….uvaženi kolega beholder….
…vidim da ste osposobljeni za blitz dijagnoze….ali ja stvarno nemam dojam da je netko u 5-6 zadnjih postova komentirao da je po…o na ptkm….
glede optimizma i pezsimizma … mislim da ovjde ima jako puno kratkoročnih igrača, špekulanta koji bi u kratkom roku sa malo novaca htjeli okrenuti i zaraditi velike novce… ali neka je tako, još bolje, dok ima nervoznih invistitor(čića) barem se da jeftino kupit, potrebno je gledati tendenciju i dugoročni potencijal… ali to sam danas već 3 put rekao, pa sam i sam sebi dosadan 🙂
Dobro je danas nije veliki minus na crobexu-samo -0.51%.
-0,87%[smiley11]
Isprika, imao sam stari podatak.
Dečki , kaj je panika na kupnji? Skoro nitko nije dočekao na bidu?
Evo nam i Adrisa u laganoj korekciji. Nadam se bar da će biti samo lagana….
molim vas da mi odgovorite gdje mogu pronaći devetomjesečno izvješće za KRAS i LEDO.
HVALA.!
Evo gledam, gledam opet minusi na VINU i CROBEXU: Bogami već tako tjedan dana. Svaki dan po 1% i evo nas na cca otprilike -10%. VIN je već ispod 3000 a Crobex ispod 3200. HM…korekcija.
Evo gledam, gledam opet minusi na VINU i CROBEXU: Bogami već tako tjedan dana. Svaki dan po 1% i evo nas na cca otprilike -10%. VIN je već ispod 3000 a Crobex ispod 3200. HM…korekcija.
Ma jok, šta ti je!
Samo se vi šalite sa Tomislavom. Evo jel mislite i da če sutra indexi biti u minusu ili plusu ???
Da vas čujem. Jel korekcija ili stagnacija. Pa jel vidite da su prometi na burzi sve manji i manji. Bogami kako neki kažu Kraš još nije na cijeni iz 1996 godine a prošlo je 10 godina.