I da čujem prognoze za drugi tjedan. Idemo li gore ili dolje? Tehnički su neke dionice nisko i čini mi se da bi drugi tjedan mogli imati i sunčanih dana.
Moju prognozu imas na Bez cenzure opcenito… ako te zanima… kliknes freee, pricekas koju sekundicu, utipkas slova sa slicice, downloadas i slusas
[smiley2]
pravo pitanje na krivom mjestu… naime ja sam uvijek optimista a pogotovo u ovo doba kad ne vidim stvarnog razloga još večeg pada… ali što znači u ovom trenutku moj odgovor, da sam znao što će se do sada dešavativeć bi bio na tim bahamima (bahami služe samo kao model)
Kako nema razloga. Pogledaj graf Crobexa na temi “Indeksi…” Oteo se kontroli pa se sada samo vraća u standarnu putanju. I to je sve. Čim se vrati u normalu letimo dalje kao i do sada.
Ajde, sad barem znamo i ciji je gtomislav alter ego. I po reakciji i po razmaku izmedju redova.
Al nije ni bitno.. Ja sam u VIRU jos uvijek i namjeravam tamo i ostati jer on jos nije rekao svoje, samo nazalost neki nisu imali dovoljno zivaca za igre velikih pa su za razliku od mene presli u dionice sa vecim rastom u tom razdoblju. A i neki novi veliki igraci ulaze pa nema bojazni..
Vi ste odavno izašli iz VIRA i to iznad 650,00 kuna, vjerojatno iz PTKM, a to da ne pišete na forumu, objesite mačku o rep, pitanje je samo pod kojim nickom. Naravno, gtomislav i ja smo ista osoba, samo različitih imena na forumu. Radimo isti redak i stavljamo zarez poslije slova. Ako je netko hulja, ne bih znao.
Onda sutra crna odijela kad se sprema crna korekcija,Koja bi kravata pasala na crno.
Lijepo nam danas ide, crobex već -0,50%. Pitam se kad će stvarno početi korekcija?
tnsa nastavlja svoj put, 6500, +1,5%, 300.000,kn da je denis tu promet bi bio i veći, samo da fondovi još ne odluče ohladiti dionicu
DDJH prošlo 14 000 kom po 160,00 kn.
HPB-Hypo..opet zamjena ili ulazi netko treći
Sva sreća da sam sve, osim TNSA i MMTZ , rasprodao. Sad mirno čekam da fondovi opet počnu kupovati. Nije mi žurba.[smiley2]
Malo sam bacio oko na fin. izvješće ELKA, loše, loše, puno lošije od prošle godine, a dionica rasta … hmm 🙂 [smiley8]
Sva sreća da sam sve, osim TNSA i MMTZ , rasprodao. Sad mirno čekam da fondovi opet počnu kupovati. Nije mi žurba.[smiley2]
Nije žurba, ali će biti kasno.
Ako sam dobro razumio pitanje odgovor je: ne slušajte ničije savjete, odnosno ne postupajte po tim savjetima ali ih uzmite u obzir pri donošenju vlastite odluke. To zato jer nitko nije u vašoj “koži” i ne može znati točno u čem je problem ako ga ima.
….shvaćam… no ponekad je teško i to sigurno znate kolega mreich ne biti pod utjecajem tuđega mišljenja ako ste labavi na svojem vlastitom…nešto kao kad pustite malo dijete da prvi put hoda samo bez pridržavanja…..velika je vjerojatnost da će pasti… a bez pada nema hodanja….
Zato nastojim u tom moru svakakovih mišljenja svakodnevnim učenjem ostati na nogama….