Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uplatio također prošli tjedan parsto kuna u humanitarne svrhe. Ima puno gorih stvari nego privremeno izgubiti dio prinosa.

U uvjetima Bull tržišta i optimizma sve su dionice jeftine, idu up, svi sektori imaju dobru perspektivu, a naše gospodarstvo sjajna očekivanja.

Odjednom u pesimizmu sve je skupo, ništa ne valja, nijedan sektor ne valja , sve će ići kvragu.

Nije se u par mjeseci baš toliko toga promijenilo [proud]

Uplatio također prošli tjedan parsto kuna u humanitarne svrhe. Ima puno gorih stvari nego privremeno izgubiti dio prinosa. U uvjetima Bull tržišta i optimizma sve su dionice jeftine, idu up, svi sektori imaju dobru perspektivu, a naše gospodarstvo sjajna očekivanja. Odjednom u pesimizmu sve je skupo, ništa ne valja, nijedan sektor ne valja , sve će ići kvragu. Nije se u par mjeseci baš toliko toga promijenilo [proud]

Istinu pričaš. Treba ulagati u sebe u danima BULL marketa. Ja evo već razmišljam o drugom magisteriju.
Znanje se ne može korigirati[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

LIČAN, za stupanje u vlasništvo / već si u posjedu prostora – nekretnine/ treba ti kupoprodajni ugovor između tebe i Industrogradnje, bez obzira na r1 račune i na izvedenu kompenzaciju. Ti njima dostavi svoj primjerak kupoprodajnog ugovora, gdje se vidi u članku ” NAČIN PLAĆANJA” k o m p e n z a c i j a, i ti u ugovoru lijepo opiši kojim su izvedenenim radovima / R1 / GRAĐEVINSKIM SITUACIJAMA ili drugim , ti zapravo platio predmetnu nekretninu -lokal, i u kojem točnom iznosu. To je bitno radi obračuna rješenja o porezu na promet nekretnina. Tim kupoprodajnim ugovorom , zapravo čeć ih prisiliti na zaključenje posla ,koji si za njih napravio, tj TI UZ UGOVOR – NJIMA ISPOSTAVI SVOJ R1- ! Jer je to zapravo kompenzacija. Dakle, oni čekaju tebe !!!! Ako si im ispostaviio R1 račun, a oni tebi nisu, znači da si na njega platio PDV, pa shodno tome, možeš svoju građevinsku situaciju ustupiti poreznoj , gdje možeš svoj plaćeni PDV, i njihov neplaćeni PDV, prebiti sa svojim porezima i doprinosima, tako da tvoje potraživanje PDV-a jednostavno preuzme nadležna porezna uprava, s kojom radiš. Ako oba partnera nisu jedan drugome ispostavila R1 račune, onda znaš , da ništa nećeš riješiti, dok prvi ne pokreneš posao naplate – kako sam ti napisala….

znao sam ja da moja miljenica nije ništa kriva … ličane izdaj račun, pa onda optužuj …
[lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

Uplatio također prošli tjedan parsto kuna u humanitarne svrhe. Ima puno gorih stvari nego privremeno izgubiti dio prinosa.

U uvjetima Bull tržišta i optimizma sve su dionice jeftine, idu up, svi sektori imaju dobru perspektivu, a naše gospodarstvo sjajna očekivanja.

Odjednom u pesimizmu sve je skupo, ništa ne valja, nijedan sektor ne valja , sve će ići kvragu.

Nije se u par mjeseci baš toliko toga promijenilo [proud]

nije baš ništa.i ja sam prošli tjedan donirao neke novce ,odmah se čovjek bolje osijeća.svega imamo soim strpljenja.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Incidenti ispred Ambasade SAD
17. februar 2008. | 17:40 -> 18:56 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd, Merdare, Niš, Banja Luka — Nekoliko stotina mladih blokiralo je Ulicu kneza Miloša ispred Ambasade SAD u Beogradu protestujući protiv nezavisnosti Kosova.

U najvećem delu mirno

Kako javlja izveštač B92, pored zgrade Skupštine Srbije prošlo je nekoliko stotina, uglavnom mladih, građana. Kako je rečeno, sve je prošlo bez većih incidenata. Ipak, neki od njih su, kada su videli televizijsku ekipu, gađali bocama u pravcu kamere.

U najvećem delu Beograda je mirno, kako kaže izveštač, čak “sablasno i poluprazno”.

Ka zgradi američke ambasade letele su kamenice i baklje, demolirali su se automobili, a uzvikivalo se i ultradesničarske parole. Prisutne su snage policije koje pokušavaju da spreče veće incidente. Okupljeni demonstranti su prethodno prošetali beogradskom Ulicom kneza Miloša, i kraće se zadržavali ispred Vlade Srbije. Manji protesti i u Nišu i Banjaluci.

