Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[color=blue]Tko je prodao Kosovo[/color]

[color=black]Današnji dan većina Hrvata vjerojatno dijeli radost kosovskih Albanaca, prisjećajući se ushita kojeg smo i sami osjećali pri proglašenju nezavisnosti Hrvatske, a neki od nas možda smognu snage sa Srbima podijeliti njihovu tugu, bijes i razočaranje, prisjećajući se koliko je malo nedostajalo da i Hrvatska završi na ovaj način, prezrena, ponižena i vjerojatno zauvijek osakaćena.[/color]

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/ivan-hrstic/tko-je-prodao-kosovo,8810.html

Kolega, kod vas ne vidim niti jedne činjenice za pad. Čak izjavljujete da su sad po novinama plaćeni “optimistički” članci. Do nedavno ste stavljali linkove europe u crvenom, a sad negirate europu. U dionicama si vrlo malo koliko vidim, ali ne razumijem drukanje po čitav dan, a korekcija već traje evo mjesec i pol. Šta kad krenemo gore, onda ćeš promijeniti ploču.[lol]

Ne,ne kolega…Vama kad članci odgovaraju stavljate ovdje linkove…kad ne odgovaraju onda su “plaćeni” i business je žutilo od novina…isto tako stavljate kad su EU indeksi obojani u zeleno, a ne stavljate kad su obojani u crveno…onda zažmirite…i nastavljate dalje sa svojim drukanjem….a gdi su vaše činjenice za oporavak i rast?…po vama je crobex trebao već biti iznad 5000…svaki dan po vama trebamo ići uP UP UP…onda dođe petak…pa idemo UP u ponedjeljak…i tako to traje i traje…a mi samo dolje…
Pogledajte samo likvidnost opet danas…bit će opet “rekordan” promet…zašto je tome tako?jer nema uopće kupnje…i ako se ona ne stvori, ovo će još potrajati i ništa od vašeg UP UP UP još neko vrijeme…

Ht ce na kraju pobrat stranci na nivou 270-280 i trljat ruke.

zmrklic: ” mmstanic: ” zmrklic: ” Mislim da jači pad ne smiju dozvoliti to bi vodilo u slom burze, pa se neće dogoditi. ” Da se slomovi mogu predvidjeti ne bi se dogodili…[wink] ” Plitko smo tržište , imaju dovoljno casha za obranu, uglavnom je iskrcavanje izvršeno. ” Slažem se.[thumbsup]

Kolega braun javite se kojiput.

Von Braun: ” Kolega, kod vas ne vidim niti jedne činjenice za pad. Čak izjavljujete da su sad po novinama plaćeni “optimistički” članci. Do nedavno ste stavljali linkove europe u crvenom, a sad negirate europu. U dionicama si vrlo malo koliko vidim, ali ne razumijem drukanje po čitav dan, a korekcija već traje evo mjesec i pol. Šta kad krenemo gore, onda ćeš promijeniti ploču.[lol] ” Ne,ne kolega…Vama kad članci odgovaraju stavljate ovdje linkove…kad ne odgovaraju onda su “plaćeni” i business je žutilo od novina…isto tako stavljate kad su EU indeksi obojani u zeleno, a ne stavljate kad su obojani u crveno…onda zažmirite…i nastavljate dalje sa svojim drukanjem….a gdi su vaše činjenice za oporavak i rast?…po vama je crobex trebao već biti iznad 5000…svaki dan po vama trebamo ići uP UP UP…onda dođe petak…pa idemo UP u ponedjeljak…i tako to traje i traje…a mi samo dolje… Pogledajte samo likvidnost opet danas…bit će opet “rekordan” promet…zašto je tome tako?jer nema uopće kupnje…i ako se ona ne stvori, ovo će još potrajati i ništa od vašeg UP UP UP još neko vrijeme…

Tebi koji nemaš činjenica, samo jedno….
Vaš link
To je realnost….[thumbsup]
Idem van se sunčati i na kavu. Ne da mi se više.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

idem van se sunčati.

