..ja bi radije fileke ak smijem predložit što ćemo jesti
[sealed]
a to da, ali nismo govorili o nikakvom R1 …
no, gotovo sigurno nisam obećao fiš paprikaš … već fiš ili čobanac …
btw. nisam skužio što vam duguje INDG? cijeli poslovni prostor, najamninu, što?
..ja bi radije fileke ak smijem predložit što ćemo jesti
Ma meni je sve to ok samo se fazan pravi grbav. Što se mene tiče možemo se uvjek naći ja sam druželjubiv lik. Ako imate inetresa i Vi i g. fazan možemo se uvjek naći. Pozdrav.
..znači nećemo fileke.. [cry]
normalno da ne ćemo … kakvo je to jelo …
evo ovako ćemo … nakon dokapitalizacije, Josip će vratiti ličanu njegov apartman u Av. Dubrava, a ja plaćam janjetinu … prije toga ćemo malo pod 45 i svi sretni i zadovoljni …
btw. nisam skužio što vam duguje INDG? cijeli poslovni prostor, najamninu, što?
Nisam nikada dobio od njih R-1 za taj poslovni prostor. Ne serem majke mi. Inače mi smo dosta radili za njih prijašnjih godina pa smo dosta toga i kompenzirali. J…. me moje računovodstvo, ali stvarno nismo dobili R-1 za taj poslovni prostor.
pa što ih ne nazoveš i ne pitaš … odeš tamo … uhvatiš šefa računovodstva …
pa što ih ne nazoveš i ne pitaš … odeš tamo … uhvatiš šefa računovodstva ¸
Prijatelju sve je to već pokušano nekoliko puta. Svi se prave grbavi, čak i Indograd šalje račune za pričuvu za taj prostor.
pa što ih ne nazoveš i ne pitaš … odeš tamo … uhvatiš šefa računovodstva …
[lol] [lol] [lol]
pa što ih ne nazoveš i ne pitaš … odeš tamo … uhvatiš šefa računovodstva ¸ Prijatelju sve je to već pokušano nekoliko puta. Svi se prave grbavi, čak i Indograd šalje račune za pričuvu za taj prostor.
Ti nisi znao sa kime imaš posla?
ličan: ” pa što ih ne nazoveš i ne pitaš … odeš tamo … uhvatiš šefa računovodstva ¸ Prijatelju sve je to već pokušano nekoliko puta. Svi se prave grbavi, čak i Indograd šalje račune za pričuvu za taj prostor. ” Ti nisi znao sa kime imaš posla?
a tko gradi zagrebačku arenu?