Do incidenata je došlo, iako su učesnici protesta najavili da će “danonoćno blokirati, ali da neće ni napadati ni gađati” zgradu ambasade, već će održavati protest pevanjem srpskih pesama.

Učesnici protesta nose zastave Srbije i parole “Kosovo je Srbija”, “Ne damo Kosovo”, ali i “Spasi Srbiju i ubi se, Koštunice”, “Ubi, zakolji, da Šiptar ne postoji”, skandiraju ime bivšeg lidera bosanskih Srba i haškog optuženika Ratka Mladića i pevaju pesme posvećene Kosovu.

Okupljenima se obratio predsednik Udruženja kidnapovanih zarobljenih i ubijenih na Kosovu i Metohiji Simo Spasić, koji je izjavio da se radi o spontanom okupljanju da se izrazi nezadovoljstvo zbog toga što je “Amerika Albancima dala državu”.

On je izjavio da su učesnici protesta tu u ime poginulih tokom NATO bombardovanja. U Ulici kneza Miloša ima pripadnika policije, ali nije bilo incidenata.

Završeno okupljanje rezervista u Medaru

Oko hiljadu rezervista i građana Topoličkog okruga, koji su se u znak podrške kosmetskim Srbima i državnom vrhu okupili u Merdaru na administrativnom prelazu prema Kosovu, razišli su se danas bez incidenata.

Oni su dva sata proveli na neutralnoj zoni administrativnog prelaza koji su obezbeđivale uobičajene međunarodne snage Kfora i Unmika.

Kako je Tanjugu rekao rezervista Dejan Milošević incidenata nije bilo, a ni pokušaja da se probije kordon.

On je dodao da je samo bilo verbalnih provokacija koje su rezervisti razmenili sa predstavnicima međunarodnih snaga.

Skup u Medaru obezbeđivalo je stotinak pripadnika MUP-a Srbije.

U Nišu skup podrške Vladi i Srbima na Kosovu

Članovi udruženja boraca iz ratova 1990. i 1999. godine održali su danas u centru Niša protest podrške Vladi Srbije i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji u odbrani teritoritorijalnog integriteta i suvereniteta.

Učesnici skupa minutom ćutanja odali su poštu stradalim borcima i, kako su rekli, “međunarodnom pravu i pravdi koji su na primeru Kosova i Metohije sahranjeni”.

Od državnog rukovodstva Srbije zatraženo je da preispita odnose sa Evropskom unijom “koja nam na nezakonit način otima Kosovo i Metohiju”.

Udruženje je novo okupljanje zakazalo za sutra u 16 časova.

Protest u Banjaluci zbog oduzimanja Kosova

U Banjaluci je danas, u organizaciji Srpskog narodnog pokreta (SNP) “Izbor je naš”, održan protest zbog proglašenja nezavisnosti Kosova.

Predsednik SNP “Izbor je naš” Dane Čanković je, pred stotinak građana koji su iskazali protest zbog oduzimanja južne srpske pokrajine, izjavio da je to nepravda, ne samo za srpski narod, nego i za čitav pravedni svet.

“Ukoliko Ujedinjene nacije ne uspeju da zaštite Srbiju, suverenu državu, to će za mnoge države značiti da nema više smisla jedno takvo članstvo”, rekao je Čanković.

