Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

El,

Ovo je igra velikih. Jedini nacin da uspijes je da znas svaki njihov korak. Sljedeci mjeseci ce pokazati o cemu pricam. Bit cete sretni ako izvucete 0 na kraju godine. Ovo je zrtvena godina….

pa 0 na kraju godine znači više od 30% rasta u nastavku godine [thumbsup]

Prije godinu dana nije bilo skupo na 5300 a sad je na 4000???[lol] [lol] [lol]

Bilo je bilo i svakom razumnom da, kad se kaže skupo misli se na fundamente.
Ali ima i drugih načina ulaganja.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

valentine:

Gluposti ove priče o zabrinutosti Kineza, belex je trenutno u plusu a oni su najbliže Kosovu.
Kao drugo, status quo nikome nije donosio ništa dobro.
Kao treće, HR tržište kao je bilo jako skupo, pa zato i ti padovi.

Prije godinu dana nije bilo skupo na 5300 a sad je na 4000???[lol] [lol] [lol]

Oce vam to tako na burzi povremeno… Da ne nabrajam primjere.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

A kaj ste sad svi mene napali oko tih Kineza…ja sam samo prenio s jednog portala na kojem piše da su i Kinezi zabrinuti oko Kosova…ko što su i Španjolci, Grci, Rusi…itd itd…
al ne možemo se ponašat kao da nam je svejedno…osim toga već je bilo pisano da bi se mogao dogoditi “domino efekat” u spomenutim državama, jer imaju sluičnih problema…ako se to dogodi, a moguće je…onda neće biti samo ova “naša” regija nestabilna…nego i malo šire…što po meni opet nije dobro…ne znam kako može biti….
a to što je danas nešto u plusu…uopće me ne zanima…sutra isto tako može biti u minusu…zanima me gdi smo mi?!?gdi je crobex…i gdi će završiti na kraju današnjeg dana….

El Coyote: ” Ovo je igra velikih. Jedini nacin da uspijes je da znas svaki njihov korak. Sljedeci mjeseci ce pokazati o cemu pricam. Bit cete sretni ako izvucete 0 na kraju godine. Ovo je zrtvena godina…. ” pa 0 na kraju godine znači više od 30% rasta u nastavku godine [thumbsup]

potpisujem

BELEX15 2 162.92 1.79
CROBEX 3 986.19 -0.60
Po nekima od vas čovjek bi rekao da se Kosovo ocjepilo od HR
[lol] [lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

a što se tiče ove naše “regije”, pa evo belex je danas u plusu (kao i makedonija). belex od početka mjeseca pao 1%, a zagreb blizu 12%. a kosovo nije u hrvatskoj, ne?

a to što novinari moraju nešto napisati o čemu ništa ne znaju pa škrabaju o regiji, to je posebna priča.

Kako su mi dobre ove odokativne procijene [thumbsup], a jesi opazila koliko je Belex zveknuo od sredine prosle godine?

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

fazan: ” Von Braun: ” DOWN. Uskoro će i FI[thumbsup]” nakon fi, dolazi ljeto … po meni do jeseni … jedan zaron, mali bull trapić oko fi … pa fjaka cijelo ljeto … pa tek onda rast … ” Fazan, ti si u cashu. Jel???[wink] Vidim poveći broj izraza tipa zaron, pad, down, bull trapić u zadnje vrijeme.

stvarno si naporan, pišeš o tome rastu još od 11 mjeseca, ulazio si na vrhovima i drukaš na rast još od izbora a crobex pretrpio najveću korekciju ikad … stvarno si čudan lik … , svaki dan jedno te isto, neuništiv si ,.. bez uvrede
[thumbsup]

Cookie Monster

Što se ovih zadnjih događaja tiče, moje skromno mišljenje je da se na ovaj način Beograd riješio balasta, a kakvi su pregovarači još će sve to i jako dobro naplatiti.

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

ja mislim da većina ljudi koji ovdje drukaju na dolje nisu u cashu nego su iskreno uspaničeni. pa su u stanju kao one tinejdžerke u horrorima koje kad ih goni freddy ili jason u panici još vrište tako da ih on može lakše pratiti. a bilo bi im puno korisnije da se prave mrtvi. [lol] [lol]

BELEX15 2 162.92 1.79 CROBEX 3 986.19 -0.60 Po nekima od vas čovjek bi rekao da se Kosovo ocjepilo od HR [lol] [lol] [lol] [lol]

Ovi podaci za belex su ti netočni.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

El,

Ovo je igra velikih. Jedini nacin da uspijes je da znas svaki njihov korak. Sljedeci mjeseci ce pokazati o cemu pricam. Bit cete sretni ako izvucete 0 na kraju godine. Ovo je zrtvena godina….

Naravno da je igra velikih, to sad znamo i mi novopečeni na burzi, a od tebe bi bilo lijepo kad već znaš o čemu pričaš da podijeliš to s nama.[wink]

New Report

Close