Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jača pritisak na prodaju likvidnih dionica : KOEI. DLKV, PBZ, IGH,ATPL,ERNT itd. , barem je očito u što fondovi namjeravaju ući.

Je,je, sve se fondovi zaglaviše na vratima od želje da uđu. E moj prijatelju, što ćeš ti spušiti novaca gledajući kud će fondovi.[smiley7]

Olovka pise srcem

prodaje se puno toga zbog INE

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

mislim da su fondovi već dobrano “otišli” u inostranstvo … novac nema granica 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Je,je, sve se fondovi zaglaviše na vratima od želje da uđu. E moj prijatelju, što ćeš ti spušiti novaca gledajući kud će fondovi.[smiley7]

pa mislim da sad nije vrijeme za prodaju kolega…

Scio me nihil scire

prodaje se puno toga zbog INE kao da će se INA poklanjati,daš 38000kn i šta onda ,čekaš da te neko naguzi

BIO SAM IN A SAD SAM INPUT

Dajte mi molim vas savjet, je li sad da udjemu ove šta ih pikiram ili ne. Evo sad je crobax -051%, a vindex -0,29%. Valjda više neće tonuti?

kakav pesimizam vlada na forumu ovih dana.
neka mi starosjedioci kažu jel tako bilo prije godinu i pol kad je ADRIS pao sa 5000 na 3000 kn?

jedna stvar mi se ipak ne sviđa, a to je ovo kontinuirano jadikovanje nekolicine članova.
jasno mi je da si ljut onaj dan kada izgubiš lovu i da bi tada svatkome mater spomenu…ali dajte, pa nemrete sada kukati mjesecima, pa niste djeca!
ako vam se čini da ste nasamareni, moja vam je preporuka da kontaktirate samodola sa službenom prijavom, a ne tu nas maltretirati!
a btw. drage kolege sjetite se da je burza: 1/3 informacija+1/3 strah+1/3 pohlepa…
vi koji ste izgubili na PTKM:
-niste imali dobre informacije
-bili ste pohlepni i
-uhvatio vas je strah!

i sada mi recite tko vam je zaista kriv?

Razloga za pad navedenih dionica nema osim želje za jeftinijim dokupom. Za moj novac se ne brini. Nismo mi nikakvi prijatelji.

Dok god kolege imaju volje pisati dobro je. Kad stvarno stisne neće biti gužve na Forumu.

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

Ništa od jeftinog dokupa na Belju, ja stavio na 240 povodom crnih scenarija nekih kolega na oba foruma.[smiley2][smiley1]

mmajdak:

Razloga za pad navedenih dionica nema osim želje za jeftinijim dokupom. Za moj novac se ne brini. Nismo mi nikakvi prijatelji.

Oprosti, nisam te želio uvrijediti.
[smiley2]

Olovka pise srcem

New Report

Close