Ovo je igra velikih. Jedini nacin da uspijes je da znas svaki njihov korak. Sljedeci mjeseci ce pokazati o cemu pricam. Bit cete sretni ako izvucete 0 na kraju godine. Ovo je zrtvena godina….
pa 0 na kraju godine znači više od 30% rasta u nastavku godine [thumbsup]
Prije godinu dana nije bilo skupo na 5300 a sad je na 4000???[lol] [lol] [lol]
Bilo je bilo i svakom razumnom da, kad se kaže skupo misli se na fundamente.
Ali ima i drugih načina ulaganja.
valentine:
”
Gluposti ove priče o zabrinutosti Kineza, belex je trenutno u plusu a oni su najbliže Kosovu.
Kao drugo, status quo nikome nije donosio ništa dobro.
Kao treće, HR tržište kao je bilo jako skupo, pa zato i ti padovi.
”
Prije godinu dana nije bilo skupo na 5300 a sad je na 4000???[lol] [lol] [lol]
Oce vam to tako na burzi povremeno… Da ne nabrajam primjere.
A kaj ste sad svi mene napali oko tih Kineza…ja sam samo prenio s jednog portala na kojem piše da su i Kinezi zabrinuti oko Kosova…ko što su i Španjolci, Grci, Rusi…itd itd…
al ne možemo se ponašat kao da nam je svejedno…osim toga već je bilo pisano da bi se mogao dogoditi “domino efekat” u spomenutim državama, jer imaju sluičnih problema…ako se to dogodi, a moguće je…onda neće biti samo ova “naša” regija nestabilna…nego i malo šire…što po meni opet nije dobro…ne znam kako može biti….
a to što je danas nešto u plusu…uopće me ne zanima…sutra isto tako može biti u minusu…zanima me gdi smo mi?!?gdi je crobex…i gdi će završiti na kraju današnjeg dana….
El Coyote: ” Ovo je igra velikih. Jedini nacin da uspijes je da znas svaki njihov korak. Sljedeci mjeseci ce pokazati o cemu pricam. Bit cete sretni ako izvucete 0 na kraju godine. Ovo je zrtvena godina…. ” pa 0 na kraju godine znači više od 30% rasta u nastavku godine [thumbsup]
potpisujem
BELEX15 2 162.92 1.79
CROBEX 3 986.19 -0.60
Po nekima od vas čovjek bi rekao da se Kosovo ocjepilo od HR
[lol] [lol] [lol] [lol]
a što se tiče ove naše “regije”, pa evo belex je danas u plusu (kao i makedonija). belex od početka mjeseca pao 1%, a zagreb blizu 12%. a kosovo nije u hrvatskoj, ne?
a to što novinari moraju nešto napisati o čemu ništa ne znaju pa škrabaju o regiji, to je posebna priča.
Kako su mi dobre ove odokativne procijene [thumbsup], a jesi opazila koliko je Belex zveknuo od sredine prosle godine?
fazan: ” Von Braun: ” DOWN. Uskoro će i FI[thumbsup]” nakon fi, dolazi ljeto … po meni do jeseni … jedan zaron, mali bull trapić oko fi … pa fjaka cijelo ljeto … pa tek onda rast … ” Fazan, ti si u cashu. Jel???[wink] Vidim poveći broj izraza tipa zaron, pad, down, bull trapić u zadnje vrijeme.
stvarno si naporan, pišeš o tome rastu još od 11 mjeseca, ulazio si na vrhovima i drukaš na rast još od izbora a crobex pretrpio najveću korekciju ikad … stvarno si čudan lik … , svaki dan jedno te isto, neuništiv si ,.. bez uvrede
[thumbsup]
Što se ovih zadnjih događaja tiče, moje skromno mišljenje je da se na ovaj način Beograd riješio balasta, a kakvi su pregovarači još će sve to i jako dobro naplatiti.
ja mislim da većina ljudi koji ovdje drukaju na dolje nisu u cashu nego su iskreno uspaničeni. pa su u stanju kao one tinejdžerke u horrorima koje kad ih goni freddy ili jason u panici još vrište tako da ih on može lakše pratiti. a bilo bi im puno korisnije da se prave mrtvi. [lol] [lol]
BELEX15 2 162.92 1.79 CROBEX 3 986.19 -0.60 Po nekima od vas čovjek bi rekao da se Kosovo ocjepilo od HR [lol] [lol] [lol] [lol]
Ovi podaci za belex su ti netočni.
Ovo je igra velikih. Jedini nacin da uspijes je da znas svaki njihov korak. Sljedeci mjeseci ce pokazati o cemu pricam. Bit cete sretni ako izvucete 0 na kraju godine. Ovo je zrtvena godina….
Naravno da je igra velikih, to sad znamo i mi novopečeni na burzi, a od tebe bi bilo lijepo kad već znaš o čemu pričaš da podijeliš to s nama.[wink]