[/quote]
Drukaš čitavo vrijeme bez činjenica…
Smiri hormone.[wink]
Drukaš čitavo vrijeme bez činjenica… Smiri hormone.[wink]
Na koju stranu?
Glupo mi je to sto sada spamamo ovu temu no daj me citiraj gdje sam drukao na bilo koju stranu?
To sto pitam kako ce se stanje u regiji odraziti na nase trziste?
To je drukanje?
Von Braun: ” Drukaš čitavo vrijeme bez činjenica… Smiri hormone.[wink] ” Na koju stranu? Glupo mi je to sto sada spamamo ovu temu no daj me citiraj gdje sam drukao na bilo koju stranu? To sto pitam kako ce se stanje u regiji odraziti na nase trziste? To je drukanje?
Drukanje je disciplina za koju treba jako puno iskustva.
Nadam se da ćeš jednog dana doseći razine Tomislava Petrova ili Iveka koji je jako dobar u tome.
Ako ti kažeš da nije, onda nije[lol]
tork: ” Von Braun: ” Drukaš čitavo vrijeme bez činjenica… Smiri hormone.[wink] ” Na koju stranu? Glupo mi je to sto sada spamamo ovu temu no daj me citiraj gdje sam drukao na bilo koju stranu? To sto pitam kako ce se stanje u regiji odraziti na nase trziste? To je drukanje? ” Drukanje je disciplina za koju treba jako puno iskustva. Nadam se da ćeš jednog dana doseći razine Tomislava Petrova ili Iveka koji je jako dobar u tome. Ako ti kažeš da nije, onda nije[lol]
Ja sumom ti drumom.
Whatever.
Ja sumom ti drumom. Whatever.
Ja autoputom, ti makadamom[lol]
dole drukaju jos samo oni koji nisu kupili, no nije vam kasno sutra ujutro… samo se ranije dignite 🙂
torkicu, koilko te pratim dobar si momak (saljes ljudima k/p pa su te i odmoderirali), ali izgleda da si se rasprodao i da si u cashu – pretvori to u xxxx-r-a i surfaj na valu iduci tjedan…
sad ce info o Kosovu
pozdrav svima
Dragi dnevniče! 01.09.2007 Von Braun
Danas su mi sjeli na račun novci od banke koje sam dobio kao kredit uz zalog dionica-Margin.
Dao sam im 60% portfelja i dobio 100% vrijednosti za njih.
40% portfelja sam si ostavio za svaki slučaj ako bi cijene padale da si podmirim razliku, a ne da mi banka proda kad ona želi jer ja sam pametan ulagač. Neće mene zeznuti margin call!
Samo da se pohvalim i novce kredita sam danas uložio u dionice. Istina da sam opet kupovao skoro na ATH ali nema veze jer će sigurno rasti pa mi to ionako neće biti jako važno. Ide to UP! Sigurno! A i svi kažu na forumu.
Ako, nedaj bože, sve padne i više ja ću moliti Boga, Alaha ma i forumaše samo ne bi tl se sve vratilo na staro.
I plakat ću ako treba!
Ma šalim se, moliti će oni mene da im prodam svoje dionice! Ko se zadnji smije…
Von Braun!
[lol]
Evo na vijestima.
Srbi kažu da neće vojno djelovati, ali će se diplomatskim putem se boriti.[thumbsup]
Evo baš sam sad malo otvorio 24 sat da vidim šta ima…
I evo ga…
p.s. za sada ne izgleda opasno, barem meni…
Dragi dnevniče! 01.09.2007 Von Braun
Danas su mi sjeli na račun novci od banke koje sam dobio kao kredit uz zalog dionica-Margin.
Dao sam im 60% portfelja i dobio 100% vrijednosti za njih.
40% portfelja sam si ostavio za svaki slučaj ako bi cijene padale da si podmirim razliku, a ne da mi banka proda kad ona želi jer ja sam pametan ulagač. Neće mene zeznuti margin call!
Samo da se pohvalim i novce kredita sam danas uložio u dionice. Istina da sam opet kupovao skoro na ATH ali nema veze jer će sigurno rasti pa mi to ionako neće biti jako važno. Ide to UP! Sigurno! A i svi kažu na forumu.
Ako, nedaj bože, sve padne i više ja ću moliti Boga, Alaha ma i forumaše samo ne bi tl se sve vratilo na staro.
I plakat ću ako treba!
Ma šalim se, moliti će oni mene da im prodam svoje dionice! Ko se zadnji smije…
Von Braun!
[lol]
sad je napokon svima jasno da je ivek123 bio u pravu. [lol] [lol]
Ako ce sutra gore, onda ce prekosutra dolje, ako ce sutra dolje, onda će prekosutra gore. Projekcije kažu nekoliko mjeseci volatilnosti, uz moguče padove, zatim stagnacija i oporavak.
Trenutno je tako, i tu se ne može puno. Ako nemate iskustva, ostavite se trejdanja. Postoji kružni ciklus.
Da li vjerujete u svoje investicije ?
VENDETTA: ” Dragi dnevniče! 01.09.2007 Von Braun Danas su mi sjeli na račun novci od banke koje sam dobio kao kredit uz zalog dionica-Margin. Dao sam im 60% portfelja i dobio 100% vrijednosti za njih. 40% portfelja sam si ostavio za svaki slučaj ako bi cijene padale da si podmirim razliku, a ne da mi banka proda kad ona želi jer ja sam pametan ulagač. Neće mene zeznuti margin call! Samo da se pohvalim i novce kredita sam danas uložio u dionice. Istina da sam opet kupovao skoro na ATH ali nema veze jer će sigurno rasti pa mi to ionako neće biti jako važno. Ide to UP! Sigurno! A i svi kažu na forumu. Ako, nedaj bože, sve padne i više ja ću moliti Boga, Alaha ma i forumaše samo ne bi tl se sve vratilo na staro. I plakat ću ako treba! Ma šalim se, moliti će oni mene da im prodam svoje dionice! Ko se zadnji smije… Von Braun! [lol] ” sad je napokon svima jasno da je ivek123 bio u pravu. [lol] [lol]
Ma kakav margin call. Čist sam ko suza. Mirno spavam.[thumbsup]