Sve će biti u redu i sutra idemo gore.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
prestar sam da vjerujem u vilenjake
Alfon: ” tenkista: ” Neko noćas neće moći spavati i navijati će za incidente i za rat. Očito nisu preživjeli rat. Žalosno i bolesno, ko da radite za medije.[embarass] ” Potpuno te razumijem i potpisujem…[thumbsup] …ali tex se odnosi na pojedince koji se ponašaju kao nojevi s glavom u pijesku,kao da se ovo događa na drugoj strani svijeta ….i laprdaju kako će burza UP,UP[lol] [lol] [lol] ” Molio bih kolegu Alfonsa da malo smanji doživljaj, te neka stavi link i ne zatrpava nas postovima od 5 strana koji mi se BTW ne daju čitati. Kolega, ne kužim čemu navlačenje i citiranje sukoba. Svi bi htjeli da se ovo sve riješi mirno, i nitko posebno ne navlači UP UP (makar ima dobrih razloga za to). Ako hoćeš krvi, uzmi 7-dnevni aranžman u K. Mitrovici i uživaj, a sad da svaki dan prenosiš postove tipa “huligani divljaju”, to je besmisleno.
…Mislim da si fulao temu 100%,ja sam ti postao par textova “argumenata”,zašto predpostavljam da burza sutra ide dolje,a ti nam pošalji par tvojih da vidimo zašto bi ona išla UP,UP….[cool][cool][cool]
[pray][pray][pray]…ZA MIR MEĐU LJUDIMA…[pray][pray][pray]
Von Braun: ” Alfon: ” tenkista: ” Neko noćas neće moći spavati i navijati će za incidente i za rat. Očito nisu preživjeli rat. Žalosno i bolesno, ko da radite za medije.[embarass] ” Potpuno te razumijem i potpisujem…[thumbsup] …ali tex se odnosi na pojedince koji se ponašaju kao nojevi s glavom u pijesku,kao da se ovo događa na drugoj strani svijeta ….i laprdaju kako će burza UP,UP[lol] [lol] [lol] ” Molio bih kolegu Alfonsa da malo smanji doživljaj, te neka stavi link i ne zatrpava nas postovima od 5 strana koji mi se BTW ne daju čitati. Kolega, ne kužim čemu navlačenje i citiranje sukoba. Svi bi htjeli da se ovo sve riješi mirno, i nitko posebno ne navlači UP UP (makar ima dobrih razloga za to). Ako hoćeš krvi, uzmi 7-dnevni aranžman u K. Mitrovici i uživaj, a sad da svaki dan prenosiš postove tipa “huligani divljaju”, to je besmisleno. ” …Mislim da si fulao temu 100%,ja sam ti postao par textova “argumenata”,zašto predpostavljam da burza sutra ide dolje,a ti nam pošalji par tvojih da vidimo zašto bi ona išla UP,UP….[cool][cool][cool] [pray][pray][pray]…ZA MIR MEĐU LJUDIMA…[pray][pray][pray]
Prvo…stavi link a ne tekstove od po 150 redova.
Drugo, stavljanje tekstova o huliganima, ne znam kako može uopće utjecati na burzu.
Treće, nemoj molim te citirati krvave sukobe i citirati pokolje. Vidim da ti nije dosta rata. Žalosno.[shocked]
Zašto bi išli UP, pa stvarno ne znam.
Amerika zbog koje smo i pali je finito.Vaš link
Fondovi se manje i manje iskrcavaju. Panika jenjava.
Kosovo koliko vidim samo dobre vijesti. Sukoba nema. Beograd me nije briga.
Inflacija Vaš link
Europa Vaš linkhttp://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=2feb8b9d-0728-4cdc-8500-c766c2a7095b&open=sec.Vaš link
A da, i na Dnevniku su počeli pozitivno iznositi stvari vezane uz TK. Takvih vijesti nije bila par tjedana.
Ne kažem da će sutra ni padati ni rasti, nego si me tražio činjenice.
Aj sad ti…….[wink]
Braune, mene muči što nema rekcije na dobre vijesti na burzi. Rezulatati banaka, dobiti pojedinih firmi, novi projekti … a cijene dionica stagniraju … a znaš što znači kada burza prestane reagirati na dobre vijesti …
Braune, mene muči što nema rekcije na dobre vijesti na burzi. Rezulatati banaka, dobiti pojedinih firmi, novi projekti … a cijene dionica stagniraju … a znaš što znači kada burza prestane reagirati na dobre vijesti …
Ljudi su malo još oprezni. Nemoj ih podcjeniti[thumbsup]
A još i kad muški počnu fondovi kupovati.
…ma gledam tv o Kosovu….nemogu sad,ono mi je puno interesantnije[thumbsup]
Ma i mislio sam da ne možeš SAD iznijeti činjenice….osim Kosova.[wink]
…ma gledam tv o Kosovu….nemogu sad,ono mi je puno interesantnije[thumbsup]
kako sada stoji jedina burza koja bi zbog Kosova mogla down je slovenska
@von braun
Pa sve je to ok što ti misliš da će UP. To i ja mislim da će se desit kroz narednih par tjedana, ali ti me onda po tom pitanju podsjećaš na Galinca koji već 5 godina govori da će tržište down – pa evo ga sad sav sretan što je potrefio. I ćorava kokoš ponekad zrno pogodi. Ti nećeš ni izaći iz “denial” faze sve dok se tržište ne promijeni a onda ćeš trvrditi da istu fazu nisi ni imao. Baš kao galinec sada. [huh] NHF
@von braun Pa sve je to ok što ti misliš da će UP. To i ja mislim da će se desit kroz narednih par tjedana, ali ti me onda po tom pitanju podsjećaš na Galinca koji već 5 godina govori da će tržište down – pa evo ga sad sav sretan što je potrefio. I ćorava kokoš ponekad zrno pogodi. Ti nećeš ni izaći iz “denial” faze sve dok se tržište ne promijeni a onda ćeš trvrditi da istu fazu nisi ni imao. Baš kao galinec sada. [huh] NHF
Ok, ja sam svoje mišljenje iznio.
Evo jedno jednostavno razmišljanje kolege Ante. Sve je rekao u dvije rečenice.