Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Alfon i ostala ekipa u cashu

Nemojte navijat, da ne kazem coprat za rat i stradavanje neduznih ljudi, jer ce Vas Bog kaznit[bye][bye]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Neko noćas neće moći spavati i navijati će za incidente i za rat. Očito nisu preživjeli rat. Žalosno i bolesno, ko da radite za medije.[embarass]

Potpuno te razumijem i potpisujem…[thumbsup]
…ali tex se odnosi na pojedince koji se ponašaju kao nojevi s glavom u pijesku,kao da se ovo događa na drugoj strani svijeta ….i laprdaju kako će burza UP,UP[lol] [lol] [lol]

POKRET OTPORA

znao sam ja da moja miljenica nije ništa kriva … ličane izdaj račun, pa onda optužuj

Prijatelju R-1 sam izdao još 2003., finacijska je bila tamo i naložila im je da izdaju R-1 (možda već ima svoj ured u Savskoj u zgradi INDG), obećali su mi milijardu puta R-1, a još ga nisam dobio.

Serija incidenata u Beogradu 17. februar 2008. | 17:40 -> 19:50 | Izvor: B92, Tanjug Beograd, Merdare, Niš, Banja Luka — Grupe huligana razbijaju po Beogradu. Razbijeni prozori na ambasadi SAD i Slovenije. …..NAŽALOST OVO JE TEK POČETAK,A MNOGI ĆE TO PREKASNO SHVATIT… [cry]

Ako netko ima kristalnu kuglu, molio bih da nam prenese stanje za istok za narednih sedam dana.

Trend is your friend.

bolje negledati burzu ovaj tjedan

Alfon: ” Serija incidenata u Beogradu 17. februar 2008. | 17:40 -> 19:50 | Izvor: B92, Tanjug Beograd, Merdare, Niš, Banja Luka — Grupe huligana razbijaju po Beogradu. Razbijeni prozori na ambasadi SAD i Slovenije. …..NAŽALOST OVO JE TEK POČETAK,A MNOGI ĆE TO PREKASNO SHVATIT… [cry] ” Ako netko ima kristalnu kuglu, molio bih da nam prenese stanje za istok za narednih sedam dana.

…uz dužno poštovanje prema tebi ali moram ti odg.više čitaj i neće ti trebat kugla[thumbsup]

POKRET OTPORA

Sve će biti u redu i sutra idemo gore.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

tenkista: ” Neko noćas neće moći spavati i navijati će za incidente i za rat. Očito nisu preživjeli rat. Žalosno i bolesno, ko da radite za medije.[embarass] ” Potpuno te razumijem i potpisujem…[thumbsup] …ali tex se odnosi na pojedince koji se ponašaju kao nojevi s glavom u pijesku,kao da se ovo događa na drugoj strani svijeta ….i laprdaju kako će burza UP,UP[lol] [lol] [lol]

Molio bih kolegu Alfonsa da malo smanji doživljaj, te neka stavi link i ne zatrpava nas postovima od 5 strana koji mi se BTW ne daju čitati. Kolega, ne kužim čemu navlačenje i citiranje sukoba. Svi bi htjeli da se ovo sve riješi mirno, i nitko posebno ne navlači UP UP (makar ima dobrih razloga za to). Ako hoćeš krvi, uzmi 7-dnevni aranžman u K. Mitrovici i uživaj, a sad da svaki dan prenosiš postove tipa “huligani divljaju”, to je besmisleno.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

znao sam ja da moja miljenica nije ništa kriva … ličane izdaj račun, pa onda optužuj Prijatelju R-1 sam izdao još 2003., finacijska je bila tamo i naložila im je da izdaju R-1 (možda već ima svoj ured u Savskoj u zgradi INDG), obećali su mi milijardu puta R-1, a još ga nisam dobio.

eto, postavit ću pitanje na sljedećoj skupštini … poslat ćeš mi podatke, pa nek javno odgovaraju … inače, treba razdvojiti poslovanje priješnje uprave od sadašnje … prijašnja uprava je napravila ovaj nered, a sadašnja ga pokušava raščistiti … ali ne ide to tako lako …

I love the Smell of Profits in the Morning

@Alfon
i ostala ekipa u cashu Nemojte navijat, da ne kazem coprat za rat i stradavanje neduznih ljudi, jer ce Vas Bog kaznit[bye][bye]

Neko noćas neće moći spavati i navijati će za incidente i za rat. Očito nisu preživjeli rat. Žalosno i bolesno, ko da radite za medije.[embarass]

potpisujem. žalosno.

nekoliko statističkih podataka.

rast crobexa u posljednjih 12 mjeseci: 5,68%

rast crobexa u posljednjih 17 mjeseci (od sredine rujna 2006): 21,59%

rast neto dobiti kompanija u crobexu samo tijekom 12 mjeseci 2007.: 38%

crobex je 2000 bodova probio prije više od 3 godine. znači u malo preko 3 godine rast od 100%. ima li netko podatke o rastu neto dobiti kompanija u crobexu u te 3 godine? nekako mi se čini da bi dionice po trenutnim cijenama mogle ispasti jeftinije nego što su bile prije 3 godine.

Masa investitora iz Beogradske i Banjalucke burze slijedecih dana slijat ce se na ZSE.
Ne mojte nasjedat provokacijama, Zecevi i Garifaldici sakrite se u misje rupe, i pricekajte da vam oni pokupe sve sto je jeftino, ako kojim slucajem imate jos koju dionicu gadjajte ih iz protesta i ne prevelikom cijenom da ih ne naljutite.

Stignete vi jos kupovati kada budu oni izlazili s cca 20% profita.
A da bi vi ponovo mogli srusiti cijene ZSE na sadasnje nivoe pobrinut ce se istok novim ulicnim spektaklima, pa nije njima tesko ni nove izbore napraviti, samo da im opet netko digne index Beogradske berze za 8%.

Sretno svima dostojnim na ovom forumu, koji znaju trpjeti cekajuci svoj trenutak. DOCI CE!!!
Nemojte hvatati nozeve u padu: ERNT, Todoriceve, gradjevince, i plovidbe.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=6266af86-6141-441d-9cca-a4de0d8b12b9&ref=lastadd

NATO jamči sigurnost na Kosovu Business.hr/Hina 17.02.2008 18:17
Glavni tajnik NATO-a Jaap de Hoop Scheffer izjavio je u nedjelju nakon proglašenja neovisnosti Kosova da će snage KFOR-a i dalje jamčiti sigurnost za sve građane Kosova te pozvao sve strane na maksimalnu suzdržanost.

([b]moje[/b]) želje meni -želim i tebi

Gledam sad snimke prosvjeda i sve sami klinci…sve nogometni navijači…
ima ih i od 12 godina…još malo pa će početi skandirati “zvezda, zvezda” i “ajmo crno-beli”…
ma ne brinite, na kraju će se oni između sebe potući i otići kući spavat, a sutra na posao kao da ništa nije bilo…
tako to ide…
Jedino ako oni malo ozbiljniji igrači ne počnu kuhat…ali mislim da nikom više na ovim prostorima nije u interesu da se ratuje…pa valjda je to svima jasno. Bude ovdje malo prepucavanja par dana i to je to.
Politički cilj je da se malo pokažu zubi, napiše par protestnih pisama, pokaže srpski nacionalizam na televiziji, a onda da se svi pomire s neminovnim. Za mjesec dana će nastaviti pregovore s EU i potpisati sporazum i eto opet sve po starom.

New Report

Close