Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ti nisi znao sa kime imaš posla?

Jebi ga moralo se raditi INDG ionako nikad nije plaćala račune, već se uvjek za nju radilo uz kompenzaciju. Zato su mi smiješni oni koji sad oni koji su radili za nju traže neku lovu sudskim putem, kad je to bila općepoznata stvar. Napominjem ja sam ušao u posjed te nekretnine, ali još uvjek nemam R-1 za nju. Čak je u međuvremenu bila financijska u INDG pa ga nisam svejedno dobio.

plavi:

ličan: ” pa što ih ne nazoveš i ne pitaš … odeš tamo … uhvatiš šefa računovodstva ¸ Prijatelju sve je to već pokušano nekoliko puta. Svi se prave grbavi, čak i Indograd šalje račune za pričuvu za taj prostor. ” Ti nisi znao sa kime imaš posla? ”

a tko gradi zagrebačku arenu?

Ingra

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Sto prognozirate za sutrasnji dan?

Pitanje je potavljeno s obzirom na situaciju u regiji..

Mea parvitas.

Sto prognozirate za sutrasnji dan? Pitanje je potavljeno s obzirom na situaciju u regiji..

A kakva bi po tebi trebala bila situacija?
Sudeći po tvojim postovima, rekao bi da smo blizu nuklearnog rata. Ali nismo. Daleko smo od toga.
Tako da tvoje prodaj, prodaj, kupi, bi moglo prijeći ovaj tjedan u prodaj, kupi,kupi.[thumbsup]

Polako samo bez panike pratimo rasplet kosova. Panika nas je i dovela tu di jesmo.[wink]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

a tko gradi zagrebačku arenu? ” Ingra

netočno …

I love the Smell of Profits in the Morning

Konzorcij: INGRA, THNK pa navodno čak je i DLKV uključen (valjda za el.instalacije)
Fazan, nemoj mi sad samo reći da je i INDG tranu

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sto prognozirate za sutrasnji dan?

Pitanje je potavljeno s obzirom na situaciju u regiji..

Ma sve bude ok.

Čujem da je garda cara Lazara promjenila ime u garda kraljeviča Marka.

Evo ti slika s gradilišta Arene …

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

P.S. dajem 1k kuna da će faliti jedna tribina …

Evo ti slika s gradilišta Arene … [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] P.S. dajem 1k kuna da će faliti jedna tribina …

Zašto? Maznuli su materijal da si netko iz uprave dovrši vikendicu?
[shocked]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Da sam dioničar INGRe dobro bi se zamislio!

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Da sam dioničar INGRe dobro bi se zamislio!

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ode dobit u tribine

Bubašpara

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

Valjda su ljudi konačno shvatili da brze zarade, tipa, crobex za 3 tjedna na 5000 neće biti. Treba razmišljati isključivo o perspektivi firmi u vlastitom portfelju na duži rok.

Sve je stvar koliko je tko prilagodljiv uvjetima na tržištu [smiley]…

You either do it right or you get eliminated!

New Report

Close