On je najavio da će SNP

POKRET OTPORA

Incidenti ispred Ambasade SAD 17. februar 2008. | 17:40 -> 18:56 | Izvor: B92, Tanjug Beograd, Merdare, Niš, Banja Luka — Nekoliko stotina mladih blokiralo je Ulicu kneza Miloša ispred Ambasade SAD u Beogradu protestujući protiv nezavisnosti Kosova. U najvećem delu mirno Kako javlja izveštač B92, pored zgrade Skupštine Srbije prošlo je nekoliko stotina, uglavnom mladih, građana. Kako je rečeno, sve je prošlo bez većih incidenata. Ipak, neki od njih su, kada su videli televizijsku ekipu, gađali bocama u pravcu kamere. U najvećem delu Beograda je mirno, kako kaže izveštač, čak “sablasno i poluprazno”. Ka zgradi američke ambasade letele su kamenice i baklje, demolirali su se automobili, a uzvikivalo se i ultradesničarske parole. Prisutne su snage policije koje pokušavaju da spreče veće incidente. Okupljeni demonstranti su prethodno prošetali beogradskom Ulicom kneza Miloša, i kraće se zadržavali ispred Vlade Srbije. Manji protesti i u Nišu i Banjaluci. Do incidenata je došlo, iako su učesnici protesta najavili da će “danonoćno blokirati, ali da neće ni napadati ni gađati” zgradu ambasade, već će održavati protest pevanjem srpskih pesama. Učesnici protesta nose zastave Srbije i parole “Kosovo je Srbija”, “Ne damo Kosovo”, ali i “Spasi Srbiju i ubi se, Koštunice”, “Ubi, zakolji, da Šiptar ne postoji”, skandiraju ime bivšeg lidera bosanskih Srba i haškog optuženika Ratka Mladića i pevaju pesme posvećene Kosovu. Okupljenima se obratio predsednik Udruženja kidnapovanih zarobljenih i ubijenih na Kosovu i Metohiji Simo Spasić, koji je izjavio da se radi o spontanom okupljanju da se izrazi nezadovoljstvo zbog toga što je “Amerika Albancima dala državu”. On je izjavio da su učesnici protesta tu u ime poginulih tokom NATO bombardovanja. U Ulici kneza Miloša ima pripadnika policije, ali nije bilo incidenata. Završeno okupljanje rezervista u Medaru Oko hiljadu rezervista i građana Topoličkog okruga, koji su se u znak podrške kosmetskim Srbima i državnom vrhu okupili u Merdaru na administrativnom prelazu prema Kosovu, razišli su se danas bez incidenata. Oni su dva sata proveli na neutralnoj zoni administrativnog prelaza koji su obezbeđivale uobičajene međunarodne snage Kfora i Unmika. Kako je Tanjugu rekao rezervista Dejan Milošević incidenata nije bilo, a ni pokušaja da se probije kordon. On je dodao da je samo bilo verbalnih provokacija koje su rezervisti razmenili sa predstavnicima međunarodnih snaga. Skup u Medaru obezbeđivalo je stotinak pripadnika MUP-a Srbije. U Nišu skup podrške Vladi i Srbima na Kosovu Članovi udruženja boraca iz ratova 1990. i 1999. godine održali su danas u centru Niša protest podrške Vladi Srbije i srpskom narodu na Kosovu i Metohiji u odbrani teritoritorijalnog integriteta i suvereniteta. Učesnici skupa minutom ćutanja odali su poštu stradalim borcima i, kako su rekli, “međunarodnom pravu i pravdi koji su na primeru Kosova i Metohije sahranjeni”. Od državnog rukovodstva Srbije zatraženo je da preispita odnose sa Evropskom unijom “koja nam na nezakonit način otima Kosovo i Metohiju”. Udruženje je novo okupljanje zakazalo za sutra u 16 časova. Protest u Banjaluci zbog oduzimanja Kosova U Banjaluci je danas, u organizaciji Srpskog narodnog pokreta (SNP) “Izbor je naš”, održan protest zbog proglašenja nezavisnosti Kosova. Predsednik SNP “Izbor je naš” Dane Čanković je, pred stotinak građana koji su iskazali protest zbog oduzimanja južne srpske pokrajine, izjavio da je to nepravda, ne samo za srpski narod, nego i za čitav pravedni svet. “Ukoliko Ujedinjene nacije ne uspeju da zaštite Srbiju, suverenu državu, to će za mnoge države značiti da nema više smisla jedno takvo članstvo”, rekao je Čanković.
[/quote

POKRET OTPORA

Dragi dnevniče! 01.09.2007 Von Braun

Danas su mi sjeli na račun novci od banke koje sam dobio kao kredit uz zalog dionica-Margin.
Dao sam im 60% portfelja i dobio 100% vrijednosti za njih.
40% portfelja sam si ostavio za svaki slučaj ako bi cijene padale da si podmirim razliku, a ne da mi banka proda kad ona želi jer ja sam pametan ulagač. Neće mene zeznuti margin call!
Samo da se pohvalim i novce kredita sam danas uložio u dionice. Istina da sam opet kupovao skoro na ATH ali nema veze jer će sigurno rasti pa mi to ionako neće biti jako važno. Ide to UP! Sigurno! A i svi kažu na forumu.
Ako, nedaj bože, sve padne i više ja ću moliti Boga, Alaha ma i forumaše samo ne bi tl se sve vratilo na staro.
I plakat ću ako treba!
Ma šalim se, moliti će oni mene da im prodam svoje dionice! Ko se zadnji smije…

Von Braun!
[lol]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Incidenti ispred Ambasade SAD 17. februar 2008. ……..

