
BELEXline
SRX

Poslednja vrednost 2135,91
Promena -2,37
Promena % -0,11 %
Datum 18.2.2008 13:01

Inace u Srbiji mirno, malo razbijali navijaci, kao sto sam i prognozirao, mozda ce biti malo vise guzve u cetvrtak, kad se ocekuje veliki skup u organizaciji Vlade i Predsjednika… po meni jos uvijek veca prijetnja za nas potencijalni nemiri u RS

kako se moze dogoditi da ozbiljna institucija kao erste banka kaze da ht vrijedi 400, a onda se na burzi ne moze postici niti 300???
o cemu se tu radi?
osim o panici malih… to vec znam.

i kak av je ovo glupi promet?? 19 milja u pol dva??

Mali najmanje prodaju HT to je istina i nemojte sada širiti neistine.
Jedva 40 000 malih je prodalo od toga ko zna koliko ih nije imalo ni pune pakete.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

gorgija: ” ma i meni su super te odokativne procjene kao tvoja. a jesi li ti opazila da je od početka 2007. belex uz sve nikoliće i kosovo do danas na +29%, a crobex +21%? ” Bez uvrede al Gorgija mi nije musko ime, no dobro…

bez uvrede kolega ali ulažite u klasično obrazovanje, a ponekad je dovoljno i proguglati.

što se tiče skupoće dionica u srbiji i hrvatskoj, baš sam danas postao čini mi se na ovoj temi link na članak u seebiz koji sugerira da onaj pravi investicijski ciklus koji se očekuje i rast ni u hrvatskoj još ionako nismo vidjeli. kada ćemo ga vidjeti, tko zna uz ovakvu parasocijalističku ekonomsku politiku, ali u svakom slučaju više treba očekivati od budućnosti nego što se dogodilo u ovih prošlih nekoliko godina.

Stao bih u obranu kolege Von Brauna. Kolega samo nastavite širiti optimizam.

S druge strane, ne uspijevamo se vratiti preko 4.000 bodova. Bojim se … jako …

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close