Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja zbilja ne kužim te ljude koji su u cashu i čekaju. tako se sve ukipilo oko 4000, e fakat su hrvati sheban narod, svi bi liparili. dionice tako jeftine i sad si on misli da li ce mozda otici crobex jos 100 bodova nize pa da ne propusti jos bolji popust, bijedno.

Odklizo LEDO opet….ajme….[embarass]
Koje kamikaze.-7,17%

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Panika u HANFI [lol] [lol]

[color=blue]Zaposlenica Hanfe prodala dionice HT-a[/color]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=d0ae6b45-129d-4f51-9ec8-2c255c9c3b67

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

ja zbilja ne kužim te ljude koji su u cashu i čekaju. tako se sve ukipilo oko 4000, e fakat su hrvati sheban narod, svi bi liparili. dionice tako jeftine i sad si on misli da li ce mozda otici crobex jos 100 bodova nize pa da ne propusti jos bolji popust, bijedno.

NHF ali ne da cekam nego ovog trena uopce ne razmisljam o ulasku. Bijedno? Ovisi iz koje perspektive gledas. Za sada mi je najdraza lova u djepu. [cool]

skype - ivek1234

gorgija: ” ja zbilja ne kužim te ljude koji su u cashu i čekaju. tako se sve ukipilo oko 4000, e fakat su hrvati sheban narod, svi bi liparili. dionice tako jeftine i sad si on misli da li ce mozda otici crobex jos 100 bodova nize pa da ne propusti jos bolji popust, bijedno. ” NHF ali ne da cekam nego ovog trena uopce ne razmisljam o ulasku. Bijedno? Ovisi iz koje perspektive gledas. Za sada mi je najdraza lova u djepu. [cool]

IVEk to si već evo 100x rekao. Ima li nešto novo???[lol]
Ja bi da sam na tvom mjestu oročio novce i nikad više nebi pogledao burzu.

IVEk to si već evo 100x rekao. Ima li nešto novo???[lol]

Nema, kao niti kod tebe. UP, UP, UP, a Crobex po svoj prilici down. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Ne sječam se da si ti ikada išta drugo rekao osim “up, up”. Koliko vidim nisi do sada pogodio ali baš ništa.

ivek123: ” gorgija: ” ja zbilja ne kužim te ljude koji su u cashu i čekaju. tako se sve ukipilo oko 4000, e fakat su hrvati sheban narod, svi bi liparili. dionice tako jeftine i sad si on misli da li ce mozda otici crobex jos 100 bodova nize pa da ne propusti jos bolji popust, bijedno. ” NHF ali ne da cekam nego ovog trena uopce ne razmisljam o ulasku. Bijedno? Ovisi iz koje perspektive gledas. Za sada mi je najdraza lova u djepu. [cool] ” IVEk to si već evo 100x rekao. Ima li nešto novo???[lol] Ja bi da sam na tvom mjestu oročio novce i nikad ne pogledao burzu.

Von Braun: ” IVEk to si već evo 100x rekao. Ima li nešto novo???[lol] ” Nema, kao niti kod tebe. UP, UP, UP, a Crobex po svoj prilici down. [lol] [lol] [lol] [lol]

Okani se burze Ivek. Čuvaj novce.
Crobex u velikom minusu -0,02%[lol]

Ja bi da sam na tvom mjestu oročio novce i nikad više nebi pogledao burzu.

Tough luck. Nisi na mojem mjestu a vjerojatno bi volio biti. [lol] [lol] [lol] [lol]
Malo smo OT ali danas, sutra, ovaj tjedan uopce nije bitno. Gledaj malo blizu i dalju buducnost.

skype - ivek1234

Von Braun: ” Ja bi da sam na tvom mjestu oročio novce i nikad više nebi pogledao burzu. ” Tough luck. Nisi na mojem mjestu a vjerojatno bi volio biti. [lol] [lol] [lol] [lol]

Ne bih vjerovao, ali ja sam u jako dobroj poziciji.[thumbsup]

Ljudi bitno je da izdrži na 4.000. Ako ode ispod toga, onda trebamo tažiti novu razinu.

I love the Smell of Profits in the Morning

Prošlo “udarnih” 45 minuta trgovanja, ukupni promet 7 mil. Blijedo. Tržište usporava nakon onih velikih prometa u padu prije nekoliko dana. Čini se da se trenutno ispipava dno. Ovdje bi se negdje moralo odbiti. Alternativa je moguće probijanje ove linije i ponovno veliki prometi na nižoj razini… Kakva su predviđanja?

New Report

Close