Ovo su dječje igre,pa oni više nereda naprave nakon prvenstvenog kola kad igra zvezda-partizan[lol]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Incidenti ispred Ambasade SAD 17. februar 2008. …….. Ovo su dječje igre,pa oni više nereda naprave nakon prvenstvenog kola kad igra zvezda-partizan[lol]

..ha,ha samo se ti tješi…[bye]

POKRET OTPORA

Neko noćas neće moći spavati i navijati će za incidente i za rat. Očito nisu preživjeli rat. Žalosno i bolesno, ko da radite za medije.[embarass]

Incidenti ispred Ambasade SAD 17. februar 2008. …….. Ovo su dječje igre,pa oni više nereda naprave nakon prvenstvenog kola kad igra zvezda-partizan[lol]

Slažem se.
……bio par puta za vrijeme Juge poslovno u Bg, i nekoliko puta na Marakani……zadnji put na Čoliću og.
Neredi su kod njih dio kulturne baštine…… ovo sada kod njih je rezignacija, tuga i jad…..
Očito su ih Ameri dobro stisli…… jako dobro .
Ovo je za sada dobro….što se tiče tržišta kapitala situacija nam ide na ruku……

Scio me nihil scire

Serija incidenata u Beogradu
17. februar 2008. | 17:40 -> 19:50 | Izvor: B92, Tanjug
Beograd, Merdare, Niš, Banja Luka — Grupe huligana razbijaju po Beogradu. Razbijeni prozori na ambasadi SAD i Slovenije. Povređeni demonstranti i policajci.

Beogradska Kneza Miloša posle divljanja huligana (FoNet)
Napadnute su novinarske ekipe B92, Studia B i RTS-a. U sukobu demonstranata i policije ispred američke ambasade, povređeno je 12 ljud. Policija čuva vladine zgrade.Jake policijske snage stoje ispred vladinih zgrada, a saobraćaj u Ulici kneza MIloša u prekidu je već nekoliko sati.

Policija je pred američkom ambasadom potiskivala demonstrante duž Ulice kneza Miloša. U povlačenju, demonstranti su bacali kamenje, palili baklje i bacali ih na policiju, bacali takozvane petarde dinamitare, lomili semafore i automobile, dovukli nekoliko kontejnera na ulice u centru grada.

Demonstranti, koji protestuju zbog proglašenja nezavisnosti Kosova, bacali su večeras kamenje na ambasadu Slovenije u centru Beograda.

Jake snage policije su ih nešto ranije sprečile da napadnu ambasadu Slovenije i rasterale ih ka obližnjem parku Kalemegdan.

Demonstranti pred slovenačkom ambasadom, ranije danas izdvojili su se iz grupe koja je demonstrirala pred ambasadom SAD.

Do incidenata je došlo, iako su učesnici protesta najavili da će “danonoćno blokirati, ali da neće ni napadati ni gađati” zgradu ambasade, već će održavati protest pevanjem srpskih pesama.

Kordon policije potisnuo je stotinak demonstranata uz Ulicu kneza Miloša u kojoj nekoliko sati traje protest ispred ambasade SAD, a za
to vreme demonstranti gađaju policajce kamenjem i metalnim šipkama.

Neposredno pre sukoba, druga grupa od stotinak demonstranata zaputila se od Ambasade SAD ka centru grada, uzvikujući pored zgrade Vlade Srbije i Skupštine Srbije pordgne parole na račun kosovskih Albanaca.

Prolazeći kroz ulicu Kralja Milana demonstranti su lomili semafore i prevrtali kontejnere po ulici, a razbijen je i Mek Donaldsov restoran na Terazijama.

Iza demonstranata išla je policija koja nije reagovala na vandalskoponašanje grupe demonstranata.

Učesnici protesta nose zastave Srbije i parole “Kosovo je Srbija”, “Ne damo Kosovo”, ali i “Spasi Srbiju i ubi se, Koštunice”, “Ubi, zakolji, da Šiptar ne postoji”, skandiraju ime bivšeg lidera bosanskih Srba i haškog optuženika Ratka Mladića i pevaju pesme posvećene Kosovu.

Okupljenima se obratio predsednik Udruženja kidnapovanih zarobljenih i ubijenih na Kosovu i Metohiji Simo Spasić, koji je izjavio da se radi o spontanom okupljanju da se izrazi nezadovoljstvo zbog toga što je “Amerika Albancima dala državu”.

On je izjavio da su učesnici protesta tu u ime poginulih tokom NATO bombardovanja. U Ulici kneza Miloša ima pripadnika policije, ali nije bilo incidenata.

Okupljeni demonstranti su prethodno prošetali beogradskom Ulicom kneza Miloša, i kraće se zadržavali ispred Vlade Srbije.
…..NAŽALOST OVO JE TEK POČETAK,A MNOGI ĆE TO PREKASNO SHVATIT…

[cry]

POKRET OTPORA

New Report

Close