Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Realno znači ovo Crobex 3.997,18 -0,32 % 18.02.08. trenutno 39 dionica u padu cijene, a tek 12 bilježi rast, promet 11.248 mil. redovni + 3,7 mil instit. to su realne činjenice [yawn]

Bezrazložna panika malih drhtavaca. Ništa drugo.[undecid]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Realno znači bez činjenica…..DOWN DOWN DOWN….. a zapravo situacija u regiji polagano počinje govoriti …..UP UP UP…….

Nije mi jasno kako u posljednjih mjesec dana još nisi naučio da je jedan dan u regiji UP UP UP…pa drugi dan DOWN DOWN DOWN…i to ako je danas na otvaranju EU zelena ne znači da će do kraja dana i takvom ostati…ili da sutra neće biti crvena…pa burza se ne gleda samo na osnovi jednog dana…a osim toga već je nekoliko puta ustvrđeno da mi baš više i nemamo nekakve veze s kretanjem stranih indeksa, jer bi onda do sada već nekoliko puta pratili njihov mini pozitivan trend…već je vezano za neke druge regionalne i lokalne stvari….
i ja sam u dionicama kao i ti…i htio bi da se tržište oporavi čim prije…al daj malo budi objektivan…dojadio si i Bogu i narodu već s tim svojim UP UP UP…sad krećemo…odbijanci itd itd…

Mislim da jači pad ne smiju dozvoliti to bi vodilo u slom burze, pa se neće dogoditi.
Za jači rast treba potvrda da Amerika i Evropa neće u recesiju + smirivanje situacije u regiji.

IMHO

Von Braun:

Realno znači bez činjenica…..DOWN DOWN DOWN….. a zapravo situacija u regiji polagano počinje govoriti …..UP UP UP…….

Nije mi jasno kako u posljednjih mjesec dana još nisi naučio da je jedan dan u regiji UP UP UP…pa drugi dan DOWN DOWN DOWN…i to ako je danas na otvaranju EU zelena ne znači da će do kraja dana i takvom ostati…ili da sutra neće biti crvena…pa burza se ne gleda samo na osnovi jednog dana…a osim toga već je nekoliko puta ustvrđeno da mi baš više i nemamo nekakve veze s kretanjem stranih indeksa, jer bi onda do sada već nekoliko puta pratili njihov mini pozitivan trend…već je vezano za neke druge regionalne i lokalne stvari….
i ja sam u dionicama kao i ti…i htio bi da se tržište oporavi čim prije…al daj malo budi objektivan…dojadio si i Bogu i narodu već s tim svojim UP UP UP…sad krećemo…odbijanci itd itd…

[thumbsup][proud][smiley][wink][thumbsup]

dan je pametniji od noći

Mislim da jači pad ne smiju dozvoliti to bi vodilo u slom burze, pa se neće dogoditi.

Da se slomovi mogu predvidjeti ne bi se dogodili…[wink]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Von Braun: ” Realno znači bez činjenica…..DOWN DOWN DOWN….. a zapravo situacija u regiji polagano počinje govoriti …..UP UP UP……. ” Nije mi jasno kako u posljednjih mjesec dana još nisi naučio da je jedan dan u regiji UP UP UP…pa drugi dan DOWN DOWN DOWN…i to ako je danas na otvaranju EU zelena ne znači da će do kraja dana i takvom ostati…ili da sutra neće biti crvena…pa burza se ne gleda samo na osnovi jednog dana…a osim toga već je nekoliko puta ustvrđeno da mi baš više i nemamo nekakve veze s kretanjem stranih indeksa, jer bi onda do sada već nekoliko puta pratili njihov mini pozitivan trend…već je vezano za neke druge regionalne i lokalne stvari…. i ja sam u dionicama kao i ti…i htio bi da se tržište oporavi čim prije…al daj malo budi objektivan…dojadio si i Bogu i narodu već s tim svojim UP UP UP…sad krećemo…odbijanci itd itd…

Kolega, kod vas ne vidim niti jedne činjenice za pad. Čak izjavljujete da su sad po novinama plaćeni “optimistički” članci. Do nedavno ste stavljali linkove europe u crvenom, a sad negirate europu kad je u DEBELOM zelenilu. Smirite se kolega.
U dionicama si vrlo malo koliko vidim, ali ne razumijem drukanje po čitav dan, a korekcija već traje evo mjesec i pol. Šta kad krenemo gore, onda ćeš promijeniti ploču.[lol]

i ja sam za rast, da ne bi bilo zabune
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

A di je zapelo lavu? Sto ode u blokadu?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

ljudi dajte malo ohladite s tom regijom, danas je čak i makedonija u plusu.

Interesantno kako kupnja na HT- uvijek dođe do ovih 1000 komada i neće da ih pipne, sad ponovno se spušta stepenicu niže ali nitko da ju gricne.[wink]

zmrklic: ” Mislim da jači pad ne smiju dozvoliti to bi vodilo u slom burze, pa se neće dogoditi. ” Da se slomovi mogu predvidjeti ne bi se dogodili…[wink]

Plitko smo tržište , imaju dovoljno casha za obranu, uglavnom je iskrcavanje izvršeno.

mmstanic: ” zmrklic: ” Mislim da jači pad ne smiju dozvoliti to bi vodilo u slom burze, pa se neće dogoditi. ” Da se slomovi mogu predvidjeti ne bi se dogodili…[wink] ” Plitko smo tržište , imaju dovoljno casha za obranu, uglavnom je iskrcavanje izvršeno.

Slažem se.[thumbsup]

New Report

Close