Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Von Braun:

fazan: ” Von Braun: ” DOWN. Uskoro će i FI[thumbsup]” nakon fi, dolazi ljeto … po meni do jeseni … jedan zaron, mali bull trapić oko fi … pa fjaka cijelo ljeto … pa tek onda rast … ” Fazan, ti si u cashu. Jel???[wink] Vidim poveći broj izraza tipa zaron, pad, down, bull trapić u zadnje vrijeme.

stvarno si naporan, pišeš o tome rastu još od 11 mjeseca, ulazio si na vrhovima i drukaš na rast još od izbora a crobex pretrpio najveću korekciju ikad … stvarno si čudan lik … , svaki dan jedno te isto, neuništiv si ,.. bez uvrede
[thumbsup]

cudan je lik kolko i Ivek da ce Crobex na 3000,ajde pusti te ih bar su protuteza jedan drugom i na kraju kad zbrojis je 0.Kak ne volim citat to UP UP tak ni Ivekovo svaki dan DOWN

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ivek dobro pogađa u zadnje vrijeme a to što se nama to ne sviđa to je neka druga priča.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Fondova na kupnji nema, ali mislim da ce uletit ako bude trebalo gasit požar.

gorgija: ” a što se tiče ove naše “regije”, pa evo belex je danas u plusu (kao i makedonija). belex od početka mjeseca pao 1%, a zagreb blizu 12%. a kosovo nije u hrvatskoj, ne? a to što novinari moraju nešto napisati o čemu ništa ne znaju pa škrabaju o regiji, to je posebna priča. ” Kako su mi dobre ove odokativne procijene [thumbsup], a jesi opazila koliko je Belex zveknuo od sredine prosle godine?

ma i meni su super te odokativne procjene kao tvoja. a jesi li ti opazila da je od početka 2007. belex uz sve nikoliće i kosovo do danas na +29%, a crobex +21%?

stvarno si naporan, pišeš o tome rastu još od 11 mjeseca, ulazio si na vrhovima i drukaš na rast još od izbora a crobex pretrpio najveću korekciju ikad … stvarno si čudan lik … , svaki dan jedno te isto, neuništiv si ,.. bez uvrede [thumbsup]

ma problem von brauna i njemu sličnih je taj što je kupovao na vrhu…i sad nema više casha za “jeftin” dokup…pa mu ne prostaje ništa drugo nego da druka i piskara na forumu o rastu, o zelenilu….možda bi se trebao prebacit u povrtlarstvo…
Najgore od svega je da misli da tim neargumentiranim piskaranjem može prokrenuti trend na tržištu….na kraju krajeva do promijene trenda će i doći…samo se još ne zna kad…al neće bit takvog rasta kakvog neki priželjkuju…odnosno…za očekivat je da će dosta ljudi ovu godinu završit u minusu ili blizu nuli…
treba samo pogledati crobex, dionice u njegovom sastavu i druge dionice…kakva je kupnja…i likvidnost na tržištu…i bit će svima jasno gdi smo…i da nećemo tako brzo UP UP…

Košarica po kojoj se računa crobex se jako promijenila od početka 2007.

Slažem se!!!U nekom sportu najveća i najniža ocjena se poništavaju!!!Drukanje na gore i na dole !!!Ocjena je najvjerojatnija negdje u sredini.[thumbsup]

ajde,barem se brodari zelene. [thumbsup]

Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju

Saladin:

Von Braun:

fazan: ” Von Braun: ” DOWN. Uskoro će i FI[thumbsup]” nakon fi, dolazi ljeto … po meni do jeseni … jedan zaron, mali bull trapić oko fi … pa fjaka cijelo ljeto … pa tek onda rast … ” Fazan, ti si u cashu. Jel???[wink] Vidim poveći broj izraza tipa zaron, pad, down, bull trapić u zadnje vrijeme.

stvarno si naporan, pišeš o tome rastu još od 11 mjeseca, ulazio si na vrhovima i drukaš na rast još od izbora a crobex pretrpio najveću korekciju ikad … stvarno si čudan lik … , svaki dan jedno te isto, neuništiv si ,.. bez uvrede
[thumbsup]

cudan je lik kolko i Ivek da ce Crobex na 3000,ajde pusti te ih bar su protuteza jedan drugom i na kraju kad zbrojis je 0.Kak ne volim citat to UP UP tak ni Ivekovo svaki dan DOWN

Malo su zagušili temu ,u početku je bilo zanimljivo ali već je postalo zamorno.

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

majke mi mile,zaista jesu[sealed]

KUPNJE – HMDN-R-ACijena Količina Ukupno
103,10 194 20.001,40
103,00 90 9.270,00
102,00 100 10.200,00

PRODAJE – HMDN-R-ACijena Količina Ukupno
125,00 21 2.625,00
135,00 101 13.635,00
140,00 35 4.900,00
150,00 10 1.500,00
155,00 165 25.575,00
165,00 5 825,00
169,00 63 10.647,00
170,00 19 3.230,00
180,00 181 32.580,00
183,00 13 2.379,00

TRANSAKCIJE – HMDN-R-ABroj Vrijeme Cijena Količina Ukupno
863 12:50:36 125,00 4 500,00

+23,76%

Zivotna zelja mi je upoznat ovog cara [thumbsup][thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

da se ne prepucavamo kud će ovo…UP UP…DOWN DOWN…
šta forumaši misle, koliko će biti vremena potrebno i kad vide ove dionice na cijenovnim razinama…

ADPL 270 kn
ATPL 3600 kn (čini mi se da su mirovinci ulazili po 3200)
HT 380 kn
KOEI 1200 kn
DLKV 1800 kn
INA 2900 kn
PBZ 1800 kn
PTKM 330 kn
KORF 220 kn
BLJE 360 kn
TNPL 7800 kn
ULPL 4500 kn
VART 260 kn
EIG 140 kn
VIRO 1600 kn

evo…to su dosta atraktivne dionice među nama forumašima…pa pitanje glasi, kad se osvrnete na trenutno stanje na tržištu i pogledate malo kupnju i prodaju…i likvidnost…kada bi navedene dionice mogle biti ponovno na ovim razinama?…po meni ne tako skoro…i napomena da ove cijene nisu ATH za navedene dionice…uglavnom, meni se čini da smo jako jako daleko od tih cijena…i trenutno mi se čine kao da su iskočile iz kakve bajke…a gdi smo onda još ATH…

New Report

Close