Nije valjda da ste očekivali da će vam jedan od direktora PBZ reći nešto suprotno.Niste valjda toliko naivni!!!Jedno je proklamirana politika a drugo činjenićne radnje.Ako nema dovoljno priliva vode(novca) onda je redukcija za sve!! A druga varijanta jest zatvaranje (priliva) nekim potrošaćima!![wink]
To koliko mi imamo veze sa Kosovom je puno manje nego Rumunjska,Bugarska…kaj oni padaju svaki dan 2%?
Ne znam zašto se Kina onda brine oko Kosova?…mi se kao ne bi trebali brinuti,a brinu se miljama udaljeni Kinezi….
Kina duboko zabrinuta zbog Kosova
”Kina izražava duboku zabrinutost jednostranim proglašenjem neovisnosti Kosova”, izjavio je glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova Liu Jianchaoa .
”Kina je cijelo vrijeme smatrala da se u pregovorima Srbije i Kosova treba postići obostrano prihvatljiv plan, kao najbolji način rješavanja kosovskog problema”, dodaje.
Kinezi su duboko zabrinuti oko ozbiljnog negativnog utjecaja koji bi odluka o kosovskoj neovisnosti mogla imati na regiju te da bi međunarodna zajednica trebala stvoriti pozitivne uvjete za mir i stabilnost.
baš čudno. Von Braun nas uvjerava da rastemo i on sve vidi UP. čudno mi je onda vidjeti ove minuse.
Znam da mi je vid oslabio, ali baš toliko
Ljudi bojim se da više ne ćemo padati naglo, nego kliziti polako. Nešto slično kao s žabom i vrućom vodom.
ludlum: ” To koliko mi imamo veze sa Kosovom je puno manje nego Rumunjska,Bugarska…kaj oni padaju svaki dan 2%? ” Ne znam zašto se Kina onda brine oko Kosova?…mi se kao ne bi trebali brinuti,a brinu se miljama udaljeni Kinezi…. Kina duboko zabrinuta zbog Kosova ”Kina izražava duboku zabrinutost jednostranim proglašenjem neovisnosti Kosova”, izjavio je glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova Liu Jianchaoa . ”Kina je cijelo vrijeme smatrala da se u pregovorima Srbije i Kosova treba postići obostrano prihvatljiv plan, kao najbolji način rješavanja kosovskog problema”, dodaje. Kinezi su duboko zabrinuti oko ozbiljnog negativnog utjecaja koji bi odluka o kosovskoj neovisnosti mogla imati na regiju te da bi međunarodna zajednica trebala stvoriti pozitivne uvjete za mir i stabilnost.
ti si puko, izgleda.
Ljudi bojim se da više ne ćemo padati naglo, nego kliziti polako. Nešto slično kao s žabom i vrućom vodom.
pa nisi valjda to radio kad si bio mali. ili samo maštaš o tome oduvijek?
ti si puko, izgleda.
da?a čime to objašnjavaš?
Ne znam kako može doć netko na forum i napisat da se situacija na Kosovu neće odrazit na regiju?
eto, ja sam stavio da su i Kinezi zabrinuti na utjecaj stanja na Kosovu na regiju…a mi se kao ne bi trebali brinuti….i sad sam ja puko…prije bi rekao ovi koji tvrde da neće imati nikakvog utjecaja….možda su i Kinezi pukli…
.možda su i Kinezi pukli…
Oni nikad ni nisu bili normalni!
Beogradski indexi oko -0.2% što znači da su srbi jedva čekali odcijepljenje Kosova![thumbsup]
gorgija: ” ti si puko, izgleda. ” da?a čime to objašnjavaš? Ne znam kako može doć netko na forum i napisat da se situacija na Kosovu neće odrazit na regiju? eto, ja sam stavio da su i Kinezi zabrinuti na utjecaj stanja na Kosovu na regiju…a mi se kao ne bi trebali brinuti….i sad sam ja puko…prije bi rekao ovi koji tvrde da neće imati nikakvog utjecaja….možda su i Kinezi pukli…
Odavno je on puko. Sad je i Kineze uvukao unutra. Tko zna koga će dalje uvlačiti, i vraga i boga.
Ovo je već za Vrapče.[shocked]
Idem ipak na lozu, nakon ovih postova.
jegi ba marcipan: ako bi se tko trebao zabrinuti i padati zbog kosova onda su to srbi i makedonci..
medjutim, ispada da su nasi pogodjeniji kosovom od njih jer belex: +0,05%, MBI10: +0,54%
pa dobro, tkoje tu lud?