Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko je meni poznato iz većine blue chipova, a dokaz za to je stanje iz TOP 10, ne izlaze mali neupućeni ulagači već fondovi. Prema tome i ovaj lik iz Hanfe sam sebi skače u usta jer u jednom trenutku govori o neupućenima i krdu, a u drugom da prodaju fond manageri. [bye]

Tebi očito stanje nije poznato ili ne pratiš, ali kupovina je u većini dionica veća među TOP10, nego prodaja.
Na nekim dionicama kao ULPL se kupuje na veliko. IGH isto.
Promotri kolega[thumbsup] Jel ti sad nesto jasnije[wink]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

..eto sad je sav sretan jer je on o tome trubio još od 2003. naovamo, jednom se moralo i dogodit… [tongue]

Ovo mi je sumnjivo ……”Pola pijem, pola Šprajcu dajem… ”
Dakle vi ste u talu…..

Von Braun- Pratim ja i meni je sve jasno, ali neki izlaze a to nisu mali ulagači.[bye]

Pozitivnim razmišljanjem idemo dalje.
Kad i malo drukamo ne napravimo ništa posebno, a to se ionako sada vidi da nije presudno.
Ipak smirivanje i vraćanje optimizma svima bi dobro došlo…

opala!

Von Braun- Pratim ja i meni je sve jasno, ali neki izlaze a to nisu mali ulagači.[bye]

Ma mali izlaze pa ulaze, pa izlaze, pa ulaze i tako mjesecima. Nikako naći dno.
Dno nemožeš saviti. Bolje spoznaj istinu, da dno ne postoji. Sve je u našim glavama[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ma slažem se,previše se priča o utjecaju malih igača na kretanja crobexa, ma koliko plitko tržište bilo bez velikih nema ni gori ni doli.

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

febo: ” ..eto sad je sav sretan jer je on o tome trubio još od 2003. naovamo, jednom se moralo i dogodit… [tongue] ” Ovo mi je sumnjivo ……”Pola pijem, pola Šprajcu dajem… ” Dakle vi ste u talu…..

ko ja i Galinec, nema šanse….nisam dobar s njim

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ko ja i Galinec, nema šanse….nisam dobar s njim

pojasnit ću ti ja neke stvari u četvrtak, pa ćeš ga zavolit, vjeruj mi …
[wink]

I love the Smell of Profits in the Morning

sava: ” febo: ” ..eto sad je sav sretan jer je on o tome trubio još od 2003. naovamo, jednom se moralo i dogodit… [tongue] ” Ovo mi je sumnjivo ……”Pola pijem, pola Šprajcu dajem… ” Dakle vi ste u talu….. ” ko ja i Galinec, nema šanse….nisam dobar s njim

Šta….ti i Galinec napojite Šprajca prije Dnevnika!!

Gospodine Fazan nadam se da naš dogovor još vrijedi. Ako imate veze u INDG recite im da mi daju R-1 za poslovne prostore u Av. Dubrava koje sam od njih kompenzirao koji mi još uvjek duguju još od 2003. g. Veliki pozdrav.

Gospodine Fazan nadam se da naš dogovor još vrijedi. Ako imate veze u INDG recite im da mi daju R-1 za poslovne prostore u Av. Dubrava koje sam od njih kompenzirao koji mi još uvjek duguju još od 2003. g. Veliki pozdrav.

Koji dogovor?

Evo sutra zovem Josipa da vidim o čemu se radi!
[lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

Koji dogovor?

Znate Vi koji,ako INDG do kraja godine riješi dugove i počne pozitivno poslovati što ste Vi rekli, ja priređujem janjetinu za Vas, a ako ne Vi radite fiš paprikaš za mene. Dal se sjećate ?

New Report

Close