Makli se nalozi na IGH na prodaji.[thumbsup] Makli se veliki nalozi na ATGR. Toliko za sad
Al zato na JDPL stoji 580kom.
Von Braun:
”
Makli se nalozi na IGH na prodaji.[thumbsup] Makli se veliki nalozi na ATGR. Toliko za sad
”
Al zato na JDPL stoji 580kom.
eto prilike za dokup
ZABA fondovi se poprilicno dobro drze.
navodno imaju ponajbolji sustav za upravljanje tržišnim rizicima, dok su me RBA poprilicno razocarali. Izmerdju ostalog imam novce u tri najveca dionicka fonda, u Zabinim skoro nisam osjetio frku, no RBA mi je katastrofa. A stvarno sam od njih puno ocekivao, slove kao moderna uspjesa organizacija znanja… No sto god da bilo, definitivno ja imam bolje rezultate samostalno od fondova… A da ne govorim o maherima investitorima s ovog foruma.
Von Braun: ” Makli se nalozi na IGH na prodaji.[thumbsup] Makli se veliki nalozi na ATGR. Toliko za sad ” Al zato na JDPL stoji 580kom.
gric gric
Na INGRu navalili ko ludi.[thumbsup]
To je tek pokazatelj onoga šta bi moglo biti.
Bemti oči kad nema burzovnog monitora koda si slijep. Baš sad nešto izvode pa nemoš pratiti burzu live.[angry]
Bemti oči kad nema burzovnog monitora koda si slijep. Baš sad nešto izvode pa nemoš pratiti burzu live.[angry]
jesi i ti mozda na RASTU, jer ni ja ne vidim
Da vam kažem nešto. Ljudi se ravnaju po komentarima Petrova prije 10 sati i po tome stavljaju i miču naloge. zato i jesmo tu gdje jesmo. Pouzdano znam par novaka. Ako u biznisu napišu da će Crobex rasti, stave naloge na kupnju a ako napišu da će padati stave na prodaju. Sigurno su čitali Buffeta.[lol] [lol] [lol]
Da vam kažem nešto. Ljudi se ravnaju po komentarima Petrova prije 10 sati i po tome stavljaju i miču naloge. zato i jesmo tu gdje jesmo. Pouzdano znam par novaka. Ako u biznisu napišu da će Crobex rasti, stave naloge na kupnju a ako napišu da će padati stave na prodaju. Sigurno su čitali Buffeta.[lol] [lol] [lol]
pa to je malo glupo[undecid]