Na – 10 C ?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

marcipan: ” Von Braun: ” Kolega, kod vas ne vidim niti jedne činjenice za pad. Čak izjavljujete da su sad po novinama plaćeni “optimistički” članci. Do nedavno ste stavljali linkove europe u crvenom, a sad negirate europu. U dionicama si vrlo malo koliko vidim, ali ne razumijem drukanje po čitav dan, a korekcija već traje evo mjesec i pol. Šta kad krenemo gore, onda ćeš promijeniti ploču.[lol] ” Ne,ne kolega…Vama kad članci odgovaraju stavljate ovdje linkove…kad ne odgovaraju onda su “plaćeni” i business je žutilo od novina…isto tako stavljate kad su EU indeksi obojani u zeleno, a ne stavljate kad su obojani u crveno…onda zažmirite…i nastavljate dalje sa svojim drukanjem….a gdi su vaše činjenice za oporavak i rast?…po vama je crobex trebao već biti iznad 5000…svaki dan po vama trebamo ići uP UP UP…onda dođe petak…pa idemo UP u ponedjeljak…i tako to traje i traje…a mi samo dolje… Pogledajte samo likvidnost opet danas…bit će opet “rekordan” promet…zašto je tome tako?jer nema uopće kupnje…i ako se ona ne stvori, ovo će još potrajati i ništa od vašeg UP UP UP još neko vrijeme… ” Tebi koji nemaš činjenica, samo jedno…. Vaš link To je realnost….[thumbsup] Idem van se sunčati. Ne da mi se više.

Oni svi zive u regiji sa Kosovom, tj, kosovo zivi u regiji sa njima.
To je realnost.

Mea parvitas.

Još jedan u nizu loših trgovačkih dana,zasad na mojim uzdanicama.Dokad više?[cry]

Jedino se mi crvenimo radi Kosova to tvrde naši fond menadžeri u ovo vrijeme, a za neko kraće vrijeme ćemo imati još jedan razlog za crvenilo koje će dobro doći našim fond menadžerima.Tad će objašnjavat padove radi BiH jer Srbi žele svoju državu.Ali kada sve to prođe što će naši ” pametni” fond menadžeri objašnjavat kao to je razlog pada?[sad]

Tebi koji nemaš činjenica, samo jedno…. Vaš link To je realnost….[thumbsup] Idem van se sunčati. Ne da mi se više.

Ajde, dojadio si valjda i sam sebi…i tješi se s Europom…a mi ćemo i dalje bit crveni…
zapravo…prijedlog za tebe…prodaj tu šta imaš…i ulaži tamo…vidiš da ti se tamo zeleni…mogoa si već do sada pokriti gubitak…[lol] [lol] [lol]
i pazi da ne izgoriš…Sunce je opako vani…
gdi je tenkista…hoće li on doć mijenjat smjenu sad?[lol] [lol] [lol]

A ovo je prava realnost!
Nazalost.

KODT-P-A -0,03%

TISK-R-A -0,21%

INA-R-A -0,40%

KORF-R-A -0,41%

PTKM-R-A -0,59%

ZTNJ-R-A -0,63%

LKPC-R-A -0,70%

DDJH-R-A -0,75%

IGH-R-A -0,77%

DLKV-R-A -0,84%

PIVK-R-A -0,87%

TNPL-R-A -1,11%

TLM-R-A -1,22%

TNSA-R-A -1,43%

VLHO-R-A -1,43%

PBZ-R-A -1,44%

HT-R-A -1,47%

ADPL-R-A -1,52%

ATGR-R-A -1,69%

DKVS-R-A -1,77%

BLJE-R-A -1,93%

HUPZ-R-A -2,14%

VIRO-R-A -2,30%

BLSC-R-A -2,45%

ZVZD-R-A -2,90%

HPDG-R-A -3,06%

HDEL-R-A -3,14%

MLNR-R-A -3,21%

MGMA-R-A -3,24%

KOEI-R-A -3,85%

ZABA-R-A -4,43%

HZVG-R-A -5,26%

VLDS-R-A -5,38%

LEDO-R-A -5,93%

LKRI-R-A -6,32%

HTPK-R-A -7,34%

PRFC-R-A -8,42%

RIZO-R-A -9,01%

KABA-R-A -10,60%

LVCV-R-A -11,41%

BDSS-R-A -22,92

Mea parvitas.

To koliko mi imamo veze sa Kosovom je puno manje nego Rumunjska,Bugarska…kaj oni padaju svaki dan 2%? Pa Austria bi po tom trebala imati problema a samo fino raste.Pa nisu nama Kosovari gosti na Jadranu?
Nadam se da ce nasi fondovi krenuti u kupnju jer ovo je vec jako dobra cijena a trend se okrenuo u Evropi.

New Report

Close